Şimdi Ara

ÇOK ÖNEMLİ: Kediyi başka bir yere götürsem yaşar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorunumu kısaca yazıyım. Sarı bir kediye bakıyorduk 2 seneyi geçmiştir apartmandaki herkes yem vs veriyordu. Her neyse 2 ay önce siyah beyaz bir kedi ortaya çıktı. Daha önceden yoktu tipinden yaşlı olduğu da belli oluyor. Siyah beyaz olan kedi, Sarı kedi apartman önüne her geldiğinde sürekli saldırdı. Boğazında yara falan oluşturdu en son. Her neyse döve döve sarı kediyi buralardan uzaklaştırdı. 10 gündür sarı kedi apartmana gelmiyor çevrede de yok. Geçenlerde apartmana uzak bir yerde gördüm. Her neyse 6 aydır da yavru bir kedi vardı annesi kedileri doğurdu bir süre sonra kapıya getirip yem beklediler sürekli. Yavru kediye de apartman baktı çöp vs bildiğini sanmıyorum burada karnını doyuruyordu. 8-9 gün önce siyah beyaz olan kedi buna da saldırdı. Yavru kedinin arka bacağında kocaman bir yara oluşmuş. Kediyi görseniz ilk 2 gün 2 adım atacak can yoktu. Aldım veterinere götürdüm kum yem vs aldım getirdim iyileşene kadar balkonda besleyeyim dedim. iyileşti sayılır yara halen var ama kedi gayet sağlıklı iyice canlandı. Rahat yürümeye de başladı. Az önce bi baktım diğer siyah beyaz olan kedi balkona tırmanıyor ciyak cıyak bağarıyordu. Kokusunumu aldı ne yaptı balkonda kapalı pimapenli sadece 1 cam açıktı. Kovaladım kaçtı. Yavru kediye baktım tırsmış kapıyı açar açmaz içeri kaçtı hiç yapmazdı, hemen saklandı biryere. Camı felan kapattım şimdi balkona geri aldım ama aklıma takılan şu. Şimdi ben 5-10 güne İzmir'e gitcem. Kediyi salmam gerek salsam bu sefer ben yokken bu kediyi bulup yine yaralayacak veya öldürecek. İzmir'e götürme imkanım yok götürebilirim ama orda eve sokma imkanım yok ablamlara gitcem onlar hayvan istemiyor. Bulundukları yer güvenlikli bir alan ve bir çok da kedi var. Pek kedi kavgasına denk gelmedim. Dışarda arada onlarda yem veriyor kedilere.

Asıl sormak istediğim şu. Ben şuan Amasya'dayım bu kediyi burda dışarıya mı salıp gidiyim? Yoksa İzmir'e mi götüriyim? Ordaki kedilerde hiç bu siyah beyaz kedi gibi hırçınlık olayı görmedim.

Ayrıca bahsettiğim bu siyah beyaz olan kedi tüm erkek kedileri kovaladı koskoca sitede erkek kedi kalmadı kendisinden başka. 2-3 tane dişi kedi var sadece ortalıkta.

Lütfen kedilerden anlayan biri cevap yazsın. Bu yavru 6-7 aylık sanırım bunu götürsem İzmir'e orda yaşayabilir mi? Uyum Sağlayabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrySjiX -- 16 Haziran 2016; 23:48:23 >

• Sizin mi bulunduğunuz yer güvenlikli kedili alan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok Hocam İzmir'de askeri lojmanlara götürcem. Aileler yaşıyor köpek vs yaşamıyor ama işte oraya götürsem, oradaki kedilerin tepkisi ne olur bu yavru kediye saldırırlar mı acaba onlarda?
  • Var mı bilgisi olan sizce İzmir'e götürsem oradaki kediler aralarına alır mı bu yavru kediyi. Orada da saldırırlar mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.