Bu yazları hepimizin problemi esasına birazda.Ama ben makineyi p4 yaptıktan sonra kasa içindeki ısınmaya dev işlemci ve kasa fanlarıma rağmen bi son veremedim.Azcık bile açık kalınca acayip bi ısınma oluyo tüm kasa içerisinde.HardDiske bişey olmasından korkuyorum çünkü en çok ısınan parçalardan biride o ne yapayım???
konfigürasyonum imzamda[V][V]
overclock ve soğutma forumuna yazarsan belki daha çok ilgilenen çıkabilir...
ısıları yazarsan dediğin kadar sıcak olup olmadığını anlayabiliriz.
Normalin üzerinde bir ısı varsa tehlikeli olabilir. Sıcaklıklar üretici firmaların verdiği max sıcaklık değerlerinin altında ise sorun yok demektir. Unutmamak lazımki pc ler ve ekipmanları yaz kış çalışmak için tasarlanıyor.
cpu için 39c aux neyse onun içinde 48c gösteriyor.hava akımını düzgün sağlamak için kasanın ön kısmına içeri üfleyen arkasınada dışarı üfleyen birer fan yerleştirdim ama başta Harddisk olmak üzere hakikatende çalıştırmaya başladığım daha 15. dakikada elle ellenmiycek hale geliyor..Anlamadım .Saol melikşah oradada dile getiricem
sıcak çok sıcak daha da sıcak olacak cpuyun ısınacak harddisk çırılçıplak
şaka bir yana bence kasa çok önemli fandik everest kasada kapak kapalıyken sistem 42 cpu 65derece oluyordu aopenla kapak kapalı sistem 33 cpu 47