Bildirim
Çok Önemli İphone 2 g Tuş kilidi Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
cydia dan slide to unlock killer ı yükleyip winterboard la aktif ederseniz sorununuz çözülebilir -
Çok teşekkür ederim alternatif QuickDo programıyla açabildim tabi alt kısım dokunmuyr artık simdi sizin dedğinz işlemi yapıyorum -
mQuickDo'da var.(ikynk) -
ya tus kilidini hallettikte su arayanları cevaplayamıyorum alt taraf dokunmadığı için alternatif arama cevaplama programı varmıdır aceba -
mCoolPhone işinize yarar arama geldiğinde telefonu sallayarak cevap verebilir,aramayı reddetmek için telefonu ters çevirebilirsiniz -
hocam cok tsekkrler artık bu sekilde kör topal götrmeye calişcz gittği yere kadr birde ekranı ana menüdede yan çevirmek için sbratator dısında program biliyomsunz yükleyemedim onu versiyon tutmadı sanrım -
birde lsrotator ı deneyin. -
sanırım onunda uygun versiyonu yok alt taraf iptal ekranı yan çevirmem lazım baska uygun program varmı ki
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kredi kartı numarası kredi kartı tipiyle eşleşmiyor
- iphone fotoğraf siliyorum yer açılmıyor
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- kulaklık kulağımdan düşüyor
- iphone 6 kamera ters çevirme kapatma
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank
- apple watch 7 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X