Şimdi Ara

Çok mutluyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şubat 2014'de erasmusla polonyaya gittim.Konu da açtım daha önce.Erasmusun 3.günü bi kızla tanıştık ve o zamandan beri devam eden ilişkimiz var.İlk 2-3 ay biraz sorunlu da olsa,Mayıstan sonra iyice ilişkimiz oturmuştu.temmuzda döndüm işte.İlk döndüğüm zaman,çok kötüydüm.Erasmus bitti,kızdan uzak kaldık.Kız giderken,ilişki bitecek gibi bakıyordu bana.

Eylülde ve kasımda polonyaya gittim.Toplamda 20 gün kaldım.Ve bugün kız,erasmus kabul mektebunu gönderdi.Türkiyede erasmusa geliyor şubatta.

Çok zorlandım ilişkide.Ama vazgeçmedim.Deli gibi sevdiğimden mi hayır,ama bırakmak istemedim.Derslerim biraz kötüleşti ama şu ana kadar çok kötü değilim.Bu sene mezun olma ihtimal çok yüksek ve 2015 ekimde polonyada yüksek lisansa gidicem eğer bi aksilik olmazsa.Ailemden de desteği aldım.

Tek yapmam gereken ders çalışmak ama motive olamıyorum.Nasıl bişey ama olamıyorum işte.Beni motive edecek bişeyler söyler misiniz ?

• motive ol
  • Helal olsun be, çoğu kişinin hayalini gercekleştiriyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim de,bana başka birinin ağzından öğüt lazım.Hissizleştim yaşananlar karşısında.Şok oldum da diyebilirim.Temmuzda herşey biter diye bakıyordum çünkü
  • Filmlerde bile az rastlanir yani helal olsun demek kiza kendink sevdirtmissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım ama yorumlara dayanarak helal olsun diyorum.
  • Teşekkür ederim.hafiften bi gaza gelmeye başladım dersler için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Kaşınıyorum
    11 yıl önce açıldı
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.