Şimdi Ara

Çok ZAYIFIM! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chaussure

Madem sıçtın git yemek ye

Sıçmakda kilo kaybettırıo hocam:D en azından 200 300 gram gidio ah ben o 300gram icin ne zorluklara katlanıom:D

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Bırak sen onları ektomorf endomorf tipleri bi psikolog suç psikolojisi çalışmalarında kullanmış..sen de vücut yağ hücresi çok küçük ya da hiç yok..bünyen de hızlı zaten..ama en önemli etken yağ hücresinin büyüklüğü küçüklüğü..ben sana 1 ayda 10 kiloda aldırırım ancak genetiğini kırmakla olur o da..zaten söyleyeceğim şey su tuz tutar vücudunda..bayağı zayıfsın hocam sen 28 yaşa 50 kilo bayağı az..dediğim gibi az yiyosun sen..karnabahar bi kutu tonbalığıyla lorla bu iş biraz zor olur..senin yüksek karbonhidrata ihtiyacın var..bi tencere bulguru makarnayı devirmedikten sonra yerinde sayarsı..6 ay önce 60 kilodan 72 ye çıktım..hedefim 80 hatta ağır siklet olup 90 a vurmak..zor iş değil..

İnternette bir Cocuk vardı Ünlü Kobi bilmem ne belkide adını yanlıs hatırlıyorm.
    Cok zayıf ama hayvan gibi yiyebilio kiloda almıo bende aynı işte
    Yani 1 tencere yemegi yada 1büyük boy menüyü pizzayı bitirrim üstünede tonla sey daha yerim ama gel görki ertesi gün kilo aynı:D
    İğrenme duygumu kaybettm hatta lezzette önemli deil yeterki Kalori değeri yüksek biseyler olsun.
    YOutubeda ege fitness dige bir adam var 1günde 20bin kalori cheat meal yapıyor
    4-5kilo alıyor adam lan 1 gündeee:DD vay anasını..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenghisKhan87 -- 14 Kasım 2016; 22:3:33 >

• O saydiklarini kac gundur yiyorsun bir tek onu soylememissin. 3 kilo almissin ama kac gundur bu diyeti uyguluyorsun kac gunde almissin 2 kiloyu o onemli. Bunu bilmeden yeyip de kilo almadigina emin olamayiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskesizadam

O saydiklarini kac gundur yiyorsun bir tek onu soylememissin. 3 kilo almissin ama kac gundur bu diyeti uyguluyorsun kac gunde almissin 2 kiloyu o onemli. Bunu bilmeden yeyip de kilo almadigina emin olamayiz.

Yazdım hocam konuyu bastan sona okursanız anlardınız yada hızlı okuma yapıp gözden kacırdınız
    6AYda 2 kilo
    Haziranda baslmıstm sanırm yaza yeni girerken işte.
    Konuya yazılan herseyi degerlendırıyorm
    Örnek Bulgur makarna giib karbonhidrata agırl vermemi onerdiler.
    Yazdım bir köseye tüm bunların yanına Her gün en kötü 2günde 1 ekstra 1 kase bulgur pilavı yiyecem
    Babannemde pek güzel yapar:D Biberli domatesli sebzeli filan öff..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenghisKhan87 -- 14 Kasım 2016; 22:23:37 >
  • Bende zayıfım ama bende iştah yok siz de nasıl iştah olabiliyor nasıl yiyebiliyorsunuz o kadar şeyi ben bi öğün yesem akşama kadar bişey yiyemiyorum hep tokum

• quote:

