Şimdi Ara

Çok popülerdi, satın aldık! - Xiaomi 6L Air Fryer izlenimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Xiaomi markası Air Fryer konusunda uzun zamandır ürünlerine piyasada yer veriyor. Bu videomuzda da markanın yeni Air Fryer modeli olan Xiaomi 6L Air Fryer hakkında konuşuyoruz. Ürünün performansına ve sunabildiklerine videomuzdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler!

ÜRÜNÜ SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ!

• Son bir ayda dördüncü air fryer incelemesi yeni popüler kültür bu harelde.

• Yemek yapma konusunda becerikliyimdir.Sanırım butip çözümler daha çok yemek yapmayı bilmeyenler içindir .

Bugün akşam ne yapayım dedim peynirli kol böreği yaptım bir harikaydı desem yeridir.

Şu meşhur Sarıyer böreği var Kasım sonu İstanbul'daydım Sarıyer gidip yerinde yedim ne yalan söyleyeyim benim yaptığım börek meşhur Sarıyer
    böreğini aratmadı.

• Enes kardeşim ben İtalyan usulü pizza yaparım kime ikram ettiysem memnun kalmayan olmadı.

Bu alet benim yaptığım pizzayı sanmıyorum yapsın.

• Xiaomi'nin 8 litrelik Mi Smart modeline sahibim.
    Size sürelerimi vereyim.
    A101 Lahmacun 200 derece 4 dakika.
    Bim Simit 200 derece 4 dakika.
    Bim Keskinoğlu Filetto 200 derece 6 dakika.
    Bim soğan halkası 180 derece 16 dakika.
    A101 Nimet rulo börek 180 derece 16 dakika.
    Keskinoğlu piliç schnitzel 200 derece 6 dakika.
    Feast İnce Patates 200 derece 10 dakika.
    Erpiliç Bim Piliç Kanat 200 derece 15 dakika.
    Maret Kasap Sucuk 200 derece 3 dakika. 4 de olur.
    Torku üçgen patates 200 derece 18 dakika.
    Erpiliç çıtır fileto 200 derece 8 dakika harika.
    Siz de deneyimlerinizi yazarsarsanız bir fikir ediniriz.

• Ben 8 litrelik Mi Smart modeli aldım ama çok memnun kaldığım için arkadaşım Ahmet DİKEN'e Xiaomi 6 litre almasını söyledim ve aldı. Yani yukarıdaki ürünü aldı ve çok memnun. Herkese tavsiye ederim.

• Her iki üründe kolay temizleniyormu ve paslanma durumları, soyulma durumları nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2-3 aydır bizde aynısını kullanıyoruz. Tamam her şey çok iyi güzel derken, şu içindeki resistansın üst ulaşılamayan kısmında yağ birikmeye başlamış. Sökülmüyor da. O kısmı sıkıntı airfryerların. Araştırdım da çoğu marka modelde bu sıkıntı oluyormuş. Birikiyor. Mi mağazasına sorduk. Kİmyasal bir sprey önerdi adını unuttum şimdi. O spreyin sıkıldığı şeyden sonra yemek yenmez ki. Ne kadar durularsan durula. Yine internette baktığım kadarıyla bir şekilde her vidasına kadar sökenler olmuş freyerlarını, iyice temizleyip tekrar birleştirebilenler. Biz de zorlayacağız herhal. Çünkü biriken farkedilmeyen yağ yüzünden bir gün, yine yağsız bir yemek yaparken, tüm evi duman kapladı, yanmış yağ yüzünden. Bir daha olmadı gerçi. Onun dışında tüm yemekleri sevdiğim gibi yağsız ya da çok az yağ ile yapması çok iyi. Patatesleri harika yapıyor. Hemen hemen her donmuş ürünü sadece kendi yağı ile gayet lezetli yapıyor. Hani şu yağ olayı olmasa neredeyse yanına 1 tane daha alalım demeye başlamıştım. Çünkü 2-3 çeşit yemek yaparken hanıma zaman kaybettiriyordu. Ama o yağ birikmesi olayı ile o da biraz soğudu.

• Sağda solda okuduğum kadarıyla bunların rezistansları bir yerden sonra batıyor sürekli temizlenmesi lazım, otomatik temizleyenini çıkarırlarsa o zaman pratik bir alet olur.

• Spider_hip kullanıcısına yanıt

Biriken ve birikecek olan yağlar,yemek artıkları bir süre sonra her yemeğe karışacak.mevcut tasarımlarda bunu önlemenin imkanı yok.bu saırım ciddi sağlık sorunlarına yol acabilecek bir durum.ayrıca yine sağlığı tehtid eden teflon kaplama soyunma çizilme durumları var.içi dışı tamamen çelik ılan ürün almalı.aeg ve elektrolüx öyle deniliyor ama değil.videolarda öyle olmadığı görülüyor.zaten ditelerinden o ifadeyi kaldırmışlar.firmalar hiç bir şekilde insan sağlığını düşünmüyor, para peşinde koşuyor,ne zaman bizler akıllanıp , modaya uymaktan vazgeçip bu cihazları almayacağız, o zaman doğru tasarımlı ürünleri satışa sunarlar.

Yüzlerce olumsuz yorumu gördükten sonra ben almaktan vazgeçtim.2-3 katı sürede pişirim yapan midi fırınlar daha sağlıklı.varsın az yağlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarım litre suya yarım litre sirke alıp, 120 derecede 1 ila 1.5 saat kadar çalıştırdıktan sonra diş fırçası ve/veya benzeri bir ürün ile temizliğini yapabilirsiniz. Çok uğraştırmaması adına, yağ çok birikmeden yaptığınız sürece sıkıntı olmayacağı düşüncesindeyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.