Şimdi Ara

Çok ZAYIFIM! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle ben de sizin durumunuzdaydim üstelik tip1 diyabetliyim yani kilo almam sizden 2 3 kat daha zor. 1.75 boy ve 54 kg idim. Ancak okudugum bölüm beslenme ve diyetetik olunca bu sene kilo almanin da vermenin de sağolsun kaliteli hocalarim sayesinde sırrını çözdüm ve su anda 3 haftada 60 kgye kadar çıktım. Bu işin sırrı vücut gelistirmeci sahte beslenmecilerin dediklerini yapmaktan değil kaliteli bir diyetisyenden(kaliteli diyorum çünkü piyasadaki çoğu diyetisyen özelden para basarak diploma alan vasıfsız diyetisyenler) program almaktır. Diyet sadece kilo vermek icin yapılmaz. Sağlıklı kilo almak için de yapılir ve kişiye özeldir. Herkesin bazal metabolizma hızına, yaşam tarzına, boyuna, kilosuna , kronik hastalıklarına aklınıza gelebilecek her seye göre diyet degisiklik gösterebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi respectable_man -- 15 Kasım 2016; 1:29:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

O 2.3kg olanı yaklaşık 365 gün yetiyor ama onu söyliyim de .

Hocam 365 gün yetmesi için şeker kaşığıyla içmek lazım her porsiyonu , ben 5,5 kiloyu 1 ayda bitirdim sayılır

• Twin Turbo kullanıcısına yanıt
    Haftada 3 gün gidiyorum günde 1 servisden yaklaşık 250 gün gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbacıshaquılle -- 15 Kasım 2016; 7:39:53 >
  • zorlayacan neye sasiriyosun yas 21 175 75 80 arasi gidip geliyorum 15 yasinda spora gitmistim vucudum altyapiyi doldurdu suan 2 3 yildir spor yapmiyorum hala fizigim on numara

• adamın kilo alması için yediği şeyler benim kilo vermem için yemem gereken şeylerden daha az
  • spora başla

• Konu ciddiyse ektomorf olabilirsin bir dahiliye ile görüşmen iyi olur tek çözüm spor yapman

• Dostum sana tecrubeyle anlatiyorum 3 ayda 59 dan 67 ye ciktim spor ile birlikte anlatayim.
    İlk once bir spor salonuna yazil. Daha sonra marketten bebe buskivisi al ekonomik paket 6-7 tl. Yaninada yarim yagli sut al 2-3 paket.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavi kalem

Dostum sana tecrubeyle anlatiyorum 3 ayda 59 dan 67 ye ciktim spor ile birlikte anlatayim.
    İlk once bir spor salonuna yazil. Daha sonra marketten bebe buskivisi al ekonomik paket 6-7 tl. Yaninada yarim yagli sut al 2-3 paket.

bu bebe bisküvisi olayını okumustum aslında.Tadıda güzel olurdu ufakken alırdık sütün içinde Püre haline gelirdi Kusmuk gibi:D
    Ama efsane bir lezzeti vardır tadı hala damagımda.Denemek lazım ama bisküvi her aksam yiyorum zaten üzümlü incirli fıstıklı bisküvi dolu ev.
    Bazılarıda demis protein agırlıklı beslenion
    Doğru aslında yedklerıme soyle bi göz gezdirince Protein agırlıklı beslendıgım dogru
    genelde 2günde bir barbunyaydı Mantardı Ciğerdi kuru fasulyeydi tavukdu balıktı Köfteydi yemeye calısıyorm.
    Onları bulamazsam Yumurtda Yogurt pyenir miktaını arttırıyorm o gün et yada baklagil yemediysem.
    Karbonhidrat miktarını arttırmayı deneyecem.Özellikle Bulgur haslanmıs patates Makarna 3lüsü yapmayı dusnuyorm 1 tabakda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenghisKhan87 -- 15 Kasım 2016; 15:14:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

adamın kilo alması için yediği şeyler benim kilo vermem için yemem gereken şeylerden daha az

kaç kilosun 120 ?
  • Ekmek yemen lazım orda hata yapıyorsun.
    Kuruyemiş her gün 100 g ye 700 cal getirir.
    Yoğurt sut tüket 300-400 cal alırsın.
    Açıkçası bende zayıfımda kilo almaya çalışıyorum yaş 18
    Günde 3000 cal alsan haftada 1 kg alırsın

• 178e 58 kilo

1 ay önce 55tim
    her gün 1kilo tavuk + ice tea+ 3 muz + 400ml süt + 2 yumurtayla aldım
  • GenghisKhan87 kullanıcısına yanıt
    Nasıl kilo alabildinmi şuan kaç kilosun?
  • 173
    52
  • Pirinç, makarna ,patates .Bunlar kilo aldırır .
  • Kilo aldımmı evet:D 56yım suan.
    Ama Karbonhidrattan çok Protein den dolayı aldım sanırım.
    Süt Yumurta tavuk eti balık eti Özellikle Zeytinyaglı Dardanel ton
    Karbonhidrat olarak Buğday bulgur muz filan.
  • "Madem sıçtın git yemek ye" güldürdün kardeş neyse stres yapma bol bol yemek ye(kusana kadar) sporda yap ki sağlıksız kilo alma yediklerin kas olsun hantallaşma
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.