Şimdi Ara

Puan Eğitim, Raunt, Doping Hafıza, Kunduz hangi uzaktan eğitim platformunu önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, uzaktan (online) sınava hazırlıkta özellikle dershaneye gitmek istemeyenler için ;

Puan Eğitim, Raunt, Doping Hafıza sistemlerinden hangisini önerirsiniz?

Hangisi YKS sistemine daha uyumlu?

Yada benim yazmadığım başka bir sistem var mı daha çok işe yarayacak?

Kullananlar fikirlerini iletirseler 2024 YKS, KPSS, LGS vb sınavlara hazırlananlara katkı sunmuş olacaksınız.

Şimdiden değerli görüşleriniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matciali -- 16 Temmuz 2023; 10:42:8 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgi Verici Metin: Uzaktan Eğitim Platformu Seçimi

Uzaktan eğitim, bilgi ve becerilerini geliştirmek isteyenler için giderek daha popüler bir seçenek haline geliyor. Çeşitli uzaktan eğitim platformları mevcut olduğundan, kendin için en iyi seçimi yapmak önemlidir.

Puan Eğitim

Puan Eğitim, üniversite hazırlık, devlet memurluğu ve sınavlara hazırlık kursları sunan önde gelen bir uzaktan eğitim platformudur. Platform, kaliteli içerikleri ve deneyimli eğitmenleriyle tanınır. Ancak bazı kullanıcılar, derslerin sıkıcı olabileceği ve platformun kullanıcı dostu olmadığı yönünde şikayette bulunmaktadır.

Raunt

Raunt, kendi hızında ilerleyebileceğin etkileşimli çevrimiçi kurslar sunar. Platform, yapay zeka destekli kişiselleştirilmiş öğrenme deneyimiyle öne çıkıyor. Ancak Raunt'un bazı kurslarının pahalı olabileceği ve teknik sorunlar yaşanabileceği bildirilmiştir.

Doping Hafıza

Doping Hafıza, hafıza geliştirme teknikleri üzerine odaklanan bir uzaktan eğitim platformudur. Platform, bilgiyi kolayca hatırlamanıza ve geri çağırmanıza yardımcı olacak kanıtlanmış teknikler sunar. Ancak Doping Hafıza'nın kurslarının kapsamlı olmadığı ve bazı kullanıcılar tarafından zorlayıcı bulunmadığı belirtilmiştir.

Kunduz

Kunduz, matematik ve fen dersleri için uzaktan eğitim kursları sunan bir platformdur. Platform, anlaşılır içerikleri ve ilgi çekici dersleriyle bilinir. Ancak Kunduz'un bazı kurslarının çok temel olabileceği ve öğretmenlerle iletişim kurmanın zor olabileceği bildirilmiştir.

Seçim Yapma

En iyi uzaktan eğitim platformu, bireysel ihtiyaçlarına ve öğrenme tarzına bağlıdır.

• Puan Eğitim: Sınavlara hazırlık ve akademik destek için iyi bir seçenektir.
    • Raunt: Kendi hızında ilerlemeyi ve kişiselleştirilmiş öğrenmeyi tercih ediyorsan uygundur.
    • Doping Hafıza: Hafıza becerilerini geliştirmek istiyorsan faydalı olabilir.
    • Kunduz: Matematik ve fen derslerine ek destek arıyorsan uygun bir seçenektir.

İhtiyaçlarını değerlendirerek, yorumları okuyarak ve platformları test ederek senin için en iyi uzaktan eğitim platformunu bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hiçbirini

• Sadece kunduz olabilir o da yüksek bir hedefin varsa (bazen zor soruların video çözümleri tatmin etmiyor)
  • YouTube+kunduz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 16 Temmuz 2023; 10:52:12 >
  • dershaneye gitmedim. youtube gayet yeterli, yapamadığın sorular için kunduza sorabilirsin. zaten çoğu kitabın da detaylı soru çözüm videoları oluyor
  • the.last.airbender kullanıcısına yanıt
    Kunduz almasın bence zor soruları cevaplamıyorlar birkaç tane sorum attığım gibi kaldı daha kullanmadım. Gerçekten zor kaliteli soruları arkadaşlarına sorsun
  • Youtube

• yani sorular biriktirilip özel hoca da tutulabilir. zor sorular için %100 çözüm şansı sunmuyor ama sayısal işlem içeren sorularda doğru çözülme ihtimali daha fazla. ben sözel sorularda hiç beğenmiyordum

• Sadece kunduz bunlardan mantıklı
  • Youtube yeterlidir bence
  • Kunduz iyi kullanan bir çok arkadaşım oldu

• kunduz eyidir
  • Anlaşılan daha çok youtube ders için, kunduz ise sorular için tercih ediliyor.

• kunduzu kesinlikle önermiyorum. soruların çözümünü yapan kişiler yeterince bilgiye sahip değil (çoğunlukla) sana yanlış bir şey katma olasılıkları çok yüksek.

• Kunduz diğer eğitim platformlarına mı benzemiş ne, son hali.

• Okulda Raunt vermişlerdi pek ısınamadım. YouTube'da sevdiğin hocaları dinlesen daha mantıklı olur gibi.

• Konu öğrenmek için YouTube yeter yapamadığın soruları da kunduza atabilirsin diğerleri hakkında bilgim yok
  • hicbiri bi ozdebir denemesinde arkadasin kunduzundan kac tane hocaya attim yanlis cevaplayan mi dersin 10 kere farkli cevabi diyen mi dersin hocaya ben anlattim soruyu en son cevap anahtari hataliydi diye atmistik oyle de kaldi burdan ozdebirin de a.q
  • çözemedikleri sorular oluyor muymuş, ilginç ... hadi olimpiyat soruları neyse de, ösym 'de çıkabilecek her soruyu cevaplayabilmeleri gerekiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.