Şimdi Ara

Çok Tedirginim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Liseli oldum yani.458 puanla anadolu lisesine girdim,şimdi oraya gidiyorum.Ama bana çok ağır geldi dersler çok gözüm korktu,sınıfta kalacağım diye çok korkuyorum,üniversiteyi de kazanamam demeye başladım.Psikolojim bozuldu resmen.Yaz için bakmaya başladım,girer bir meslek edinirim üniversiteyi kazanamazsam diye.Ne yapacağım bilmiyorum.Bir tavsiye verin.Boşa mı kaygılanıyorum yoksa...

• bir tavsiyesi olan yok mu :(
  • boş yapma ya 458 le liseye giriyon sınıftamı kalırsın la sen
  • Puanı yazmada ki amacın ne diye sorsam ? anlamıyorum bu zihniyeti. yazdında birşeyler mi oldu ?

Bu arada: kendine kalmış birşey.
  • Sanırım bizim burdaki bakkal eleman arıyor. Numarasını vereyim istersen?
  • NE var yani bende 456 ile bir liseye girdim abiler hep çok zor olcak filan diyo hiç takmıyom ne olcak yani en düşük çöpçü olursun maaşları 2binlira

sbsye bile elimi kolumu sallayarak girdim

Not:1998 liyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16Fener16 -- 21 Ekim 2012; 17:27:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Puanı yazmada ki amacın ne diye sorsam ? anlamıyorum bu zihniyeti. yazdında birşeyler mi oldu ?

Bu arada: kendine kalmış birşey.

Puanımı yazmamdaki amaç,yani düz liseye falan gitmiyorum,buraya kadar çalışarak geldim,onu belirtmek istedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sanırım Çok şanslıyım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

boş yapma ya 458 le liseye giriyon sınıftamı kalırsın la sen

boş derken anlayamadım hocam?
  • korku bocalar. cesaret ise mutlaka basarili olmanin bir yolunu bulur. iyi puan alip yerlesmissin. cesur ol. yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korkma derslerde puanında iyiymiş .okulda zorlamalarının sebebi ygs-lys de başarılı olmanız için .Üniversiteye girmek artık daha kolay kontenjan çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

korku bocalar. cesaret ise mutlaka basarili olmanin bir yolunu bulur. iyi puan alip yerlesmissin. cesur ol. yapabilirsin.

Özgüven problemi var zaten bende :( Çok karamsarım.SBS sınavlarına girerken bile kesin yapamayacağım diyordum.En büyük sıkıntım o zaten,özgüven.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kskn29

quote:

korku bocalar. cesaret ise mutlaka basarili olmanin bir yolunu bulur. iyi puan alip yerlesmissin. cesur ol. yapabilirsin.

Özgüven problemi var zaten bende :( Çok karamsarım.SBS sınavlarına girerken bile kesin yapamayacağım diyordum.En büyük sıkıntım o zaten,özgüven.

merak etme, calisirsan derslerin ne kadar basit oldugunu goreceksin. ki zaten basarmis ve kazanmissin. calismak her kapinin anahtaridir. o anahtar hemen yanibasinda zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kskn29

quote:

merak etme, calisirsan derslerin ne kadar basit oldugunu goreceksin. ki zaten basarmis ve kazanmissin. calismak her kapinin anahtaridir. o anahtar hemen yanibasinda zaten.

İnşallah öyle olur...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.