Şimdi Ara

COK ONEMLI BI BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENDE BIR TANE +7 MIRAGE VARDI ARK LER +7 BASILIYO +8 OLUYO DEDILER
    DOGRUMU ACABA SIZE BI SORIM DEDIM??????

• Elindeki MD +7/70 ise charondan alıcagın reverse kagıdı (2600k) ile itemini yakabılırsın
  • GERCEKTENMI YANMA ŞANSI % KAC
  • yanlış anlamışım yaw:d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperoryigit -- 9 Ağustos 2006; 0:12:56 >
  • AMA BAŞKA BI SCROOL CIKMIŞ +7 İKEN YANIOMUŞ
  • Kusura bakma kardeş oyundaydım... Çoğu arkadaşta öyle... Oyunda olmuyanda uyuyor... YTukardaki diğer mesajını gördüm üzülsdüm... Evet haklısın bu forumda işi gırgıra vuran çok arkadaşımız var... oyun bu eğlenecek millet tabi... Hakkıdır... Yani isyan etmene gerek yok... Her zamn doğru insana rastlayamazsın... Ama sabredersen doğru injsandan doğru cevabı alacağına eminim...

Soruna gelince... +7 miragene reserve kağıdı var 2.6 küsür m ye sharondan satılıyor... Yeni bir kağıt... En son sayfada... Onu basarsan +8 olmaz ama +8 gibi yanar. Havalı olur yani... Yoksa possionu değişmez... daha fazla vurmazsın onunla... ama dışardan ışık saçar...

Üzülme kardeş... Gerçekten bu forumda aramasını bilirsen çok faydalı bilgiler edinirsin... Eğlenirsinde... Sende başkalarına komik cevapğlar vermeye başlarsın... O kadar ciddiye alma... K.o bir oyun ve eğlenmek için var ve bu forumda k.o. hakkında bir foru... Milli Kütüphanenin forumu değil... İyi geceler...

• +7 iken +8 olmuyo +8mis gibi parliyo Reverse...

Reverse basinca yanma sansi %0 diye duydum.

ALıntı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OK SAOLUN
  • yanmaz kardes git o kagıdı al bas ama damege basılmıs olcak m.d den degilse olmaz
    ben dün yaptım oldu yanma sansı da yok
  • POZISYON VAR OK BENDE BASCAM BU GUN SAOLUNNN
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunayok

POZISYON VAR OK BENDE BASCAM BU GUN SAOLUNNN

• DARK SAGA HAYIRDIR KARDEŞ
  • NU BU HIN ANLAMI???
  • reverse kağıdı ile basıon +1 rebirth item oluyo ve parlıo high class itemler +7 ye cıkınca reverse e dönüşüo ve rebirth yaptınmı parlıo chitin armorlar vs de buna dahil yanma şansı %0 ama +1 i +2 ye basayım dersen %95 yanar derim ben
  • reservernin asıl amacı o deildir, yani afilli görünemsini saglamak deildir. asıl amac en az +7 olan yada +8 bir itemi reserve yaptıktan sonra artık o itemi tkrr upgrade edilebilir bi hale getirmektir, bu item illa +7 olmak zorunda deil, +10 shard war mesela elinde onu reverse yaptın dielim, upgradeble oluyor tkrr +1den başlıyor ve +21e kadar yolu war... cok güzel birşey aslında faydanlanmayı bilirsen.
  • Poison a pozisyon yazmışsın ona gülmüş, daha önce biri de böyle birşey demiştir çok güzel cevap vermiştik
  • BASTIM TAMAM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.