Şimdi Ara

ÇOK UYGUNA HAİER T5K i3 Notebook. 15.6 inc 2 GB Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özelliklerini başlıkta yazdığım notebook satılıktır. İlk kullanıcısıyım bir sıkıntısı yok. İpad a merak sardığım için satmaya karar verdim. Windows 7 kurulu.

Bilgisayar buhttp://www.haberler.com/haier-t5k-serisi-piyasaya-cikti-2374472-haberi/

yalnız ekran kartı orada 256 yazıyor. 512 mb sanırım hatta 1 gb bile olabilir onu netleştirip yazacağım.

Cihaz 1350 tl ye alınmıştı şimdi kaç tl bilmiyorum valla.

550-600 gibi bir fiyata vermeyi düşünüyorum. Fiyat konusunda böyle rahat olmamın sebebi ipad aldıktan sonra i7 işlemcili bir bilgisayar düşünmem. Mesleleğim bilg olduğu için iyi bi pc almam gerektiğini düşünüyorum :D
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: asdasgusdas

Özelliklerini başlıkta yazdığım notebook satılıktır. İlk kullanıcısıyım bir sıkıntısı yok. İpad a merak sardığım için satmaya karar verdim. Windows 7 kurulu.

Bilgisayar buhttp://www.haberler.com/haier-t5k-serisi-piyasaya-cikti-2374472-haberi/

yalnız ekran kartı orada 256 yazıyor. 512 mb sanırım hatta 1 gb bile olabilir onu netleştirip yazacağım.

Cihaz 1350 tl ye alınmıştı şimdi kaç tl bilmiyorum valla.

550-600 gibi bir fiyata vermeyi düşünüyorum. Fiyat konusunda böyle rahat olmamın sebebi ipad aldıktan sonra i7 işlemcili bir bilgisayar düşünmem. Mesleleğim bilg olduğu için iyi bi pc almam gerektiğini düşünüyorum :D
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

ÇOK UYGUNA HAİER T5K i3 Notebook. 15.6 inc 2 GB Ram

Ustad fiyat belirtmediğiniz ürün nasıl çok uygun olabilmekte açıklarmısınız ?

• 550-600 arası bi fiyata bırakacağım yazıyor hocam

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.