Şimdi Ara

Çok seviyorum onunla olmuyor onsuz hiç olmuyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
13.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23 yaşındayım, sevdiğim bir kız var 8 ay oldu aramızda ki ilişki. Bugün bakıyorum da gerçekten birbirimizi üzüyoruz zarar veriyoruz, Ayrılmaya kalkıyoruz başaramıyoruz. Onunla olmuyor onsuz hiç olmuyor ne yapmam gerekiyor. Aramızda çok mutlu günler de geçti çok mutsuz olaylar da açıkçası şu an bile sabah kötü durumda iken kızgın iken hediye gönderebiliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgilimi Çok Seviyorum Ama Olmuyor: Bir İkilem

Sevgilinizi çok sevdiğiniz ancak ilişkinizin yürümediğini hissettiğiniz bir ikilemde sıkışıp kalmak yıpratıcı olabilir. Bir yandan onunla olmayı özlerken, diğer yandan ilişkinin sorunlarına tahammül edemeyebilirsiniz.

Bu durumda, onunla da olmadan onsuz da yapamayacağınızı düşünebilirsiniz. Sevginize ve bağlanmanıza rağmen, aranızdaki uyumsuzluklar ya da çözülmemiş sorunlar ilişkinizi zorlaştırıyor olabilir.

Sebepleri Anlamak

"Onunla da olmuyor, onsuz da" hissine kapılmanıza yol açabilecek çeşitli faktörler vardır:

• İletişim sorunları
    • Beklenti farklılıkları
    • Uyumsuz değerler
    • Güven sorunları
    • Çözülmemiş çatışmalar

Karar Verme Süreci

Bu ikilemde bir karar vermek zor olsa da, aşağıdaki adımlar yardımcı olabilir:

• İlişkinizi objektif olarak değerlendirin.
    • Sorunların kökenini belirleyin.
    • İlişkinizi kurtarmak için ne gibi adımlar atılabileceğini düşünün.
    • İlişkiyi bitirmenin potansiyel sonuçlarını göz önünde bulundurun.

Seçenekleri Tartmak

İki ana seçeneğiniz şunlardır:

• İlişkiyi onarmak ve sorunları çözmek için çalışmak.
    • İlişkiyi bitirmek ve ilerlemek.

Kararınızı verirken, kendiniz için en iyi olana odaklanın. İlişkinizde kalmak sizi uzun vadede daha mutlu edecek mi, yoksa ayrılmak mı daha iyi bir seçim olacaktır?

Profesyonel Yardım

İlişki sorunlarınızı kendi başınıza çözemiyorsanız, bir terapist veya danışmandan profesyonel yardım almayı düşünün. Dışarıdan bir bakış açısı, sorunları daha net görmenize ve uygulanabilir çözümler bulmanıza yardımcı olabilir.

Sonuç

"Çok seviyorum ama olmuyor" ikileminde olmak acı verici olsa da, bu durumdan çıkmanız mümkündür. İlişkinizi değerlendirin, seçenekleri tartın ve sizin için en iyi kararı verin. İster ilişkiyi onarmak ister ilerlemek olsun, kararınıza sadık kalın ve geleceğiniz için en iyisini yapın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam , hiç birşey onsuzluktan daha kötü değildir emin ol. Tartışma , alttan al sen sonra o alır. Birbirinizi kirmayin. Onla da , onsuz da olmuyor diyorsan , onsuzken daha çok mutsuz olursun. Pişman olma yani benden söylemesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birbirinizin değerini bilmiyorsunuz o halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriticalDistance

Hocam , hiç birşey onsuzluktan daha kötü değildir emin ol. Tartışma , alttan al sen sonra o alır. Birbirinizi kirmayin. Onla da , onsuz da olmuyor diyorsan , onsuzken daha çok mutsuz olursun. Pişman olma yani benden söylemesi.
    Denendi, ayrılınca daha kötü. Tecrübeyle sabit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harley-Davidson

Alıntıları Göster
    Bulunca bırakmamak lazım , bırakırsan daha kötü olur büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

Bulunca bırakmamak lazım , bırakırsan daha kötü olur büyük ihtimalle.

Alıntıları Göster
    Sürekli bunları düşünürsen, sürekli bir pürüz çıkacakmış gibi gerilirsiniz, bir süre sonrada pürüz çıkar ilişkinizde. Neyi yanlış yapıyorsanız o konular ile ilgili konuşun, davranışlarınıza konuşmanıza göre çeki düzen verip, mutlu bir şekilde kaldığınız yerden devam edin.

