Şimdi Ara

Çok Pis Yanık Oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şilede 7 saat denizden çıkmadım halbuki 25 faktor sürdüydüm ama.... Çok çok açık tenliyim. Eczaneden Silverdinle bi ilaç verdiler. Elimle omzum çok kötü ölecem. konu açıyom canım sıkıldı akşam akşam

• seni en iyi anlayan kişilerden biriyim , uyurken bile sıkıntı çekiyo insan , sabah kalktığında yastığında irinler olacak yüzün yanmışsa tabi , bilmiyorum kaç yatıyorsun ama uykunun en tatlı yerinde farkında olmadan yatakta döneceksin ve o anda acıyla uyanacaksın canının yandığını hissedeceksin , yanık böyle bi şey , 3 gün feci şekilde acık çekmiştim , 3 gün yanık duracağıma 3 ay ayağım kırılır yatakta yatarım daha iyi , öyle bi şey işte yanık...
  • valla banada öyle olmuştu yatağa yatıyodum sürekli dönüyordum yatakta çok acıyordu canım ama bepanthol diye bi losyon var o çok serinletiyor rahatlatıyor (ilaç değil vücut losyonu) bence onu deneyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Spartalı -- 24 Temmuz 2008; 10:17:57 >
  • birader 7 saat denizin içinde de kalınmazki

• offfff cok kotu bişey yaa t-shirt falan giyemiyor insan allah sabır versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitam -- 24 Temmuz 2008; 10:21:58 >
  • Domates gibi olmuşundur sen şimdi. Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.