|
Xiaomi'nin elektrikli SUV modelinden ilk görüntüler geldi!
-
-
Airfry gibi olmuş.
-
-
Sanki olmamış gibi -
Ferrari purosangue'ı birebir kopyalamışlar, diğer araç da porsche taycan kopyasıydı -
Nedense mi, tıpkısının aynısı değil mi ben mi yanlış görüyorum 🤔 -
Kim ne derse desin, Xiaomi sedandan SUV'ye aktarımı çok iyi yapmış, Çin'de fabrika siparişlere yetişemiyor, dünyaya açıldıklarında olacakları düşünemiyorum. -
Muazzam olmuş. Xiaomi'nin araç konusunda biran önce global ölçekte üretim yapıp satış yapmasını istiyorum. Piyasayı silip süpüreceklerdir. -
Purosangue'ye benzemiş -
Herkes Ferrari’ye benzemiş diyorda Ferrari de Mazda CX30 a benziyor ne yapalım şimdi ???????? -
Neye benzerse benzesin, çok mu önemli yahu! Adamların takıldığı şeye bak. Güzel olmuş mu olmamış mı?
Evet, gayet güzel olmuş, şık olmuş, daha ne isteniyor gerçekten anlamıyorum.
Sonuçta sayısız araba formu yok, yapıla yapıla çoğu form tüketildi, elbette otomobiller birbirine benzeyecek. Hatta gelecekte birbirlerine ikiz kardeş kadar benzerlerse şaşırmayın.
-
çinliler için bi şeyi kopyalamak batı dünyasındaki gibi ayıp vs karşılanmaz. adamlar güzel bi şey görünce aynısını yapma derdinde.
-
Copy paste güzel yapıyorlar -
Keşke BYD yerine bunlar fabrika için gelselerdi -
Kim ne derse desin araç çok güzel duruyor, yurtdışı birçok xiaomi araç incelemesine baktım durumu çok iyi, elektrikli araçlar bilgisayarımsı olduğu için bazı kullanıcılarda saçma sapan hatalar veriyor aşamıyorlar, biz bilgisayar çağının odak noktasındaki kullanıcılar biraz daha esnek sövmeden durumu anlayabiliyoruz, yorumlarda da kızanların profili bizimle tam aksimiz tarafta, Xiaominin SU7'deki tecrübesini bir üst seviyeye taşıyıp daha rafine bir model çıkartacağını düşünüyorum.
Şu aracı görünce evet birçok avrupalı markanın kopyası gibi duruyor fakat biraz zaman geçince farklarını anlıyorsun, içine girince zaten bilgisayar sistemi gibi çalıştırma ve kullanma protokolleri elektrikli olduğu için ve ilk olarak çinli üreticilerden bu kadar yoğun gelişim görünce onları değerlendiriyoruz. Tesla gibi kendine has bir takım farklılıkları var. 10 sene sonra bildiğimiz bilim kurgu filmlerindeki gibi kokpit havasında olabileceğini düşünüyorum.
O zamana kadar kopyaladıkları modellerin üzerine tasarım olarak ekleyip kendi tarzlarını ticari hale getirip diğer markalara azap edecekler. hele bir avrıpaya satışı gelsin siz görün o markaların durumunu :))) hele bir de bu fiyatlarda :)))
Aracın 2025 ortasından çıkacak olması güzel, belki seneye bu vakitler TR'ye gelişini konuşabiliriz.
-
Adamlar daha ne yapsın. Ömrünüzde göremeyeceğiniz arabayı kopyalayıp 40-50k dolara satıyor. Muhteşem bence :) -
Olum çok iyi lan tasarım -
İlk araçlarını Taycan birebir kopyalarak yaptılar bu da Ferrarinin SUV aracını kopyalamışlar.
-
Ferrari tasariminda Ferrari kalitesinde araç . Muhteşem olmuş -
Ferrari Purosangue'den hallice olmuş
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Neye benzerse benzesin, çok mu önemli yahu! Adamların takıldığı şeye bak. Güzel olmuş mu olmamış mı? Evet, gayet güzel olmuş, şık olmuş, daha ne isteniyor gerçekten anlamıyorum. Sonuçta sayısız araba formu yok, yapıla yapıla çoğu form tüketildi, elbette otomobiller birbirine benzeyecek. Hatta gelecekte birbirlerine ikiz kardeş kadar benzerlerse şaşırmayın. |
Kim ne derse desin, Xiaomi sedandan SUV'ye aktarımı çok iyi yapmış, Çin'de fabrika siparişlere yetişemiyor, dünyaya açıldıklarında olacakları düşünemiyorum.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X