Bildirim
Çok pahalı olmayan RC Nitrolu Araç Alınacaktır...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.bandabulya.com/asp/listgroup.asp?group=RCA
Burdaki arabalar diger 0 larina gore oldukca ucuz. Benim tavsiyem biraz daha biriktirip 0 arac alman... 2. elde aldigin arac sorunlu olabilir vb. 0 indan daha pahaliya gelebilir sana. -
savagelerin fiyatlari cok uygun bence biriktir al ben hatta su fıyatları gorunce bı savage almaya karar verdım 28. arabam gelıyor yanı :) -
bandabulya.com daki araçların fiyatları fena değil de, parça fiyatları çok fazla, 2 tane rulman 40 ytl olur mu ya, karaköyde 3-5 ytl tanesi -
quote:
Orjinalden alıntı: UML
bandabulya.com daki araçların fiyatları fena değil de, parça fiyatları çok fazla, 2 tane rulman 40 ytl olur mu ya, karaköyde 3-5 ytl tanesi
araci burdan alalim rulmanlari karakoyden aliriz -
Şu anda 500YTL veremem arkadaşlar. bana en fazla 200Ytl tutarında bir araç lazım o yüzden ya şimdi alacam veya bekleyip Mayıs gibi sıfır alacam. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X