Şimdi Ara

ÇOK ÖNEMLİ EA HUKUK TERCİHİ İKİLEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum sonucum böyle geldi beklediğimden iyiydi Ankara içinde bir hukuk fakültesi istiyorum öncelikle
    *Bu puana Ankara Hukuk zorlar mı sizce ?
    *Hacettepe ve İstanbul arasında cok fark var mıdır ?
    şimdilik sorularım bunlar cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaestroBB -- 28 Temmuz 2020; 3:53:41 >

• hocam belge acilmadi kacinci oldun tam olarak.ama basinda 4 var sanirim 4k'li bir sey hacettepe hukuk olur gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asagıya koydum hocam ya sağlamını bakarsanız sevinirim.
  • up
  • MaestroBB kullanıcısına yanıt
    hocam ankara zor gibi duruyor acik soylemek gerekirse.ama 600 kisi fark var.bu sene tuhaf bir sene her sey olabilir.Ancak altina yazacaginiz hacettepe-istanbul gelecektir

• Sizce farkı var mı çok aşırı eğitim farkı yoksa burda kalıcam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    benim oda arkadasi hacettepe hukuktydi ve anayasa hocasi haric memnundu.hacettepenin kampusu olmasi falan da guzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok sağolun hocam

• Up

• hacettepe hukuk kötü değildir ama bilinirlikten ötürü gelen bir genel kabul vardır bu konuda da istanbul üni. bu karşılaştırmada tartışmasız galip. yarın piyasaya çıkarsın vaay sen de mi istanbul hukuk ben de vs. muhabbeti olur. kontak kurmak daha kolay olur.
  • *sharku* kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam benim kafamdaki düşünce de buydu zaten ama Ankara da ikamet ettiğim için çok elzem bi fark yoksa burayı yazmayı dusunuyorum acıkcası
    karar tamamen sana ait. ben hukuk konusundaki eğitimin çok fark eden seviyelerde olacağını sanmıyorum. fakat dediğim fark elzem bir fark.
  • Bro Hacettepe çok acaip bir şekilde atakta hakim ve savcı atamaların da bariz görünüyor bu bana kalırsa yer değişikliği yapmayacaksan Hacettepe iyidir ama İstanbul Hukuk eskiden beri ekoldur..

• Hocam Hacettepe daha hakim savcı odaklı eğitim verirken istanbuldakiler daha serbest avukatlık ve avukatlık ağırlıklı diye duymuştum

Kanka bu sene ileri de atabilir geri de. Kimse bunu kestiremez bence.
    Soruna gelecek olursak yazdığın ünilerin hepsi iyi zaten bilinen belli başlı üniler .Ankara da istiyorsan eğer 1-Ankara 2-Hacettepe yazmanı öneririm çünkü Ankara da gelebilir belli olmaz yani.

• BagdahtsSniper B kullanıcısına yanıt
    Evet zaten tanıtım kısmında da vardı bu ama benim avukatlık olcak tercihim büyük ihtimalle yani işte cidden iş bulma konusunda İstanbul'un daha avantajlı olcagi korkusu var

• BratPitt kullanıcısına yanıt
    Ankara hedefti sekti hocam diğer bir ekol mu yoksa Hacettepe mi emin değilim

• Oldschool00 kullanıcısına yanıt
    İşte hocam iş olanakları önem kazanıyor

• Ankara hukuk olmazda bence çok fark yoktur hangisi daha evine yakınsa onu tavsiye ederim

Valla bro söylediğin unilerin hepsi şahane çok seste çok gürültü koparır her kafadan bir ses çıkar böyle şeylerde kaliteden ziyade yaşam şartlarını değerlendir çok çok fark yok o fakültelerde eğitim açısından

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.