Şimdi Ara

Xiaomi'nin elektrikli SUV modelinden ilk görüntüler geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi'nin elektrikli SUV modelinden ilk görüntüler geldi!
    Çinli teknoloji devi Xiaomi, hızlı başladığı elektrikli araç sektöründe SUV modeliyle vites yükseltmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen modelin ismi ve ilk resmi görüntüleri ortaya çıktı. Xiaomi YU7 olarak adlandırılan modelin Haziran-Temmuz 2025 gibi resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

Xiaomi YU7 ile ilgili teknik veriler şimdilik kısıtlı olsa da 4999 mm uzunluğa, 1996 mm genişliğe, 1600 mm yüksekliğe ve 3000 mm aks mesafesine sahip olduğunu biliyoruz. Yükseklik hariç boyutları büyük oranda SU7 ile aynı. 2405 kg kuru ağırlığa sahip olan modelin 253 km/s son hıza çıkabileceği belirtiliyor.

YU7'nin şimdilik çift motorlu versiyonu detaylandı. Bu versiyonda ön aks üzerinde 220 kW, arka aks üzerinde ise 288 kW maksimum güç üreten motorlar bulunacak. Bu sayede toplam 700 beygire yakın bir güç sunacak olan modelde CATL kaynaklı nikel manganez kobalt batarya paketi görev yapacak ancak kapasite konusunda henüz bir bilgi yok.

Ayrıca Bkz.20 yıllık BYD, satışlarda Ford ve Honda'yı geride bırakma yolunda

Markanın ilk modeli Xİaomi SU7, Çin'de Standart, Pro ve Max olmak üzere üç farklı versiyona ve 215.900 Yuan (1.034.000 TL) başlangıç fiyatına sahip. Şirket 18 Kasım itibarıyla 100 bin adet teslimat hedefini aştı ve 2024 sonuna kadar kendisine 130 bin teslimat hedefi koydu. Xiaomi YU7 ile birlikte önümüzdeki yıl şirketin satışları yeni bir ivme kazanabilir.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

Kaynak:https://cnevpost.com/2024/12/09/xiaomi-names-2nd-ev-yu7/

• Neye benzerse benzesin, çok mu önemli yahu! Adamların takıldığı şeye bak. Güzel olmuş mu olmamış mı?

Evet, gayet güzel olmuş, şık olmuş, daha ne isteniyor gerçekten anlamıyorum.

Sonuçta sayısız araba formu yok, yapıla yapıla çoğu form tüketildi, elbette otomobiller birbirine benzeyecek. Hatta gelecekte birbirlerine ikiz kardeş kadar benzerlerse şaşırmayın.

• Airfry gibi olmuş.

• Xiaomi'nin elektrikli SUV modelinden ilk görüntüler geldi!

Nedense buna benzettim
  • Sanki olmamış gibi
  • Ferrari purosangue'ı birebir kopyalamışlar, diğer araç da porsche taycan kopyasıydı
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Nedense mi, tıpkısının aynısı değil mi ben mi yanlış görüyorum 🤔
  • Kim ne derse desin, Xiaomi sedandan SUV'ye aktarımı çok iyi yapmış, Çin'de fabrika siparişlere yetişemiyor, dünyaya açıldıklarında olacakları düşünemiyorum.
  • Muazzam olmuş. Xiaomi'nin araç konusunda biran önce global ölçekte üretim yapıp satış yapmasını istiyorum. Piyasayı silip süpüreceklerdir.
  • Purosangue'ye benzemiş
  • Herkes Ferrari’ye benzemiş diyorda Ferrari de Mazda CX30 a benziyor ne yapalım şimdi ????????
  • Neye benzerse benzesin, çok mu önemli yahu! Adamların takıldığı şeye bak. Güzel olmuş mu olmamış mı?

Evet, gayet güzel olmuş, şık olmuş, daha ne isteniyor gerçekten anlamıyorum.

Sonuçta sayısız araba formu yok, yapıla yapıla çoğu form tüketildi, elbette otomobiller birbirine benzeyecek. Hatta gelecekte birbirlerine ikiz kardeş kadar benzerlerse şaşırmayın.

• çinliler için bi şeyi kopyalamak batı dünyasındaki gibi ayıp vs karşılanmaz. adamlar güzel bi şey görünce aynısını yapma derdinde.

• Copy paste güzel yapıyorlar
  • Keşke BYD yerine bunlar fabrika için gelselerdi
  • Kim ne derse desin araç çok güzel duruyor, yurtdışı birçok xiaomi araç incelemesine baktım durumu çok iyi, elektrikli araçlar bilgisayarımsı olduğu için bazı kullanıcılarda saçma sapan hatalar veriyor aşamıyorlar, biz bilgisayar çağının odak noktasındaki kullanıcılar biraz daha esnek sövmeden durumu anlayabiliyoruz, yorumlarda da kızanların profili bizimle tam aksimiz tarafta, Xiaominin SU7'deki tecrübesini bir üst seviyeye taşıyıp daha rafine bir model çıkartacağını düşünüyorum.

Şu aracı görünce evet birçok avrupalı markanın kopyası gibi duruyor fakat biraz zaman geçince farklarını anlıyorsun, içine girince zaten bilgisayar sistemi gibi çalıştırma ve kullanma protokolleri elektrikli olduğu için ve ilk olarak çinli üreticilerden bu kadar yoğun gelişim görünce onları değerlendiriyoruz. Tesla gibi kendine has bir takım farklılıkları var. 10 sene sonra bildiğimiz bilim kurgu filmlerindeki gibi kokpit havasında olabileceğini düşünüyorum.

O zamana kadar kopyaladıkları modellerin üzerine tasarım olarak ekleyip kendi tarzlarını ticari hale getirip diğer markalara azap edecekler. hele bir avrıpaya satışı gelsin siz görün o markaların durumunu :))) hele bir de bu fiyatlarda :)))

Aracın 2025 ortasından çıkacak olması güzel, belki seneye bu vakitler TR'ye gelişini konuşabiliriz.

• Adamlar daha ne yapsın. Ömrünüzde göremeyeceğiniz arabayı kopyalayıp 40-50k dolara satıyor. Muhteşem bence :)
  • Olum çok iyi lan tasarım
  • İlk araçlarını Taycan birebir kopyalarak yaptılar bu da Ferrarinin SUV aracını kopyalamışlar.

• Ferrari tasariminda Ferrari kalitesinde araç . Muhteşem olmuş
  • Ferrari Purosangue'den hallice olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.