Şimdi Ara

Kunduzun rehberlik ve koçluğu nasıl kullanan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu yıl mezuna kalıcam. Kunduz düşünüyorum ama koçluğu nasıldır bilmiyorum. Kullanan açıklayabilir mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 1 ayligina kullandim gecen yil. Les gibiydi berbat otesi . Daha fazla konuşmaya hic gerek yok alma .

• Öncelikle şunu belirteyim; kunduzun aylık paketlerinde haftalık 1-1 koçluk desteği yok. Dönemlik paketlerde birebir koçluk dahil daha fazla özellik var. Eğer dönemlik paket alıp sadece 1 ay kullandıysanız o ayrı tabi. Ama bu yıl kunduz'un koçluk ve rehberlik konusunda daha etkili olmak adına rehberlik ekibini büyütmüş olması lazım. Bir ara rehberlik takımının isimlerini sitede görmüştüm.

Kunduzla ilgili daha fazla öğrenci yorumlarına baktım bu yorum üzerine, olumsuz görüş belirten olduğu gibi çok da memnun olan öğrenciler var. Bu görüşlere google playda olduğu gibi kunduzun paket detaylarının altında öğrenci yorumları bölümünden ulaşabilirsiniz.

Umarız kunduz bu konuda olumsuz yorumları dikkate alarak bu konuda daha etkin, çözüm odaklı tedbir alır, alacağına da inanıyorum. Çünkü gerçekten sınav yolunda koçluk hizmeti bazı öğrenciler için çok ciddi itici güç demek. Madem böyle bir destek full paketlerde var; kunduz ya gereken bire bir koçluk desteğini en güzel şekilde vermeli yada baştan paketten böyle bir hizmeti tamamen çıkarmalı. Muhtemelen kunduz yetkilileri burada yer alan değerlendirmeleri okuyorlardır.

Başka kullanan öğrenciler de , özellikle 2025 yılı paketlerini kullanmaya başlayan sınava hazırlık öğrencileri olmak üzere, bu konuda görüşlerini özgün bir şekilde paylaşırsalar, almayı düşünen öğrenciler için gerçekçi katkı sunmuş olurlar.

Öğrenciler için zamanın çok değerli olduğu bir zamanda, kim yada kimler sınava hazırlık hizmeti veriyorsa, öğrenciye sunduğu sınava hazırlık sürecini çok iyi yürütmek zorunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matciali -- 13 Ağustos 2024; 8:4:4 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.