Çekindiğin şeyler başına sürekli geliyorda, neden olumlu düşündüğün şeyler o kadar kolay başına gelmiyor ? Sonuca olan inancınız sizi bu hale getiriyor. Bir sorun yaşayınca, oradan başlıyor karşılıklı beklentiler, sorun bekliyorsunuz karşılıklı ve o beklentileriniz gerçekleşiyor sonra. Bu basit bir psikolojik durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocksound -- 8 Mayıs 2013; 17:32:13 >

• bir gün gelecek, o kadar zavallı, o kadar çaresiz hissedeceksin ki; hayatta her şeyden çok sevdiğin insanı, akıl sağlığını korumak ve en azından mutsuz olmamak için terkedeceksin ve o gün hayatındaki dönüm noktan olacak.

umarım düzeltirsiniz her şeyi. ben beceremedim. allah sabır versin. halinden anlıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harley-Davidson

Alıntıları Göster
    alttan almaya bakın bence de. hatta önce bi oturup açık açık konuşmakta fayda var. sen biraz alttan alırsan bazı şeyleri o da alacaktır. ayrılmayın daha mutsuz olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

alttan almaya bakın bence de. hatta önce bi oturup açık açık konuşmakta fayda var. sen biraz alttan alırsan bazı şeyleri o da alacaktır. ayrılmayın daha mutsuz olursunuz

Alıntıları Göster
    Kavga etmeden ilişki olmaz ama önemli olan kavgadan sonra alttan alabilmek.Onu bırakmamak sıkıca sarmak.Ona ait olduğunu hissettirmek.
  • Ayrilicaksin ve daha da pisman olucaksin

Based on a true story

• Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. O kadar şey oldu ki bu süre zarfında gerçekten ayrılık onunla kavga ederek devam etmekten çok daha kötü olduğunu anlıyorum. Onun hayatında merkez nokta da kalmak için konuşmalar uğraşmalar çabalar içerisine giriyorum. Başarılı olamıyorum umrunda olmuyor bazen hiç bir şey. Ben her şeyi alttan aldığım zaman da yapmadığı şeyleri takıyorum. Çok kıskanıyorum çok seviyorum başarılı olursam eğer evlenmek istiyorum ileride.

• Hacı dediklerini birebir yaşadım özellikle 2.senesinde , umrunda olmuyorsun hayatının odak noktası olmak istiyorsun ama olmuyor sonra soguyup ayrılıyor senden. Banada ayrilirsiniz dediklerinde inanmadim ama ayriliyorsun işte sen istemesende o ayrılıyor hacı elinden birsey gelmeden. Eğer anlattiklarin gibi ise % 99.98 ayrilirsiniz. Malesef aci gercek. Umarim öyle bişi olmaz da sen uzaklaşmaya bak derim. Çünkü ayni benim iliskimi anlattigin için böyle diyorum şimdi önceki yorumumdan farklı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriticalDistance -- 8 Mayıs 2013; 18:13:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insensitive

Hacı dediklerini birebir yaşadım özellikle 2.senesinde , umrunda olmuyorsun hayatının odak noktası olmak istiyorsun ama olmuyor sonra soguyup ayrılıyor senden. Banada ayrilirsiniz dediklerinde inanmadim ama ayriliyorsun işte sen istemesende o ayrılıyor hacı elinden birsey gelmeden. Eğer anlattiklarin gibi ise % 99.98 ayrilirsiniz. Malesef aci gercek. Umarim öyle bişi olmaz da sen uzaklaşmaya bak derim. Çünkü ayni benim iliskimi anlattigin için böyle diyorum şimdi önceki yorumumdan farklı olarak.

Hocam dediklerin ile karşılaştırdığım zaman da soruyorum bitsin diyorum böyle bitmeyeceğini biliyorsun diye karşı çıkıyor veya tamam deyip 1-2 saat sonra tekrar o arıyor mesaj atıyor veya akşam çıkışıma geleceksin diye uğraşıyor. Anlamıyorum gerçekten konuşuyorum ayrılmıyor seviyor biliyorum ama ben ayrılınca da en fazla 2 gün ayrı kalmıştık. Dün istenmeyen olaylar yaşadık aramızda tokat girdi devreye ve çok pişman olmama rağmen affetmedi. Bugün sabah arayıp mesaj atıp trip yaptı çok karışık gerçekten şuam benden başka kimsesi yok istanbul'da.

• Profesyonel yardim alin derim ben. Cift terapisinin ise yaradigina hep tanik oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

Profesyonel yardim alin derim ben. Cift terapisinin ise yaradigina hep tanik oldum.
    benzeri başıma geldi ayrıldım pişmanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: osert34

quote:

Hacı dediklerini birebir yaşadım özellikle 2.senesinde , umrunda olmuyorsun hayatının odak noktası olmak istiyorsun ama olmuyor sonra soguyup ayrılıyor senden. Banada ayrilirsiniz dediklerinde inanmadim ama ayriliyorsun işte sen istemesende o ayrılıyor hacı elinden birsey gelmeden. Eğer anlattiklarin gibi ise % 99.98 ayrilirsiniz. Malesef aci gercek. Umarim öyle bişi olmaz da sen uzaklaşmaya bak derim. Çünkü ayni benim iliskimi anlattigin için böyle diyorum şimdi önceki yorumumdan farklı olarak.

