Şimdi Ara

ÇOK TEMİZ 21 AY GARANTİLİ PS4 + 5 KUTULU + 3 DİJİTAL + 1 DS4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ÇOK TEMİZ 21 AY GARANTİLİ PS4 + 5 KUTULU + 3 DİJİTAL + 1 DS4
    Full Kutulu Aksesuarlı

Sıfır Ayarında

21 Aydan Fazla Kahraman Elektronik Garantili

Kutulu Oyunlar

GTA 5
    FİFA 15
    PES 15
    THE LAST OF US (TR)
    COD A.W.

Dijital Oyunlar

İnfamous First Light
    The Swapper
    Warframe
    İnjustice

İstediğim Fiyat 1600 TL arkadaşlar. Zaten Oyunların değeri belli. Havale kargo şeklinde ya da İzmir içi elden teslim ederim.Kargo bana ait.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 4 Kasım 2016 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam bildiğim kadarıyla Warframe ücretsiz bir oyundu. Yazılmasına gerek varmıydı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrazrael

Hocam bildiğim kadarıyla Warframe ücretsiz bir oyundu. Yazılmasına gerek varmıydı bilmiyorum.

sonuçta içinde olan bi oyun ücretli ya da değil hocam yazılması gerekiyor bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14_cemal kullanıcısına yanıt
    Oyunların değeri belli denince yanına ücretsiz PSN yazılabilirdi sonuçta en ucuz PS4 oyunu çıktığında 100TL'den başlıyor. inFamous First Light'ta ocak ayının PSN hediyesiydi galiba ama fiyat yüksek ikinci kol yok Eurasia garantisi yok sanki bir 100 TL daha altına inerse alıcı arkadaşlar için tatmin edici olacaktır hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thk94

Oyunların değeri belli denince yanına ücretsiz PSN yazılabilirdi sonuçta en ucuz PS4 oyunu çıktığında 100TL'den başlıyor. inFamous First Light'ta ocak ayının PSN hediyesiydi galiba ama fiyat yüksek ikinci kol yok Eurasia garantisi yok sanki bir 100 TL daha altına inerse alıcı arkadaşlar için tatmin edici olacaktır hayırlı satışlar.

Alıcı olan arkadasla fıyat konusulur hic problem degıl hocam ben fıyatta pazarlık yok demedim ilgli arkadaşla konusuruz. KUTULU OYUNLAR 400 LIRADAN FAZLA TUTAR HOCAM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.