Orijinalden alıntı: Obscuritass

Bende zayıfım ama bende iştah yok siz de nasıl iştah olabiliyor nasıl yiyebiliyorsunuz o kadar şeyi ben bi öğün yesem akşama kadar bişey yiyemiyorum hep tokum

iştahım yok hocam benmde.İstesem 12saat bise yemeyebilirm.Canımda istemez yani bazen acıktıgımı dahi unutyorm Saat
    kurdum kendıme 2-3saatte bir alarm caldırıyorm biseler yeme vakti die:D
    Durum tamamen kendini zorlamadna gecıyor ilk 1-2ay cok zorlandım halada zorlanıyorm ya midem kücülmüş artk yani:D
    Birde yemek aralarında su ıcınde iyice şişiyordm
    Püf noktası kendinizi zorlamanız.Her öğünde Düne göre 1kasık 2 kasık daha fazla yemeye calıstım.
    1aydan sonra tabaga koydugum gramajları arttırdım.
    2-3ay sonra 1tabaktan 2tabaga cıkardım tabi her seferinde zorluk artıo .Bir süre sonra lezzet iştah onemli olmuo
    Hatta gidiyorm zavallı mutfak robotum benm acıyorm haline kendıme Sacma sapan shakeler yapıyorm
    muz ve peynir ikilisi gibi.
    En kötü robotunuz yoksa elimde kasıkla püre haline getırıp Miktarları azaltmadan daha hızlı tüketmek ıcın kasıkla ezerek yiyodum.

İşin sırrı zorlamak yani bleki artık 3tabaga cıkarıcam herseyi 2katına cıkarıcam 4 yumurtadan 6 7'E cıkıcam
    Her ay zorlasıcak benm ıcın ama aldıgım 1 kilo bile bana güc verıyor hadi böyle devam diyorm kendime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenghisKhan87 -- 14 Kasım 2016; 22:32:22 >

• Bu arada bazen fazla yemekten gece tv izlerken ozellike hem pismis yumurta hem cig yumurta üstünede
    Karısık shake yapınca Günün Sonunda her gün olmuo gerci Kalbimde Çarpıntı olusuyor gözlerm hafifden kararıo basım agrıo gibi oluyor 20 dk suruo bu durum.
    Sonra geciyor.Lan diyorm azaltsammı yedklerımı hayır diyorm tekrar 50kiloya dusmucem die zorluyorm kendımı
  • Hocam yumurta tok tutar fazla yemeyin onun yerine karbonhidrat ağırlıklı az hacimli yüksek kalorili besinler tüketin

• lise 1 de 1.73 boyum vardı 93 kiloydum
    şimdi üni hazırlıktayım 1.79 boyum var 73 kiloyum boş ver kilo alma gerçekten ne kadar zayıfsan o kadar karizma oluyorsun ama eğer sağlık için alacaksan da kalori hesabıyla alabilirsin

8000 kalori = 1 kilo
    günde kaç kalori yaktığını internetten hesapla
    misal 2000 çıktı
    sen de 2500 kalorilik yiyecek al
    500 kalori sana kar kalıyor 16 günde 1 kilo alırsın (16X500)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obscuritass

Hocam yumurta tok tutar fazla yemeyin onun yerine karbonhidrat ağırlıklı az hacimli yüksek kalorili besinler tüketin

Yumurtadan baskada alternatif hem protein hem karbonhidrat acısından zengın besnler zahmetli biraz:D
    Dışardanda sürekli soylemek bütceye cok zarar zaten su 6 7 aydır Aylık 500lira gidiyor bleki daha fazla sadece benm yedklerime.
    Gercekten bu vücut ve kilo alma işi en azından benmm için maddi olarak zorlu bi süreç Elimdeki imkanlarla bukadar yapabiliyorm
    Yumurta en ucuzu maalesef :/
    Bulgura ve makarnaya gerektıgi ilgiyi gösterip daha fazla yiyecem olmadı her gün tüketecem tum yukarıda saydıgım gun ıcınde aldıgım besinlerin içine katarak.
    Herhangi bir cıkarma yapmadan.
    Belkide bünyemde bir sıkıntı var bir hastalıkdan dolayı kilo alamıyorum Özel hekimlerin muayene edip yada check-up girip
    Sorununu bilimsel olarak arastırmak lazım.Cunku Bukadar Gıdaya ragmen Aşırı yavaş bir sekilde kilo almam normal deil.
    Ama dedıgım gibi maaliyetli bi süreç ssk doktorları ilgilenmıyorlar özel hastaneye yonlendırıolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenghisKhan87 -- 14 Kasım 2016; 22:39:15 >

