Herkese merhaba demek istiyorum. Nasılsınız? Hayatınız nasıl gidiyor? Avustralya'dan selamlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok uzun bir süreden sonra tekrar aranıza katıldım
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Örümceklerle karşılaşıyor musun büyük
-
kimsin
-
Hayır, çok büyük örümcekler yok benim yaşadığım yerde ancak yine de ara ara huntsman örümcekler ile karşılaşıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimsin derken? İsmim Barış.
yok hocam yani ilk hesabınmı bu ana hesabın kimdi tanıyormuydum diye merak ettim hocam
-
İlk hesabım değil bu; açıkçası ilk hesabıma ne oldu bilmiyorum. Çok uzun zaman geçti aradan. Senin kullanıcı adını bilmiyorum.
Sen kimsin mk ferrarisini satan adam zannettim..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne?
Avustralyanın neresindesin?
-
Melbourne.
Sydneye gelirsen mesaj at, avustralyada başka bir DH'ci daha olacağı aklıma gelmezdi
-
Kimsin seni tanıyor muyum
Sonunda Avustralya'da yaşayan başka bir üye buldum. Demek ki umut varmış. Nasıl hayat Sydney'de?😁
Nasıl olsun melbourne ile aynıdır sanırsam, covid vakaları artıyor durmadan kapatmazlar umarım
-
Sen de mi Avustralya'dasın?
Burada da öyle. Virüs ile yaşayacağız diyorlardı ancak tüm iç mekanlarda maske takma zorunluluğunu tekrar geri getirdiler. Quensland'de de öyle durum. Ne kadar zamandır Sydney'desin sen? Ben beş yıldır Melbourne'dayım.
6 yıl olacak sydneyde. Sen de buraya yeni gelmiş gibi konu açmışsın içerikten öyle zannettim, 5 yıl az buz zaman değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 3 Ocak 2022; 6:52:18 > -
Ne yapıyorsun sen Sydney'de? Ailen ya da kız arkadaşın da orada mı? İş güç ne?
Özel mesaj attım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X