Şimdi Ara

!!! COK PISMANIM.YARDIMINIZA IHTIYACIM VAR !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar.Bu sene mezuna kaldim.Bu zaman kadar duzenli planli ders calismadim.(%50 erteledim %50 de harcligimi cikarmak icin bazen yevmiye usulu elektrik,guvenlik kamera montajinda calistim.Neden calistin diyecek olursaniz babam serbest meslek,ciftci gelirimiz hasat zamani gelen mahsule bagli aileme yük olmamak icin calistim.Inanmayanlar olursa resim atacam.Dusundum bu is boyle olmaz okumam lazim hemsirelik dusunuyorum.
    Calismadigima cok pisman da oldum.Elimde her turlu yetecek kadar kaynak,deneme var.Kalan zamanda bana ne onerirsiniz tum tavsiyelerinizi dikkate alacam.Onerdiginiz kanallar olursa takip edecem izleyecem.Fen kisminda eksiklerim cok matematikte temelim var geometrim iyi degil sıfır diyebilirim.Lutfen bana yardim edin bu sene kazanmam lazim.Biliyorum az zaman kaldi ama zararin neresinden donsek kardir.Okuyan,tavsiye verecek olan herkese simdiden basarilar diliyorum.Yolumuz acik olsun.
    Gecen sene TYT 45 net AYT 14 net yaptim.OBP 75, basari siralamam 370-380 bin civarlarindaydi.Gecen sene ders ders netlerim.Istedigim netler 60 TYT 30-35 AYT
    TYT AYT
    TURKCE 19 MAT 9
    MAT 11 FIZIK 2
    SOSYAL 11 KIMYA 1
    FEN 4 BIYOLOJI 2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kameraları senin yaptığın belli olmadığı için yardım etmiycem
  • Bence aytde her sene mutlaka çıkan ana konuları hızlıca konudan halledip sorularla destekleyebilirsiniz tytde de olabildiğince deneme çözmeniz iyi olur kolay gelsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciraklik yapiyorum pense,yan keski,izole bant vs getiriyorum ustaya kablo cekiyorum son asamada hdd,kayit cihazi,monitoru aktif hale getirmek icin hazirliyorum.Neden yalan soyliyeyim ?

• Hocam her sitede farkli soru dagilimlari var onereceginiz saglam bir site var midir ?

• Bilmiyorum öyle bir sitw ama aşağı yukarı aynıdır bence isterseniz foruma başlık da açabilirsiniz bununla alakalı

• daha bir ay var türkçeyi 25e matematiği 15e çek sosyalden yorumla 10 tane yaparsın 5 tane de fen yapmaya çalış elektrikten anlarsın 1 devrelere ve fizik bilimine girişe çalış biyolojide de mitoz mayoz kalıtım kimya benim de iyi değil yaklaşık 60 tyt ye ulaşabilirrsin bu şekilde aytde full matematik geometri kas 1 ay olduğu kadar kardaşım konualrı çıkar polinom parabol permütasyon logaritma falan rehber matematik 65 günde ayt var günde 4 video izlesen sınava kadar yetişir 1 konu 4 video izle 2 3 saat hemen geç çözmezsen sıkıntı etme son güne kadar çöz bu aytyi sonra sınava gir olursa olur olmazsa kendimizi mi keselim elinden geleni yaptın 1 ayda
  • Hocam Selamun Aleyküm,
    Bizim hocalardan kimyayı,
    Atölye matematikten matematiği,
    Entropi den fiziği dinleyin bunlar hem kısa hemde açıklayıcı temele dayanan şeyler,
    Mebleri okuyun,çıkmışlara mutlaka bakın

• Hocam öncelikle panik yapmayın. Arkadaşlar çok güzel fikirler vermiş ama bunları belli bir programla yapın. 1 ayda çok şey değişir sonunu düşünmeyin.

• paşam türkçe çok rahat 30 yapılabilcek bir ders inan bana sosyalde 10 net yaparsın genel kültür ile ea oldugumdan fen tavsiyesi veremicem ama tyt fen tekrarları 3 5 saatlik sayılsalcılar tyt yi rahat yapıyolar zaten 60 net yapılabilir 30 türkçe 15 mat yapsan toplam 20 de sos-fenden çıkarırsın eder sana zaten 65 falan ayt için konuşmam doğru olmaz
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim sistemler hakkinda ayt fen vs oneriniz yokmu ?

• Mebler cok uzun ya pdfleri de mevcut degil.

• Serjaime kullanıcısına yanıt
    Birkac kisi toplansak fikirler verse hepsini harmanlayip program yapsak benim durumumda olanlara da yardimci olur.Iste x konudan her sene a tane sorulmus vs bunlara calis gibisinden vs

• Nasılhayatlanbu N kullanıcısına yanıt
    Tyt fen tekrar adina hangi kanali onerirsiniz ?
    Ayt mat hakkinda onerileriniz nedir ?
    Tesekkurler bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Garibanbiri

Tyt fen tekrar adina hangi kanali onerirsiniz ?
    Ayt mat hakkinda onerileriniz nedir ?
    Tesekkurler bu arada.
    kampüsün tyt fen tekrarları vardı ayt matta da emin değilim
  • Meb tekrar testlerini çözmeni öneririm ea olduğum için çok fazla fikrim yok fen adına ama sayısal arkadaşlarım çok beğenmişti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kalıtım ve ekoloji tyt de fix gelir

• Meb tekrar testleri sinif sinif tek pdfte yayinlanan sorular mi ? bugun gordum indirdim cunku.Link bulursam aticam.

• 1. Tekrar testleri tek kitapçık 2. 3. 4. Tek tek

• Tamamdir hocam indirmistim onlari siz yazmadan 1 saat once.Tesekkurler .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.