Hocam dediklerin ile karşılaştırdığım zaman da soruyorum bitsin diyorum böyle bitmeyeceğini biliyorsun diye karşı çıkıyor veya tamam deyip 1-2 saat sonra tekrar o arıyor mesaj atıyor veya akşam çıkışıma geleceksin diye uğraşıyor. Anlamıyorum gerçekten konuşuyorum ayrılmıyor seviyor biliyorum ama ben ayrılınca da en fazla 2 gün ayrı kalmıştık. Dün istenmeyen olaylar yaşadık aramızda tokat girdi devreye ve çok pişman olmama rağmen affetmedi. Bugün sabah arayıp mesaj atıp trip yaptı çok karışık gerçekten şuam benden başka kimsesi yok istanbul'da.

Umarim bitmez hacı , ama aynı ildeyseniz işin o kadarda zor değilmiş , bunu bilmiyordum. Sen alttan al o zaman . Böyle diyorsa iyi. Birsey aslında. Aman hacı çok karışık mrvzular bu kızları anlamak cok zor

• quote:

quote:

quote:

Umarim bitmez hacı , ama aynı ildeyseniz işin o kadarda zor değilmiş , bunu bilmiyordum. Sen alttan al o zaman . Böyle diyorsa iyi. Birsey aslında. Aman hacı çok karışık mrvzular bu kızları anlamak cok zor

Haklısın gerçekten ilk mesaj ile yazdıklarını söyledim beni telefon ile aradığı zaman mutlu olduk :) hediyesi ulaşmış çok beğenmiş hikayemiz çok garip bizim gerçekten özet geçmem gerekirse tam bugün 8 ay önce istanbul'a bizim çalışanımızın eşinin yeğeniydi. Sivas'tan buraya İngilizce eğitimine gelmişti. Bir gün onlara misafirliğe gittiğim de tanışmıştık oradan sonra ne olduysa biz sevgili olduk :) doğal olarak bana güvendi çalışanım ve eşi için hiç bir sorun yoktu 20 km uzaklıkta olan bizim ve onun evleri arasında her gün bizim evin orada kursa gidip geliyordu. Zaman ile birbirimize bağlandık ve orada ki evlerinde sorun çıkmaya başladı doğal olarak ben destek oldum annesi ile konuştum. Güvenini kazanıp kız evine arkadaşlarıma taşıdım onu geçici bir süre adına :) sonra orada ki arkadaşlarım ile de kötü oldum maalesef ben desteğimi hiç çekmedim onu evine yerleştirdiğin kız arkadaşın iş yerine çalışmak için yerleştirdim ve özel yurt ayarladım. Şu an aynı ilçe de beraberiz ve tüm çıkış saatleri arasında beraberiz. Belki ailesi ve kendi arkadaşlarım arasında kimsem kalmadı bir tek o kaldı benim de istediğim tam anlamıyla bu aslında dunyasında tek insan olabilmek :) kavgalarımız kızınlıklarımız bu yüzden oluyor. Ama bu sefer şiddetli geçti maalesef :( tek dileğim şu an babasının öğrenmemesi yurtta kaldığının üniversite sınavlarını başarılı ile geçip temennim 4 sene burada kalması ve evlenmemiz. Şu an 23 yaşındayım ve 27-28 idael bir yaş gibi geliyor bana.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haklısın gerçekten ilk mesaj ile yazdıklarını söyledim beni telefon ile aradığı zaman mutlu olduk :) hediyesi ulaşmış çok beğenmiş hikayemiz çok garip bizim gerçekten özet geçmem gerekirse tam bugün 8 ay önce istanbul'a bizim çalışanımızın eşinin yeğeniydi. Sivas'tan buraya İngilizce eğitimine gelmişti. Bir gün onlara misafirliğe gittiğim de tanışmıştık oradan sonra ne olduysa biz sevgili olduk :) doğal olarak bana güvendi çalışanım ve eşi için hiç bir sorun yoktu 20 km uzaklıkta olan bizim ve onun evleri arasında her gün bizim evin orada kursa gidip geliyordu. Zaman ile birbirimize bağlandık ve orada ki evlerinde sorun çıkmaya başladı doğal olarak ben destek oldum annesi ile konuştum. Güvenini kazanıp kız evine arkadaşlarıma taşıdım onu geçici bir süre adına :) sonra orada ki arkadaşlarım ile de kötü oldum maalesef ben desteğimi hiç çekmedim onu evine yerleştirdiğin kız arkadaşın iş yerine çalışmak için yerleştirdim ve özel yurt ayarladım. Şu an aynı ilçe de beraberiz ve tüm çıkış saatleri arasında beraberiz. Belki ailesi ve kendi arkadaşlarım arasında kimsem kalmadı bir tek o kaldı benim de istediğim tam anlamıyla bu aslında dunyasında tek insan olabilmek :) kavgalarımız kızınlıklarımız bu yüzden oluyor. Ama bu sefer şiddetli geçti maalesef :( tek dileğim şu an babasının öğrenmemesi yurtta kaldığının üniversite sınavlarını başarılı ile geçip temennim 4 sene burada kalması ve evlenmemiz. Şu an 23 yaşındayım ve 27-28 idael bir yaş gibi geliyor bana.

