Şimdi Ara

ÇOK ÖZEL Bİ ANKET YAPIYORUM GELİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

ÇOK ÖZEL Bİ ANKET YAPIYORUM GELİN

(En Son Oy Tarihi: 31.8.2020)
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ikisi de çok alakasız bölümler. daha spesifik sorular sor ki yardımcı olalım.
  • Dakath kullanıcısına yanıt
    ikisinde de firmalarda yönetici alanına yönelmek istiyorum, ve yurtdışı ihtimali en yüksek bölümleri düşünüyorum.

• up

• borntostandout kullanıcısına yanıt
    Yurt dışına işçi olarak bile gidemezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Susam7 S kullanıcısına yanıt
    niyeymiş?

• quote:

Orijinalden alıntı: borntostandout

ikisinde de firmalarda yönetici alanına yönelmek istiyorum, ve yurtdışı ihtimali en yüksek bölümleri düşünüyorum.
    Yurt dışı işi biraz ortalamaya bakıyor. Yönetici olmak da iş hayatındaki becerilerinde alakalı; ne kadar başarılı olursan o kadar yükselirsin. Sabancı güzel bir üniversite, endüstri mühendisliği de güzel bir bölüm. Biraz idealist olup çalışırsan mümkün. Mesela mckinsey diye bir firma var, yönetim danışmanlığı sağlıyor çeşitli şirketlere. İşe alımları sadece bilkent, odtü, koç, sabancı ve boğaziçi'nden yapıyor. 4'e yakın ortalama da şart. Girdiğin zaman dolar cinsinden 3-4 bin gibi bir şeyle başlıyorsun. 3 sene boyunca başarılı bir şekilde işi yaparsan yurt dışında en iyi okullarda (harvard, columbia, london economics school vs...) kendi sponsorluğunda mba yapmaya yolluyor. associate pozisyonunda geri döndüğünde 5 haneli dolar cinsinden maaş alıyorsun (bizzat burada çalışan, columbia'da mba yapan okuldan birine sordum). Tabii bu dediklerimi en başarılı top okul öğrencileri gerçekleştiriyor. Ben de ABD'de doktora yapıp akademik kariyere yönelmek isteyen son sınıf elektronik mühendisliği öğrencisi olarak bu yola girmeyi düşünüyorum. Study caselerine falan katılacağım. Uzun lafın kısası eğer değerlendirebilirsen sabancı endüstri sana bir çok imkanı sunar, gerisi sana kalmış.

bunu da okumanı öneririm
    http://www.finanscaddesi.com/Roportaj/31301/ing-bank-neden-pinar-abayi-secti.html

başarılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dakath -- 1 Ağustos 2018; 1:8:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dakath kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim verdiğiniz bu güzel bilgiler için araştırmaya devam edeceğim hocam teşekkürler :)

• up

• Endüstri mühendisleri ne iş yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.