Arkadaşlar bakıyorsunuz meydanda 100 ytl 200 ytl 500 ytl hatta 1000 ytl isteyen var bir site kurmaya standart 50 ytl den istediğiniz siteyi kurayım..
haber sitesi emlak sitesi hosting sitesi mobilya sitesi alış-veriş sitesi proğram indir sitesi download sitesi forumlar 23 çeşit forum bunu ücretsiz kurarım ama resmi siteniz varsa müşteri destek sistemleri resim upload sitesi bloglar bunuda zamanım olursa ücretsşz kurarım yine resmi siteniz varsa youtube sitesi youtube izletme ve indirme sitesi sözlük sitesi şehir tanıtım siteleri sanayi ticaret siteleri hikaye siteleri mp3 siteleri sohbet siteleri arkadaşlık siteleri toplistler arama motoru online satış pay ball destekli reklam sitesi resim galerisi ilan siteleri neyse bıktık yazmaktan elimde olan scriptleri :)
istediğiniz her scripti 50 ytl standart fiyattan kurarım...
iletisim : maxiyesil@msn.com
bunların kaçının sen yazdın yada kaç tanesinin lisansı war ? scriptin sahipleri şikayetçi olursa ne olacak ?
hiç birisini ben yazmadım ama hiçbirisininde sahibi yok...çünkü şirketen aldım direkt paketi..lisans olayı olmadığı için kapanma riskide yok..
program indirme sitesinin Script ismini alabilir miyim?
Bu Arkdas (maxiyesil) Bı Zaman Oncede Benı Eklemıstı Forum Kurarmısın Die Bnde Tamam Kuralım Dedım Anlastık Ben bi ArkLara Sorıym Dedı Sora Kayboldu !
arkadaslik sitesinin scriptinin ismi lutfen..
basiniza bela almayın ya
sizde biliyorsunuz. ucuz etin suyu kara misali :))
quote:
Orjinalden alıntı: maxiyesil
alış-veriş sitesi
proğram indir sitesi
online satış pay ball destekli
Pay ball nedir ya Paypal yazmaya çalıştın sanırım
1. seçenek; O kadar script'i yazdın uğraştın ve 50 ytl istiyorsun ? 2. seçenek; Piyasada dolaşan scriptler'i topladın ücret karşılığı millete kakalamaya çalışıyorsun. 3. seçenek; Kendinin olmayan şeyleri böyle yapma zararlı sen çıkarsın 4. seçenek; Kurduğun birine yarın birgün sahibi gelir seni arasa bulamaz, adam suçlu duruma düşer
warez bu scriptler sakın kanıpta para vermeyin
msn e ekledim seni pc basında deildim slm yazmısın bende bişey yazmayınca silmişsin hemen
warez diyelim o zaman sen bana gelde warez kur o zman yesil@live.com hadi haber sitesi istiyorum gelde kur..
Şimdi 1 telefon açsam 10 dakika sonra evini polisler basar, Yaptığın şey yasal olarak suç.İnsanların emekleri ile oynuyorsun. Bir defa başlığın yanlış, Önce büyü, Resmi bir firma ol, İşini en iyi şekilde yap, anlının teriyle para kazan.Kolay yoldan para kazanmak hayırlı değildir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme