Şimdi Ara

ÇOK NET SORULAR SIZDIRILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu seneki sınav ile ilgili sınavın bukadar zor olması, soru tiplerinin bukadar değişmesi, anlaşılması güç olması ile ilgili kafamda keşke yanılsam dediğim şüpheler vardı ve bunla ilgili sınavdan kısa bir süre sonra bununla ilgili konu açmıştım. Şimdi ise şüphelerimi doğrulayacak emarelere ulaştım. Öncelikle şunu peşin söyleyim derdim imam-hatipleri kötülemek değil fakat tahmin edersiniz ki imam-hatiplerde meslek lisesi statüsünde ve eğitim kalitesi ortada. Peki akp'nin iktidara geldiği günden beri son sürat her yere imam-hatipler açarak bir nevi kendine insan devşirdigi ortamda bakalım imam hatipler ne yapmış

İlk bine giren imam hatipli öğrenci sayısı tam tamına 387 !
    Yani neredeyse ilk bine giren öğrencilerin yarısı imam hatiplerden çıkmış. Bu tablo size normal geliyormu ?

• Kardeş 387nin 200u arapça dildir zaten yada sözeldir 20 30kisi falan da kartal kadikoy imam hatipteki derece ogrencileridir.
    Imam hatipteki elemanlar sozelden arapca birseyler okucam diye girmistir yada Arapça dilden asiri zor degildir 1k yapmak sözelde fln olabilir yani
    Ayrica 1k 1k olmuyor ea sozel mf tyt dil diye gidiyor
  • yaklaşık 1 ay önce yazdım ben bu sınavın neden bukadar zor olduğunu
  • Wtf
  • Kardeş 387nin 200u arapça dildir zaten yada sözeldir 20 30kisi falan da kartal kadikoy imam hatipteki derece ogrencileridir.
    Imam hatipteki elemanlar sozelden arapca birseyler okucam diye girmistir yada Arapça dilden asiri zor degildir 1k yapmak sözelde fln olabilir yani
  • Sakin ol champ, sayisal ilk binde 1 tane bile imam hatipli yoktur.. dil sözel hatta bunların ek puanlı sıralaması var onu da derece yaptık diye paylaşıyorlar :F
  • Sözel ilk 1000 yapmakta ne var.
  • hocam arapça ydt'de ilk 1000'e imam hatip mezunları giriyordur herhalde. gayet normal sonuçlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertovski53

Kardeş 387nin 200u arapça dildir zaten yada sözeldir 20 30kisi falan da kartal kadikoy imam hatipteki derece ogrencileridir.
    Kardeşim bu olay ilk değil. Bugün fetö olarak anılan fakat o dönem hocaefendi diye anılan kişinin cemaati 2010 lu yıllarda kendi adamlarına soru sızdırdığı bizzat tescillendi olay oldu o dönem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

Sakin ol champ, sayisal ilk binde 1 tane bile imam hatipli yoktur.. dil sözel hatta bunların ek puanlı sıralaması var onu da derece yaptık diye paylaşıyorlar :F

zannetmiyorum imam hatiplerin bazıları trnin çoğu fen lisesinden yüksek yüzdelik dilimle alıyor zaten

• jürklopp kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam en basitinden istanbulda kartal imamhatip var her sene derece cikartiyor puani da epey yüksek.
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt

o kadar da değil bu sene say 27.si gördüm ki onun dışında gayet de çıkarıyorlar

• Yukarıda arkadaşların da dediği gibi çoğu fen lisesinden daha yüksek puanla alan imam hatipler varken sorular sızdırıldı demeniz bu dereceyi yapan öğrencilere saygısızlık ayrıca dedikleri gibi 4 farklı alanda ilk bine giren 387 kişi gayet normal
  • refine1e kullanıcısına yanıt
    Yahu tamam, bi tane de meslek liseli vardır o da 227.’dir sorular calindi sizdirildi ne demek? OSYM ugrassa su konuyu acan kisiye algi, iftira sebebiyle dava acsa hos mu olacak boyle toplara girmeyin..
  • Sorular büyük kitlelere sızdırılırsa bu sıralama sınavı, bir şekilde açık verilir diye düşünüyorum. Araya tek tük yerleştirilen var mıdır? Bilemeyiz. Kitlesel bi operasyon olduğuna inanmıyorum ama üniversite sınavlarında. En azından son yıllarda.
    yok tabii ki sızdırılması bence de saçma ben sadece 1 kişi bile giremez kısmına takılmıştım
  • refine1e kullanıcısına yanıt
    o normal imam hatipler icin gecerliydi hocam, kartal kadikoy beyoglu gercekten iyi..
  • tipp T kullanıcısına yanıt

kartala girecek teog sıralamasını yap sonra konuşuruz bu sıralamaları

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

Anlayamadım?

• tipp T kullanıcısına yanıt

okul 0.67 ile alıyor zaten teogda normal bi imam hatip lisesi değil bu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.