Şimdi Ara

COK ONEMLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 gun once topladıgımız pc ye ılk eve getırdıgımızde xp yuklemıstı kullanıyoduk guzel kapatmayı denedık kapanmadı reset attık kapadık kapandı nese bu bı kac kere oldu daha sonra windows 7 gectık ultımate 7600 e sımdıde aynı sorun var daha 2 gunluk pc kapat dıyorum kapat yazısı ekranda 20 dk beklıyorum bısı olmuyo daha sonra sıyah ekran gelıyo daha yenı pc ne gıbı bı sorunu olabılır lutfen bana yardımcı olun kafayı yıycem cıldırıcam nerdeyse pc kapanmıyo ısın garıp tarafı reset atıyorum tekrar kapa dıyorum kapanıyor ... Lutfen bana yardım edın...Islemcım CORE İ5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonTe KrisToo -- 28 Ekim 2009; 22:51:42 >

• KEndin toplamışın sanırım anakarttaki kablo girişlerini dogru yaptınmı acaba..?Resetin normal ama kapanman sorunlu bence dikkat etmelisin bu konuya bilgisayarına zarar gelmesin
  • Bilgisayrımı vatan pc topladı kardes saolasın ılgılendıgın ıcın valla kafayı yedım yha delı olucam 2 gunluk bılgısayar dunyanın parasını verdıkte aldık neden bole oluyo anlamadım servise vermekte ıstemıyorum inş donanımla alakalı bı problem degıldır yha yoksa kafayı yıycem ...
  • evet kablo girişlerini kontrol et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar cok agır calısıyor.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.