• Günde 4 öğün ye , spora yazıl , gainer al başlar başlamaz , kolları falan kalınlaştırırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Twin Turbo

Günde 4 öğün ye , spora yazıl , gainer al başlar başlamaz , kolları falan kalınlaştırırsın

Baktım hocam o gainerlar hatta BCAA %100GOLD Optimum Nutrition filan alıcaktım Fiyatını gorunce sok oldum
    2200 2700grmı neydi 200Liradan fazla O.O lan ben 200liraya 15gün Hem kendimi hem evi doyuruom:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenghisKhan87 -- 14 Kasım 2016; 22:40:25 >
  • Gereksiz demiş xD Bencede öyle Hızlı almak ıcın vakti olmayanlar için tamam ok
    ama ben zaten protein tozundan gelecek "GAİN"'i LoRdan yumurtadan yulafdan muzdan sütten saglıyorm zati:D Cok daha ucuz hemde
    Edit: Kenzoyu filan takip etmıyorm aslında takip ettıgım 2kisi var ege fittness ve Savaş Hoca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenghisKhan87 -- 14 Kasım 2016; 22:50:20 >
  • GenghisKhan87 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma kardes ya okudum ama gozden kacirmisim dedigin gibi. 6 ay da fazla ya 2 kilo az hakkaten. Olsun en azindan alabilmissin bu 6 ayda da 4 kilo alsan oldu mu sana 60 seneye de 70. 30a 70in ustunde girersin bu gidisle hocam

Ne iş yapıyorsunuz hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GenghisKhan87

quote:

Orijinalden alıntı: MUCAH1T

Bende 1.70 im 55 kiloyken zayif 65 kiloykende gobekli gibi hiseediom kendimi :/

Sikinti boyda yani daha kisa olsan zayif durmazdin

Hocam 1.70de aslında Kısa bence
    Yani En azından bir erkeğin su dizilerde gordugumuz oyuncular gibi 1.80boyunda olması lazım.
    Bunun içinde Esnetme germe hareketleri uygluyorm kollarımı kaldırıyorm zıpluyorm bacaklarımı acıyorm.ip atlıyorm vs.
    Daha yeni basladm boy uzatma egzersizlerine 1.75 olsam yeterli.
    Ama asıl sorunum Kilo.
    Hani cok masturbasyonda yapmamaya calısıyorm hatta sürekli biseyler yedıgımden cok fazla istek oluyor.
    1ay yapmadan durmaya calısıyorm Kilo almama yardımcı olucakmı diye bununda deneyını yapmaya calısıyorm
    rekorm 8gün:/

28 yaşinda olduğuna emin misin yazdiklarindan ben bi 16-17 çıkarttımda.

• ben de zayıfım ya yaş 20 sayılır bot 1.80 kilo da 53
  • kardeşim yediklerin karbonhidrat ağırlıklı olmalı. sen protein ağırlıklı yiyorsun. karbonhidrat inida bunlara eklersen(bulgur pilav makarna) ayrıca sabah ve akşam 150 gram yulaf ezmesi sut ve muzla karıştır. bol bol ye. hemde spor yap hem kilo hem kas yaparsın :) ben bu şekilde 1 ayda 10 kilo aldim. düşün ben hiç kilo alamayan biriydim. sonunda sinirlendim ve spora başladım yemeği gömmeye başladım. boy 1.70 şu anki kilom 60.

O 2.3kg olanı yaklaşık 365 gün yetiyor ama onu söyliyim de .

• Ne iş yaptgımı soranlar olmus
    Sinemada calısıyorum.Bazen büfede bazen arkada filmleri filan degıstırıyorm makiniste yardım edıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.