Şimdi Ara

Çok zor durumdayım. Galiba bu sefer cidden yandım. Yardım edin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayat :/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilkent, Koç ve Sabancı haricinde herhangi bir özel okula para verilmez arkadaşlar. Net söylüyorum.

Onun haricinde iyi devlet üniversitesi kötü bölüm tutturmanızı öneririm.

• Keşke sana yardımcı olabilsem aga elimden bişey gelmiyo

• isimgerekmez kullanıcısına yanıt
    Düşüncen yeter kuran çarpsın. Eyvallah

• Başkan sen boş yere stress yapıyorsun bak. Git bir dünya kurs var. Gir birine başla bir yerden. Üniversite sana gittiğin kurslardan daha fazlasını katmayacak. Yazılım alanında planın varsa yazılıma git, sanat anlamında enstrüman anlamında kurslarda var, en kötü git kepçe ehliyeti al operatörlüğe başla, vinç ehliyeti al başla. Yeter ki başla bir yerden. Hayat bilgisayar kodu değil ki doğru ya da yanlıştan ibaret olsun. Bir alanda çalışmak, gelişmek için üni şart değil. Telefon tamiri üzerine bile koca bir piyasa var Türkiyede git bir kursa gir telefon tamiri öğren, anakart tamiri öğren. Piyasa fellik fellik telefon tamircisi arıyor. Elektrik elektronikten anlayan adam arıyor. Sanayici arıyor. Her şey diploma değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi anlıyorum ama cidden her şey üst üste geliyor. Hani keşke bende dünyanın sonu değil diyip işime baksam. Ama olmuyor.

• Şuan "İnşaat Teknolojisi" (2 yıllık) Bölüm okuyorum, Şuanki mevcut en büyük hayalim;

Dedemin 12'lik Çiftesine, 5 numara fişek takıp, namluyu kalbime dayayıp, ateşlemek ama Ne Tüfeği Ne Fişeği bulamıyorum evde, Babam iyi saklamış resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 20 Temmuz 2022; 22:41:53 >
  • The Notorious II kullanıcısına yanıt

Hocam benim de ing baya iyi, internette sirf yabanci dil kaynaklar kullanarak dediginiz gibi kulturu dislayarak ogrendim ama sadece dille nasil oluyor ki? Para lazim bir de egitimsizsen vatandaslik oyle kolay kolay aliniyor mu? Nasil yaptiniz anlatir misiniz?

• Hocam yapmayın bunu kendinize. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Haksızsında diyemiyorum. Bilmediğim çok şeyiniz vardır. Ne yapalım hocam kötülere şerefsizlere inat yaşamaya çalışcaz.

• Hocam 1 sene daha deneyebilirsiniz ki çok daha iyi sıralama elde edebilirsiniz çalıştığınız sürece

• The Notorious II kullanıcısına yanıt

Nere gidiyosun hocam mart ayinda?

• Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt

Hocam, Belki saçma, Çocukca gelecek ama Sabah akşam, 7/24, eğer şu 26 saniyelik müziği tekrar tekrar dinlerseniz, benimkine benzer bir kafaya sahip olabiliyorsunuz :D

Combine OverWikiyoutube
    "Apprehensive Short" from the Half-Life soundtrack. Read more at http://combineoverwiki.net/wiki/Half-Life_soundtrack
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DRgXCSJuCBiE%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGI_X4ZYGIhAcx_G43A9WRdH-zStMw8PDMgFy

• Önce psikolojini düzeltmeyi dene

Diğer türlü akıntı karşıtı yüzmek gibi oluyor pek kolay kurtuluş bulamazsin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.