Şimdi Ara

Çok zayıfım nasıl kilo alırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyum 1.83 kilom 52 çok zayıfım nasıl kilo alabilirim ne tavsiye edersiniz

• Gülşen le aynı kilodasın hacı. ekmek makarna hamur işiye dostum .
    dahası ne bulursan ye doydum diye sofradan kalkma kusana kadar ye
  • Cok az kilo ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Cok az kilo ya
    skeleton king

Azim ve emek ve istikrar yemene içmene dikkat edicen zor bir şey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: PresidentObama

skeleton king

Azim ve emek ve istikrar yemene içmene dikkat edicen zor bir şey değil

Alıntıları Göster
    Fitness dışında bir çare yok gibi gözüküyor. Bir arkadaşım fitness sayesinde 2 haftada 6-7 kilo aldı. Ben de başladım ve sürekli yiyecek bir şeyler arıyorum. Eğer sabırlı olursan fitnessa git derim hem düzenli bir vücudun olur hem kilo alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: ReturnOfLegend

Fitness dışında bir çare yok gibi gözüküyor. Bir arkadaşım fitness sayesinde 2 haftada 6-7 kilo aldı. Ben de başladım ve sürekli yiyecek bir şeyler arıyorum. Eğer sabırlı olursan fitnessa git derim hem düzenli bir vücudun olur hem kilo alırsın

Alıntıları Göster
    şöyle olanlara çok şaşırıyorum nasıl alamıyorsunuz ya sizin yerinizde olsam sürekli yerdim valla oh mis ama oda direk göbeğe gider heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

şöyle olanlara çok şaşırıyorum nasıl alamıyorsunuz ya sizin yerinizde olsam sürekli yerdim valla oh mis ama oda direk göbeğe gider heralde.

aynen hocam imreniyorum böyle insanlara ne güzel her istediğimi yerdim valla normalde de ağzı boş duran bi insan değilim zaten ama sonra hayvan gibi koşarak acısı çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    biraz kilo almışım ya ssli
    7 yıl önce açıldı
    nasıl kilo alabilirim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalancininMumu

quote:

aynen hocam imreniyorum böyle insanlara ne güzel her istediğimi yerdim valla normalde de ağzı boş duran bi insan değilim zaten ama sonra hayvan gibi koşarak acısı çıkıyor

bende eskiden kiloluydum şuan ideal kilodayım o günlere dönmemek için dikkat ediyorum kışın aktivitede yok zaten

• quote:

quote:

quote:

bende eskiden kiloluydum şuan ideal kilodayım o günlere dönmemek için dikkat ediyorum kışın aktivitede yok zaten

Alıntıları Göster
    aslında ağzım boş durmuyor habire birşeyler yiyorum ama alamıyorum genetikte olabilir ama almak istiyorum artık

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bende senin gibiydim, australyadan omega 3 balık yağı aldım, içinde 600 kapsül vardı, 15 usd. hergün 2 tane çakıyordum, kontrolu kaybettim. şuan 80 üstü oldum.

ürün bu

• marinerocyp kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bi araştırayım
  • Gwielith G kullanıcısına yanıt
    sayın marinerocyp
    , 183 cm le 60 kiloyum çok rahatsız edici durum tip bile bozuk. alayımmı bu ilacı Sonra başım ağrımaz değilmi almamı tavsiye etmeni istiyorum. etcenmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadakat16 -- 1 Haziran 2014; 15:32:36 >
  • Yaş kaç dostum senin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de senin gibi sayılırdım çok takma 165 boy 60 kilo olmaktan iyidir boyunun tadını çıkar. Tabii kilo almayı başarırsan daha iyi olur .

• Merhaba spora başlamanı tavsiye ederim. Çok ye diyenlere falan bakma belli ki yiyemiyoesun. Bende senin gibiydim hala zayıf sayılırım ama eskisine göre iyiyim spor sayesinde 6 Kilo aldım 2 ayda. Kendini bildin bileli zayıfsan Kilo alman çok kolay değil. Şişmanlar anlamazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

Merhaba spora başlamanı tavsiye ederim. Çok ye diyenlere falan bakma belli ki yiyemiyoesun. Bende senin gibiydim hala zayıf sayılırım ama eskisine göre iyiyim spor sayesinde 6 Kilo aldım 2 ayda. Kendini bildin bileli zayıfsan Kilo alman çok kolay değil. Şişmanlar anlamazlar.
    Şişmanlar anlamaz artı normal zayıflarda anlamadılar. Bıktırıcı birşey gerçekten öyle. Yaşım oldu 25 ölecez yakında psikoloji düzelemedi hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadakat16

Şişmanlar anlamaz artı normal zayıflarda anlamadılar. Bıktırıcı birşey gerçekten öyle. Yaşım oldu 25 ölecez yakında psikoloji düzelemedi hala.

Alıntıları Göster
    düzgün beslen , sert çalıi. sonuç ;

• quote:

Hiç bıktırıcı değil kendi kendine kompleks yapıyorsun. Bazı insanlar zayıf olur niye bu kadar kasıyosunuz anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: chelsea61

quote:

Hiç bıktırıcı değil kendi kendine kompleks yapıyorsun. Bazı insanlar zayıf olur niye bu kadar kasıyosunuz anlamadım

1.83'e de 52 kilo çok zayıf yav.Kemiklerin hepsi sayılır tek tek
  • Benim de hemen hemen ayni. Ve cok uzun zamandir ayni kilodayim. Yardimm :((

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.