Şimdi Ara

Çok tuhaf WhatsApp durum sorunu. (Biraz önemli & birazda acil.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
49.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canlar, biliyorsunuz ki WhatsApp güncellemeyle Snapchat gibi Durum getirdi. Beğenmedim orası ayrı tabi. Getirdiği yetmez gibi, durumumu görenler görünmüyor. Özel mesajda durumuma mesaj atanlar var ama hiç biri görünmüyor. Defalarca yeni durum paylaştım ve arkadaşlara bakın diye sordum bakıyorlar görüyorlar ama görünmüyor.
    Cihazım iPhone 7 Plus
    iOS 10.2.1 Temiz kurulum yaptım, WhatsApp sildim, WhatsApp hesabımıda sildim ama herhangi bir çözüme kavuşamadım halen aynı. Acaba WhatsApp güncellemesi iPhone 7 Plus kaynaklı cihazlarda sorun mu var? Başka 7 Plus kullanıpta aynı sorunu yaşayan var mı? Veya bu soruna nasıl çözüm bulurum.Ekte durumum aynı bu şekilde "Henüz gören yok" yazıyor duruma tıklayıp bakıyorum yine aynı bakanlar görünmüyor.  Çok tuhaf WhatsApp durum sorunu. (Biraz önemli & birazda acil.)

• Yapay Zekanın Yanıtı

WhatsApp Durum Sorunu: Durumunu Silmene Rağmen Görünmeye Devam Ediyor

Sorun: WhatsApp durumunu silmene rağmen, durumun hala kişilerinin görünüyor.

Nedenler:

• Geçici Hata: WhatsApp sunucularında geçici bir hata, durumunun silinmesini engelleyebilir.
    • Uygulama Önbelleği Sorunu: Uygulama önbelleği bozulmuş olabilir ve silinen durumu hala göstermeye devam ediyor.
    • Senkronizasyon Hatası: Durumun silindi, ancak WhatsApp uygulaması cihazınla senkronize edilmedi.
    • Diğer Cihazlar: Hesabına bağlı başka cihazlarda durumun hala aktif olabilir.
    • WhatsApp Durumu Silme Hatası: WhatsApp uygulamasındaki bir hata, durumun silinmesini engelleyebilir.

• Uygulamayı Yeniden Başlat: WhatsApp uygulamasını kapatıp tekrar açmak, geçici hataları düzeltebilir.
    • Önbelleği Temizle: Android cihazlarda, Ayarlar > Uygulamalar > WhatsApp > Depolama > Önbelleği Temizle yolunu izleyerek uygulama önbelleğini temizleyebilirsin.
    • Senkronizasyonu Yenile: WhatsApp ayarlarına git, Hesap > Durum'a dokun ve "Senkronizasyon Durumunu Yenile" seçeneğine tıkla.
    • Diğer Cihazlarda Durumu Sil: Hesabına bağlı tüm cihazlarda durumu silmeyi dene.
    • WhatsApp Destek ile İletişime Geç: Yukarıdaki çözümler işe yaramazsa, WhatsApp desteğiyle iletişime geç ve sorunu bildir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • UP
  • Gizlilik ayarları ile ilgili olabilir. Son görülme kapalı ise Durum da görünmüyor sanırım, öyle diyorlardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 7 plus kullanıyorum aynı sorunu bende yaşıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Uçuk sorunu ama önemli
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.