Şimdi Ara

ÇOK MU FELSEFE YAPIYORUM? (YARDIM EDİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar yorumlarınız forum kurallarına uygun atarsanız sevinirim.

Başlıkta'da belirttiğim gibi çok mu felsefe yapıyorum mesela birşey oluyor ben buna saçma diyorum altında yatan nedenleri söylüyorum herkes çok yanlış düşünüyorsun, felsefe yapma, yaşam enerjimi çaldın,sabah sabah neşemi kaçırdın,doğduğundan beri seni tanıyorum bir çözemedim seni,hep farklı düşünelere sahip olmak zorundamısın gibi tepkilerle karşılaşıyorum onların gözünde ben çok aykırı biriymişim fala falan geçen bir kızla konuşuyorum bana çok gizemli olduğumu ve felsefe yaptığımı söyledi o günden sonra hiç konuşmadık sizce ne yapmam gerekiyor bana göre dünyada 7 milyar küsür insan var bizi bunlarda ayıran tek şey görüntümüz değil hiçbirimiz olağan üstü şeylere sahip değiliz hepimiz normal insanlarız bizi birbirimizden ayıran tek şey beynimiz ve onu nasıl kullandığımız düşüncelerimiz. siz ne düşünüyorsunuz yorumunuz nedir ?

NOT:İmla bozukluğu olabilir hiç bir zaman Türkçe dersim iyi değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çin ejderhası -- 3 Ocak 2015; 11:07:24 >

• Kelin ilaci olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür insanları severim

• quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

Kelin ilaci olsa

güldürdünüz sizce ne yapsam bir konu hakındaki düşüncelerimi artık başkalarıyla paylaşmasammı
  • yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar yardım edin
  • banada aynı şeyi diyolar hatta arkadaşlar arasında lakabım enerjik gerçekten çok üşengecim ve istemsiz olarak felsefe yapıyorum gerçekten çok boş işlerle uğraşıyorum başkalarına göre ama yaptığım işleri severek isteyerek yapıyorum takma yani salla toplum aykırı insaları sevmez diyim gerisini sen anla
  • lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var bende kendi düşüncelerimi bırakıp normal düşünenler arasına mı katılsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni techr olmaya mi calisiyorsun?

• Nıck mesaj

• quote:

Orijinalden alıntı: PCMORS

banada aynı şeyi diyolar hatta arkadaşlar arasında lakabım enerjik gerçekten çok üşengecim ve istemsiz olarak felsefe yapıyorum gerçekten çok boş işlerle uğraşıyorum başkalarına göre ama yaptığım işleri severek isteyerek yapıyorum takma yani salla toplum aykırı insaları sevmez diyim gerisini sen anla

Banada filozof diyorlar neden aykırı insanlar dışlanıyor biz onlar gibi sürüye katılmadığımız için neden dışlanıyoruz anlamıyorum bende kendi düşüncelerimi çok mantıklı buluyorum herkes değiş artık diyor ama ben düşüncelerimi beyeniyorum ve böyle değişmeden kalmak istiyorum yorumunuz için teşekkürler

• yakında seri açmayı düşünüyorum ben ve düşüncelerim adlı
  • Yaptığın yanlış bir şey değil ancak etrafta düşünen insan sayısı az olduğu için sen tuhaf geliyorsun. Her konuda felsefe yapmamaya çalış yada yaptığın şeyin felsefe olup olmadığını bilmiyorsan önce bir felsefe öğren. Etrafa uyum sağlamaya çalış, olmuyorsa zorlama. Yine de davranışlarında değişiklik göstermek zorunda değilsin, kendin ol.

• Tamam zekisin

• çin ejderhası Ç kullanıcısına yanıt
    bunun en kolay çözümü kimseyi sallamamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: lil wayne22

Yaptığın yanlış bir şey değil ancak etrafta düşünen insan sayısı az olduğu için sen tuhaf geliyorsun. Her konuda felsefe yapmamaya çalış yada yaptığın şeyin felsefe olup olmadığını bilmiyorsan önce bir felsefe öğren. Etrafa uyum sağlamaya çalış, olmuyorsa zorlama. Yine de davranışlarında değişiklik göstermek zorunda değilsin, kendin ol.

yorumunuz için teşekkürler felsefe dersinin içeriğine karşıyım çünkü bize okulda felsefe dersinde sürekli felsefecileri ve akımları öğrettiler bizim düşünclerimizi önemsemeden sadece bu akımları gösterdiler yorumunuz için tekrar teşekkürler

• Bende olabildiğince öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen düşünüyorum kimse benim düşüncelerime saygı göstermeyecek mi ben hep yalnız mı kalacağım
  • çin ejderhası Ç kullanıcısına yanıt
    Felsefe dersi bana da saçma gelir ama ona yapacak bir şeyimiz yok. Felsefe öğren derken onu kastetmedim. Felsefeye dair kitaplar oku. Kendi düşüncen neyse felsefeye dair o tür kitaplar da vardır eminim ki. Eğer ki olur dersen başlangıç olarak bir kitap önerebilirim

• aynen kardeşim birde ukala diyorlarsa bendensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çekoslovakyalı

Bu tür insanları severim

Desteğini için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoCrAtiS17

aynen kardeşim birde ukala diyorlarsa bendensin

evet bunu da diyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.