Bildirim
Çok Pis Yanık Oldum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
seni en iyi anlayan kişilerden biriyim , uyurken bile sıkıntı çekiyo insan , sabah kalktığında yastığında irinler olacak yüzün yanmışsa tabi , bilmiyorum kaç yatıyorsun ama uykunun en tatlı yerinde farkında olmadan yatakta döneceksin ve o anda acıyla uyanacaksın canının yandığını hissedeceksin , yanık böyle bi şey , 3 gün feci şekilde acık çekmiştim , 3 gün yanık duracağıma 3 ay ayağım kırılır yatakta yatarım daha iyi , öyle bi şey işte yanık... -
valla banada öyle olmuştu yatağa yatıyodum sürekli dönüyordum yatakta çok acıyordu canım ama bepanthol diye bi losyon var o çok serinletiyor rahatlatıyor (ilaç değil vücut losyonu) bence onu deneyebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Spartalı -- 24 Temmuz 2008; 10:17:57 > -
birader 7 saat denizin içinde de kalınmazki
-
offfff cok kotu bişey yaa t-shirt falan giyemiyor insan allah sabır versin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitam -- 24 Temmuz 2008; 10:21:58 > -
Domates gibi olmuşundur sen şimdi. Geçmiş olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X