Şimdi Ara

ÇOK TUHAF BİR RX 470 EKRAN KARTI SORUNU !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar. Bugün sizlere şuana kadar eşi görünmemiş bir sorunumu anlatacağım. Hatta anlatmak yerine direk özet bir şekilde belirteyim.
    Bilgisayar yeni toplandı. Anakart Z87 İşlemci 4670K Ram 4x4 16GB
    Bilgisayar onboarddan görüntü veriyor. RX 470 i takınca görüntü vermiyor (VGA LED yanıyor). GTX 1060 ı takınca direk görüntü veriyor. RX 470 i B450/2600X li bilgisayarıma takınca görüntü veriyor.
    Onboard üzerinden sisteme format atıp TEAMVİEWER yükledim. RX 470 Driverini Masaüstüne attım ve bilgisayarı kapattım. RX 470i taktım ve bilgisayarı açtım. Görüntü gelmeyeceğini bildiğim için Telefonumdan TeamViewer ile PC ye bağlanıp RX 470 Driverini kurdum. Bu şekilde görüntü geldi ancak bilgisayarı açtığımızda bios gözükmüyor. (BIOS a sadece onboard ile veya GTX 1060 ile girebiliyorum.) Görüntü sadece Windows Başlatılırken geliyor. Ayrıca bu şekilde görüntü varken bile VGA LED sürekli yanıyor. Çok saçma bir sorun ve çözümünü bulamadım.
    EKRAN KARTI BIOSU VE ANAKART BIOSU SON SÜRÜMDE. (ANAKARTI ESKİ SÜRÜM İLE DENEDİM BİRŞEY DEĞİŞMEDİ). DEFALARCA CMOS SIFIRLANDI BİRŞEY DEĞİŞMEDİ. EKRAN KARTI SLOTLARI SORUNSUZ ÇALIŞIYOR.
    FİKİR ARAYIŞINDAYIM. UFAK BİR BİLGİSİ OLAN BİLE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRSA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsBirinci -- 13 Haziran 2019; 23:44:48 >

• cenabet imam
  • çok tuhaf bir imam sorunu bu sorun caizmidir imam abi sen önce o sorunu çöz bakim
  • Benzer bir durumu yaşadım sorunun kaynağı onboard ekran kartı sürücüsü ve windows 10 bunu otomatik olarak tekrar yükleyince yine sorun oluyor öncelikle interneti kesin onboard ekran kartı ile sistemi açın ve aygıt yöneticisinden onboard ekran kartının sürücüsünü kaldırın sonra rx470 i takın sistemi açın aygıt yöneticisine girin ve onboard ekran kartına sağ tıklayıp devredışı bırakın bundan sonra sorun çıkmaması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Haziran 2019; 3:4:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.