Şimdi Ara

ÇOK MU FELSEFE YAPIYORUM? (YARDIM EDİN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yorumlarınızı bekliyorum
  • boşver farkın tarın olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadangel1344

boşver farkın tarın olur

haklısınız
  • bende sen gibi değişik biriyim ama insanlar benden kaçmaya başladı diye düşüncelerimi içime attım ve farklı bir kişiliğe büründüm.

Bazen içimdeki dışarı yansıyor ama ara sıra olduğundan pek tepki almıyorum sende öyle yap farklı bir maske bürün ama içinden düşünmeye devam et.
  • 7 milyar insanı ayıran şey beyinden önce dış görünüş
  • Çevrendekiler, düşüncelerini anlayamayacak kadar sığlar ya da düşüncelerini önemsemeyecek kadar saygısızlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

Çevrendekiler, düşüncelerini anlayamayacak kadar sığlar ya da düşüncelerini önemsemeyecek kadar saygısızlar.

çok doğru söylemişsiniz hocam kimsenin düşünceleri önemsenmiyor artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShurima

bende sen gibi değişik biriyim ama insanlar benden kaçmaya başladı diye düşüncelerimi içime attım ve farklı bir kişiliğe büründüm.

Bazen içimdeki dışarı yansıyor ama ara sıra olduğundan pek tepki almıyorum sende öyle yap farklı bir maske bürün ama içinden düşünmeye devam et.

bende arada öyle yapıyorum ama konuşurken bazen söylüyorum işte
  • O kadar kişi söylemiş hala gelip bize soruyorsun felsefe yapma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol...

Cidden. En güzeli, insanların düşüncelerinin ta ...
  • Filozof turbolinea

• Felsefe yolda olmaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: çin ejderhası

quote:

Orijinalden alıntı: lil wayne22

Yaptığın yanlış bir şey değil ancak etrafta düşünen insan sayısı az olduğu için sen tuhaf geliyorsun. Her konuda felsefe yapmamaya çalış yada yaptığın şeyin felsefe olup olmadığını bilmiyorsan önce bir felsefe öğren. Etrafa uyum sağlamaya çalış, olmuyorsa zorlama. Yine de davranışlarında değişiklik göstermek zorunda değilsin, kendin ol.

yorumunuz için teşekkürler felsefe dersinin içeriğine karşıyım çünkü bize okulda felsefe dersinde sürekli felsefecileri ve akımları öğrettiler bizim düşünclerimizi önemsemeden sadece bu akımları gösterdiler yorumunuz için tekrar teşekkürler

Felsefe derslerindeki akımları "Bunları kabul et, benimse, veya herhangi birini seç" diye göstermiyolar. Thales'ten itibaren bütün filozofların düşünce tarzlarını okuyorsun, neler yapmışlar, neler keşfetmişler, nasıl sorgulamışlar diye öğreniyosun. Onların düşüncelerinden birini seç ve kabul et diye birşey yok, olaya böyle bakmamalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: JustBeHappy

quote:

Orijinalden alıntı: çin ejderhası

quote:

Orijinalden alıntı: lil wayne22

Yaptığın yanlış bir şey değil ancak etrafta düşünen insan sayısı az olduğu için sen tuhaf geliyorsun. Her konuda felsefe yapmamaya çalış yada yaptığın şeyin felsefe olup olmadığını bilmiyorsan önce bir felsefe öğren. Etrafa uyum sağlamaya çalış, olmuyorsa zorlama. Yine de davranışlarında değişiklik göstermek zorunda değilsin, kendin ol.

yorumunuz için teşekkürler felsefe dersinin içeriğine karşıyım çünkü bize okulda felsefe dersinde sürekli felsefecileri ve akımları öğrettiler bizim düşünclerimizi önemsemeden sadece bu akımları gösterdiler yorumunuz için tekrar teşekkürler

Felsefe derslerindeki akımları "Bunları kabul et, benimse, veya herhangi birini seç" diye göstermiyolar. Thales'ten itibaren bütün filozofların düşünce tarzlarını okuyorsun, neler yapmışlar, neler keşfetmişler, nasıl sorgulamışlar diye öğreniyosun. Onların düşüncelerinden birini seç ve kabul et diye birşey yok, olaya böyle bakmamalısın.

sedece bu yönden bakmıyorum tabiki sizin yönünüzdende bakıyorum yorum için teşekkürler

• gülünecek yerde gül, ciddi olunacak yerde ciddi ol. sen her yerde somurtup geziyorsan kusura bakma haklılar, eğer öyle değil isen arkadaş çevreni değiştir derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

gülünecek yerde gül, ciddi olunacak yerde ciddi ol. sen her yerde somurtup geziyorsan kusura bakma haklılar, eğer öyle değil isen arkadaş çevreni değiştir derim

hayır öyle biri değilim her ortama uyan biriyim yani herese uyum sağlarım gel takılalım ddiklerinde gidilen mekana uyum salarım sohbet konusu açılıyor mesela bende şakalaşıyorum düşüncemi söylüyorum aykırısın felsefe yapma felan diyorlar
  • Bence kendini değiştirmeye uğraşmamalısın. Zaten sana uygun arkadaş grubun zamanla oluşacaktır, özellikle 20'li yaşlardan sonra. Sus felsefe yapma diyen insanlar yerine, keyif alıp konuya katılan, fikrini belirten arkadaşlara yer ver etrafında

• quote:

Orijinalden alıntı: JustBeHappy

Bence kendini değiştirmeye uğraşmamalısın. Zaten sana uygun arkadaş grubun zamanla oluşacaktır, özellikle 20'li yaşlardan sonra. Sus felsefe yapma diyen insanlar yerine, keyif alıp konuya katılan, fikrini belirten arkadaşlara yer ver etrafında

yorumunuzu dikkate alacağım teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.