< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çok zor durumdayım. Galiba bu sefer cidden yandım. Yardım edin.
-
-
Seni çok iyi anlıyorum hocam ama şunu da düşün, okuyup işsiz kalanlar da var bu ülke de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 20 Temmuz 2022; 16:17:57 > -
Elbette hocam. Sizce ne bok yiyeyim. Ölmek iyi gelirmi m
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır tabi ki, ingilizce kasıp bu ülkeden gitmekten başka çare yok gibi.
-
Zaten hocam en son çare kuran çarpsın kaçak falan gidicem.
Beni de götür ;)
-
Hocam bence siz bulunduğunuz duruma kendinizi çok kaptırmışsınız. Yani hayatı denklem gibi düşünüyorsunuz. "yapamadım=başarısızım" böyle bir denklem gerçek hayatta yok. Yapamadıysan bunun sebepleri var, başarısızsan yapamadığından değil yapmaya elverişli durumlar olmadığındandır. Bu negatif durumları düzeltmeye çalış, en büyük negatif durumunuz oluşan bir olumsuz durumu tüm durumlara genellemeniz.
-
Bir kaç sene sonra Simdiki aklim olsa okumazdim diye konu açacaksın buraya
Inşallah hocam.
Okuyup ne yapacağın hakkında çok bir fikrin yok. Aklına yatan daha iyi birşey varsa bir sene daha hazırlan. Haybeye tercih yapmayan, 3 milyon kişi arasından 100-200 kişi vardır. O yüzden çok telaş yapma, o "kendini geliştirme" dediğin şey çalışma hayatından çok daha önemli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam" yapmadim=başarısızim" yerine "yapamadım=hayatım kaydı" daha makul
Hocam okumasıda olsun, çalışma alanı olsun bu bölümü istiyordum.
Senin yerinde ve yaşında olsaydım üniversiteyi falan sallar 1 yıl boyunca sadece Almanca öğrenmeye kasar, sonra da orada açık olan meslek ne ise ona yoğunlaşırdım. Türkiye'den bi bok olmaz, sevgiler.
Knka eyw bende bunun bilincindeyim. 20 yaşına gireceğim ekimde. Okumayıp çalışcam sonra ne olacak. Çalışma saatleri belli. İnsan zaten çalışınca piskolojik olarak yıpranıyor. Birde üstüne normal hayat sıkıntılarıda ekleniyor. Bu mutsuzluga rağmen ne almancasi ne dili
Hocam okumayıp ne yapacağım Allah aşkına. A 101 de çalışıp mutlu mu olacağım sanki.
Tam tersi, mutsuz ve hayattan bıkmışken daha iyi öğrenirsin dili. Türkçeyi dışla, tamamen almanca şeyler takip et. Hayatını Almanya merkezli yap. Bol bol alman dizileri izle, alman müzikleri dinle. Kendi kültürünü dışla. Ben de aynı bu şekil ing. öğrendim mart ayında gidiyorum bu bok çukurundan.
Ha, çalışmak zorunda mısın bilmiyorum onu. Ailene söyle seni 1 sene idare etsinler, evde tek başına bile içinden geçersin almancanın. Sonra da bi şekil gidersin merak etme.
Bilemiyorum Altan bilemiyorum. 20 bin verip okusammi diye düşünüyorum.
hocam özel üniversitelere o kadar para verilmez! ben %50 burslu okumuş biri olarak söylüyorum bunu. cidden içininiz acıyacak o ödediğiniz paralara. karşılığını verebilcekleri bir eğitim almayacaksınız. o fiyat her sene 2 bin artacak zaten. okuyacağınız yıl sayısıyla çarpın o parayı bir kağıt parçasına vermiş olacaksınız. ben sınava tekrar hazırlanın iyi bir yer tutturun derim ama karar sizin tabi
-
Sen şimdi senelerce okudun iş bulamadın ee son çare gidicen 3 harfli markete iş başvurusu yapacan eee birde bakacaksın tepecikli orada seni bekliyor . Sana diyecek oraya paspas at buraya paspas at , burayi iyi silmemissin birdaha sil sende koskoca universite mezunu adamsın gururuna yediremeyecen tabi sonra ne olacak .
Malesef sınava bir daha hazırlanamam. Bıttim hocam ya benden bu kadar sokarım böyle düzenede şansada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- bim dondurulmuş balık yorumları
- misafirliğe giderken marketten ne alınır
- sert sakız
- vestel nasıl bir marka
- baileys bozulur mu
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
- türk çay emojisi
- para sayma makinesi bim
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X