bugün ben paşa paşa lvlimi kasarken ks'ci bi ............................... geldi benim kestiğim blood devil floweara vurdu.Ben adama ks yapma dedim .Oda git burdan dedi. 2 dakka sonra adama benim kastığım yerden sos 43 lvl female talisman düştü .
herif bide gülerek bana gösteriyo pk olup dalasım geldi
ee napalım...
her ks yiyen konu açsa ohoooo...
quote:
Orijinalden alıntı: eagleking2
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: nkA
Alıntıları Göster
geçmiş olsun birader üzülme dicedm ama üzülmekte haklısın onun yaptığı tam bi şerefsizlik
quote:
Orijinalden alıntı: --- TIFIL---
geçmiş olsun birader üzülme dicedm ama üzülmekte haklısın onun yaptığı tam bi şerefsizlik
Alıntıları Göster
boş yere konu açmayalım
quote:
Orijinalden alıntı: raidennn
boş yere konu açmayalım
Alıntıları Göster
anti aga bilmem ne bilmem ne onlardan mantıklı bi konu en azından bu forumda duygu we düşüncelerimizi yazmak serbest
quote:
Orijinalden alıntı: Goldstein
anti aga bilmem ne bilmem ne onlardan mantıklı bi konu en azından bu forumda duygu we düşüncelerimizi yazmak serbest
Alıntıları Göster
ben olsam pk yapmıştım. belki sos düşerdi
quote:
Orijinalden alıntı: Ophiafagus
ben olsam pk yapmıştım. belki sos düşerdi
Alıntıları Göster
ben olsam 50 kes pk yapardım
quote:
Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN
ben olsam 50 kes pk yapardım
Alıntıları Göster
ee sans bu orda cıkmasa başka yerde cıkıcaktı
quote:
Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy
ee sans bu orda cıkmasa başka yerde cıkıcaktı
Alıntıları Göster
Var Boyleleri Ama Ne Yapalım
quote:
Orijinalden alıntı: __SeRgU__
Var Boyleleri Ama Ne Yapalım
Alıntıları Göster
öylelerine çok sinir olurum bi keresinde benimde başıma geldi ama elixir weapon wersiyonu geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: HORCUX (OLİMPİYUS:)
öylelerine çok sinir olurum bi keresinde benimde başıma geldi ama elixir weapon wersiyonu geçmiş olsun
Alıntıları Göster
yaw sos ona kısmetmiş demekkki her dertli insan konu açtımı anlamı kalmaz burası güzin ablanın sitesi değilki eğer oyunla ilgili bir sorunun veya öğrenmek istediğin bilmediğin birşey varsa yardımcı olalım eğer alps serverinde isen bana pm at sana o sosun tutarı kadar para vereyim. ama önce mesaj at ve nickini söyle
quote:
Orijinalden alıntı: salamander19
yaw sos ona kısmetmiş demekkki her dertli insan konu açtımı anlamı kalmaz burası güzin ablanın sitesi değilki eğer oyunla ilgili bir sorunun veya öğrenmek istediğin bilmediğin birşey varsa yardımcı olalım eğer alps serverinde isen bana pm at sana o sosun tutarı kadar para vereyim. ama önce mesaj at ve nickini söyle
Alıntıları Göster
Kac lvl ık flower? 34 lükse ondan dusmesı ımkansız sen hotan önundekılerı kastedıyorsun herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: Hypocrites
Kac lvl ık flower? 34 lükse ondan dusmesı ımkansız sen hotan önundekılerı kastedıyorsun herhalde
Alıntıları Göster
43 ancak hotan önündekilerden düşer
quote:
Orijinalden alıntı: salamander19
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurozgel
Eğer ki yaratığın normal dropu mevcut olduğu degreenin kendi sınıfında ilk itemi değilse bir sonraki degree nin sos itemini hatta somu hatta sosunu düşürebilir çok normaldir lvl 34 çiçektende 43 sos item düşer.Düşmüştür düşecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: Arch Stanton
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurozgel
Eğer ki yaratığın normal dropu mevcut olduğu degreenin kendi sınıfında ilk itemi değilse bir sonraki degree nin sos itemini hatta somu hatta sosunu düşürebilir çok normaldir lvl 34 çiçektende 43 sos item düşer.Düşmüştür düşecektir.
Alıntıları Göster
aynen katılıyorum yeohadan bile sosun 43 düşebilir banada tigerden 28 sos vs.vs. düştü sp kasarken
quote:
Orijinalden alıntı: __EFENDİ__
aynen katılıyorum yeohadan bile sosun 43 düşebilir banada tigerden 28 sos vs.vs. düştü sp kasarken
Alıntıları Göster
aa benim ks yaptığım adam sen miydin?
ŞAKAAAAA
quote:
Orijinalden alıntı: Hermés
aa benim ks yaptığım adam sen miydin?
ŞAKAAAAA
Alıntıları Göster
bakın ben item party si açıom dolu adam girio onların aldığı itemler bana geliyo ama benim aldığım itemler onlara gidio bende şöle yaptım bana çıkan itemleri partyde olmayan arkim aldı.Sonra ben party yi sonlandıdıktan sonra itemleri bana verdi ve daha fazla itemim oldu nası fikir sizce!!
quote:
Orijinalden alıntı: neith34
bakın ben item party si açıom dolu adam girio onların aldığı itemler bana geliyo ama benim aldığım itemler onlara gidio bende şöle yaptım bana çıkan itemleri partyde olmayan arkim aldı.Sonra ben party yi sonlandıdıktan sonra itemleri bana verdi ve daha fazla itemim oldu nası fikir sizce!!
Alıntıları Göster
Bana bunwangdan(44lvl) 52lvl sos shield düştü
quote:
Orijinalden alıntı: VamorteCurtela
Bana bunwangdan(44lvl) 52lvl sos shield düştü
Alıntıları Göster
Bizim serverda d a Xx_Suki_xX diye bir o...... var...nerde görsem basıyorum küfürü..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme