Yakında birisi topic açar,"arkadaşlar tp parasında yaptıgım tasarrufla fp set aldım"
quote:
Orjinalden alıntı: assassinatedd
Beyler Şimdi Vereceğim Bilgiyi Eminim Bir Çoğunuz Biliyordur Ama Bilmeyenler Için Ben Yazayım
Bildiğiniz Gibi Fire Drake ile Birlikte Ardream Denen Bir CZ Gelmiştir
LVL 30 Olunca Oraya Gidiliyor
Bu Yüzden Bu Verdiğim Bilgiyi LVL 30 Olunca Yapın
Moradondan Ardream a Gitmek için 3000 coin ödüyoruz.
Moradondan Luferson Castle/El Morad Castle a gitmek için ise 5000 coin ödüyoruz
Benim Vereceğim Bilgi Şudur:
Moradondan Ardream a Gidin 3000 ödeyin
Sonrada Ardreamdan Luferson Castle/El Morad Castle a gitmek beleş bu yüden Luferson Castle/El Morad Castle Gidişiniz artık 3000 coin oluyor 2000 karda oluyorsunuz.
IYI OYUNLAR HEPINIZE
2k iLe Zengin oLacak Varmi ?
olamaz mı yaw 1m 2 k lardan oluşur 100k da 2k dan oluşur dimi düşünmek lazım
YA BEYLER BEN SADECE BLGI VERMEK ISTEDIM GIDIYONUZ SIZE HIÇ FAYDASI OLMAYAN YOK 000000 ÖLMÜŞ FALAN TOPICLERE ONLARCA MESAJ YAZIYOSUNUZ HIÇ OLMASSA BU BLGIYE TERSLEMEYIN YA SIZE BILGIMI PAYLAŞIYORUM
BU ARADA @XentainX BEN BAŞTA NE YAZDIM???'VERECEĞIM BU BILGIYI ÇOĞUNUZ BILIYODUR' DEDIM AMA SEN NE DEDIN 'SAOL AMA BILIYODUK'NEYSE YINEDE TOPICIME CEVAP YAZDIĞIN IÇIN TEŞEKKÜR EDERM
Ben size 2k vereyim siz bu konuyu burda kapatın
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
Yakında birisi topic açar,"arkadaşlar tp parasında yaptıgım tasarrufla fp set aldım"
Firedrake ile bide 0 ları atsalardı hem noahlardan hemde oyundan Newfdnoah,
O zaman 2k noahla fp set alırlar
quote:
Orjinalden alıntı: ThELaDyPrİeSt
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
Firedrake ile bide 0 ları atsalardı hem noahlardan hemde oyundan Newfdnoah,
O zaman 2k noahla fp set alırlar
quote:
Orjinalden alıntı: assassinatedd
YA BEYLER BEN SADECE BLGI VERMEK ISTEDIM GIDIYONUZ SIZE HIÇ FAYDASI OLMAYAN YOK 000000 ÖLMÜŞ FALAN TOPICLERE ONLARCA MESAJ YAZIYOSUNUZ HIÇ OLMASSA BU BLGIYE TERSLEMEYIN YA SIZE BILGIMI PAYLAŞIYORUM
BU ARADA @XentainX BEN BAŞTA NE YAZDIM???'VERECEĞIM BU BILGIYI ÇOĞUNUZ BILIYODUR' DEDIM AMA SEN NE DEDIN 'SAOL AMA BILIYODUK'NEYSE YINEDE TOPICIME CEVAP YAZDIĞIN IÇIN TEŞEKKÜR EDERM
arkadaşım sen bilgini paylaşmışsın çok saol, forum laf salatası yapanların mekanına döndü bunlara da aldırma, onlar konuşur geçer bi yazdıklarına bi daha bakmazlar , onlar için önemli olan mesaj sayılarının artması
kardeşim 2k yala kim zengin olmuş gereksiz topic
el morad ya da luferson dan moradona beleş gitmek içinde adamın birine arena teklif edin tabi 1k nız yoksa
quote:
Orjinalden alıntı: hucumulan
1 tane 2k ile zengin olamazsın ama 1000 tane 2k 2m yapar gene zengin olmazsın ancak tasarruf yaparsın. ayrıca adam burda bişiy söylemiş sen gereksiz topic demişsin neresi gereksiz açıklayabilir misin.adam bilgisini paylaşmış.bir nezaket kuralıdır:birisi sana yardım etmeye çalışırsa yardımı bir işe yaramasa bile teşekkür edersin
dostum 2 k kar yapıyosun ama daha uzun süre bekliyosun bunuda düşün
quote:
Orjinalden alıntı: dogauzun
quote:
Orjinalden alıntı: hucumulan
1 tane 2k ile zengin olamazsın ama 1000 tane 2k 2m yapar gene zengin olmazsın ancak tasarruf yaparsın. ayrıca adam burda bişiy söylemiş sen gereksiz topic demişsin neresi gereksiz açıklayabilir misin.adam bilgisini paylaşmış.bir nezaket kuralıdır:birisi sana yardım etmeye çalışırsa yardımı bir işe yaramasa bile teşekkür edersin
Kaldı ki bu yardım işe yaramaz bir yardım değil. Nihayetinde bir işe yarıyor. Ve bilmeyenler olabilir diye yazmış arkadaşımız. Yazıklar olsun size ki, onun da dediği gibi 00000000 gibi şerefsiz ve haysiyetsiz insanlar için açılan topiclere yüzlerce olumlu cevap yazanlar, karınca kararınca bilgisini paylaşan bir arkadaşımıza bu şekilde davranıyor. Yazıklar olsun size daha ne diyeyim. ve asıl sizin gibi bilginin ve paylaşımın değerini bilmeyenlere
quote:
Orjinalden alıntı: KâMiL
Ben size 2k vereyim siz bu konuyu burda kapatın
saol
arkadaşaım paylaşım güzel sen boş insanların dediklerine aldanma diger ban yazan vs yapan arkadaşlar inanın ark verdigi bilgiyi bilmiyordum ve güsel bir noktaya deginmiş bence sonucta oyunda 1 coins eksik oldugunda NPClere abi 1 coins yok ver su potu veya Charona aga ben senden daima alışveriş yaptım iki tanede ekstaradan bana bus ver diyebiliyormusun sen dogru yoldasın ark paylaşım için saol emege saygı...
BEYLER BILGI KAZANMAYI SEVMEYENLER ÇIN SOYLUYORUM AHANDA GERI BUTONU ORDA ONA TKLAYIN VE POST KASMAK IÇIN BOŞ MESAJLAR ATMAYIN......