İnşallah , inşallah dediklerin olur hocam :) Okurken ben mutlu oldum , biz yarim kaldık daha doğrusu ben yarım kaldım , bi parcami aldı gitti benden şimdi rahattir o istedi ayrilmak hayatının merkezine koyamazmis beni Sogumus benden artık üniversite yi kazaninca gitti ben bi sene daha hazirlaniyordum ama o beni. Bıraktı. Senin yazdıklarını okuyunca mutlu oldum cidden :) İnşallah mutlu olursunuz . Dediklerini aynen yap , çokta sıkma ben sıktım uzaktayiz bide göz gormeyince gönül katlaniyordu ama özgür olmak istedi. Siz aynı hatalari yapmayın vede araya soğukluk girmesin hocam , ilk yardım hesabı anında müdahale et yoksa kan kaybından olur gibi kaybetmeyin. Birbirinizi :) arada böyle sürprizler de yap illa barışmak için olmasın :)

• quote:

23 yaşındayım, sevdiğim bir kız var 8 ay oldu aramızda ki ilişki. Bugün bakıyorum da gerçekten birbirimizi üzüyoruz zarar veriyoruz, Ayrılmaya kalkıyoruz başaramıyoruz. Onunla olmuyor onsuz hiç olmuyor ne yapmam gerekiyor. Aramızda çok mutlu günler de geçti çok mutsuz olaylar da açıkçası şu an bile sabah kötü durumda iken kızgın iken hediye gönderebiliyorum.

Kaybetme sevdiğini. Ben kaybettim ne oldu? Ölü gibiyim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İnşallah , inşallah dediklerin olur hocam :) Okurken ben mutlu oldum , biz yarim kaldık daha doğrusu ben yarım kaldım , bi parcami aldı gitti benden şimdi rahattir o istedi ayrilmak hayatının merkezine koyamazmis beni Sogumus benden artık üniversite yi kazaninca gitti ben bi sene daha hazirlaniyordum ama o beni. Bıraktı. Senin yazdıklarını okuyunca mutlu oldum cidden :) İnşallah mutlu olursunuz . Dediklerini aynen yap , çokta sıkma ben sıktım uzaktayiz bide göz gormeyince gönül katlaniyordu ama özgür olmak istedi. Siz aynı hatalari yapmayın vede araya soğukluk girmesin hocam , ilk yardım hesabı anında müdahale et yoksa kan kaybından olur gibi kaybetmeyin. Birbirinizi :) arada böyle sürprizler de yap illa barışmak için olmasın :)

Çok teşekkür ederim elbet bir gün bütün sevgiler toprak olacak üzüldüğümüz sevindiğimiz anlar olacak belki de yüce Allah bizi böyle deniyor. Umarım sende sevdiğin ile tekrardan bir araya gelirsin eğer böyle bir ihtimal dahi olmuyorsa yüce Allah seni daha mutlu edecek birisini çıkarsın karşına. Hepimiz hatalar yapıyoruz ve karşılığında üzülüyoruz hiç birimiz kötü niyetli insanlar değiliz. Hep iyiliğimiz mutluluğumuz için savaşlar veriyoruz. Umarım burada yazılanlar hepimiz için bir vesileye bağlanır hepimiz mutlu oluruz. Aynı senin yaşadıklarını ben 4 sene önce yaşamıştım. Bir kız sevmiştim ben istanbul sakarya da oturuyordu ilik kanseri hatasıydı ve beni resmen iyileşene kadar beni kullandı. Üniversite kazandı hastalığını yendi ve beni hayatından çıkarttı. Şimdi mutlu mu mutsuz bilmiyorum ama bir gerçek var ki Allah nasip ettiyse her güzelliği bize nasip eder kötü olanı ise cezalandırıp hayatımızdan alır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.