Bildirim
Çok soru sordum biliyorum bu son arkadaşlar yemin ediyorum :D
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cx-serisi-80plus-750w-guc-kaynagi.html#genel-bakis
Güç kaynağı bu daha iyi olur. -
yani olurmu bu sistem diyorsun :D -
Güzel sistem olmuş hayırlı olsun -
vallaha çok teşekkür ederim amd iyi bir işlemci çıkarttı dediler bakayım dedim kendim bir toplayayım dedim çok teşekkür ederim -
http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-990fxa-ud3-amd-am3-990fxasb950-ddr3-2000mhz-oc-sata-30-anakart.html
Bunu alırsan oluyor,msı anakartına baktım işlemci desteğinde 9xx serisi yok giganın bu modelinde var ama destek. -
tamamdır kardeşim eyv. -
Birde anakartı alırken bak kutusundaki etikette sürümü yazar son sürümü 4.1 revision bu anakartın,en yenisi o. -
bir şey daha var kardeşim ben buna r9 380 ekran kartı taksam bir sıkıntı çıkmaz yine değilmi -
İşlemci i5 4460 Anakart h97 VGA 970 veya 390 olmalı.
Bu sistemi ben tavsiye etmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende i5 tavsiye ettim güçlü ekran kartı kullanacağı için. -
Dostum sistem gayet güzel,hayırlı olsun. -
Oyun için Amd ye para verilmez kardeşim. Neden parayı cöpe atacaksın. O islemci oyunlarda 8300 den fazla performans vermez. Amd fx serisinde fazla çekirdek ve ghz hızı hatasına düştü. Şuan uyandı.
I5 4690 al her türlü oyunlarda performans alırsın. Neden 220 watt işlemci alacaksın, intel bunu yarı watt degerine 120 watt civarı yapıyor zaten. Birde amd r9 290 alacağına git r9 390 al veya r9 380 al. Eski teknoloji karta hele de amd ye o kadar para verme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X