Şimdi Ara

Çok zor durumdayım. Galiba bu sefer cidden yandım. Yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen uzun olur belki falan dinleyin. Şerefsizlik yapmayın olm çok kötüyüm. Bir şeyler diyin. Benim psikoloji zaten sıkıntılı hani zorluk yaşıyorum. Obsesiflikmi bilmiyorum. Ama var bir şeyler. Hiç bir işim rast gitmez. Her şey üst üste gelir. Dayanacak gücüm kalmadı. Ama bir şeyden ümidim vardı arkadaşlar. Dedim ki ulan depresyona giriyoruz çıkıyoruz ama şu üniyi %50 de olsa yeni medya ve iletişim tutturayım. 15 bin lira çalışır her sene veririm. O sırada kendimi geliştirim. Kitaplar okur, dil öğrenir, Yeni şeyler katarım kendime. Bu gençlik zamanlarımda sabah 8 akşam 8 yapmak yerine mutlu mutlu takılırım. Vakit kalıyor çünkü. Her neyse dediğim gibi hani tek dayanağım buydu. Sonuçlar açıklandı. 270 bine girmişim sözelde ama bu okul puanı beni 340 bine atti. Demeyin şimdi bune çok kötü falan. Olm ne yapayım mutsuzluk falan yapamadım, çalışamadım. Depresyonlar falan. Bu geldi elimden. Beyler bir baktım puan 301 oha dedim çok iyi falan sevindim. Aaaa hayat bizim yüzümüzü gülerken görünce deliriyor anasını. Birde ne olsun geçen senenin puanına göre yapacakmışiz. Ulan oğlum arada ne kadar fark var geçen sene ile. Saçmalık bu. Yeni bir kılavuz açıklasana. Açıklıyor ama 2021 yazıyor onda. Bende dedim tm bir bakayım. Ulan bir baktım medipol geçen sene 15 bin liraydı bu sene 22 bin lira olmuş. Tm 4 - 5 ay çalışınca para çıkıyor eyw ama çok. Şimdi tek dayanağım olan bu mevzudada çuvalladım. Öleyim mi ulan ne yapayım. Allah çarpsın joker gibi bazen yolun ortasında kahkaha atasım geliyor sinirden. Her şey üst üste geliyor dayanamıyorum. Anlatamadım zorlandığım o kadar çok şey varki şimdi anlatsam offff çok uzun der okumazsıniz kansızlar. Her neyse şimdi ben ne yapayım. Böyle varya sağa sola köpek gibi saldırasim var. Ama kılımı kıpırdatacak halim yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Seni çok iyi anlıyorum hocam ama şunu da düşün, okuyup işsiz kalanlar da var bu ülke de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 20 Temmuz 2022; 16:17:57 >
  • StallionTR S kullanıcısına yanıt
    Elbette hocam. Sizce ne bok yiyeyim. Ölmek iyi gelirmi m

• Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt

Hayır tabi ki, ingilizce kasıp bu ülkeden gitmekten başka çare yok gibi.

Zaten hocam en son çare kuran çarpsın kaçak falan gidicem.

Beni de götür ;)

• Hocam bence siz bulunduğunuz duruma kendinizi çok kaptırmışsınız. Yani hayatı denklem gibi düşünüyorsunuz. "yapamadım=başarısızım" böyle bir denklem gerçek hayatta yok. Yapamadıysan bunun sebepleri var, başarısızsan yapamadığından değil yapmaya elverişli durumlar olmadığındandır. Bu negatif durumları düzeltmeye çalış, en büyük negatif durumunuz oluşan bir olumsuz durumu tüm durumlara genellemeniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir kaç sene sonra Simdiki aklim olsa okumazdim diye konu açacaksın buraya

Inşallah hocam.

• Okuyup ne yapacağın hakkında çok bir fikrin yok. Aklına yatan daha iyi birşey varsa bir sene daha hazırlan. Haybeye tercih yapmayan, 3 milyon kişi arasından 100-200 kişi vardır. O yüzden çok telaş yapma, o "kendini geliştirme" dediğin şey çalışma hayatından çok daha önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski_nesil kullanıcısına yanıt
    Hocam" yapmadim=başarısızim" yerine "yapamadım=hayatım kaydı" daha makul

• HayatDevamEdiyor kullanıcısına yanıt
    Hocam okumasıda olsun, çalışma alanı olsun bu bölümü istiyordum.

• Senin yerinde ve yaşında olsaydım üniversiteyi falan sallar 1 yıl boyunca sadece Almanca öğrenmeye kasar, sonra da orada açık olan meslek ne ise ona yoğunlaşırdım. Türkiye'den bi bok olmaz, sevgiler.

• The Notorious II kullanıcısına yanıt
    Knka eyw bende bunun bilincindeyim. 20 yaşına gireceğim ekimde. Okumayıp çalışcam sonra ne olacak. Çalışma saatleri belli. İnsan zaten çalışınca piskolojik olarak yıpranıyor. Birde üstüne normal hayat sıkıntılarıda ekleniyor. Bu mutsuzluga rağmen ne almancasi ne dili

• Hepkazanan kullanıcısına yanıt
    Hocam okumayıp ne yapacağım Allah aşkına. A 101 de çalışıp mutlu mu olacağım sanki.

Tam tersi, mutsuz ve hayattan bıkmışken daha iyi öğrenirsin dili. Türkçeyi dışla, tamamen almanca şeyler takip et. Hayatını Almanya merkezli yap. Bol bol alman dizileri izle, alman müzikleri dinle. Kendi kültürünü dışla. Ben de aynı bu şekil ing. öğrendim mart ayında gidiyorum bu bok çukurundan.

Ha, çalışmak zorunda mısın bilmiyorum onu. Ailene söyle seni 1 sene idare etsinler, evde tek başına bile içinden geçersin almancanın. Sonra da bi şekil gidersin merak etme.

• The Notorious II kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum Altan bilemiyorum. 20 bin verip okusammi diye düşünüyorum.

• hocam özel üniversitelere o kadar para verilmez! ben %50 burslu okumuş biri olarak söylüyorum bunu. cidden içininiz acıyacak o ödediğiniz paralara. karşılığını verebilcekleri bir eğitim almayacaksınız. o fiyat her sene 2 bin artacak zaten. okuyacağınız yıl sayısıyla çarpın o parayı bir kağıt parçasına vermiş olacaksınız. ben sınava tekrar hazırlanın iyi bir yer tutturun derim ama karar sizin tabi

Sen şimdi senelerce okudun iş bulamadın ee son çare gidicen 3 harfli markete iş başvurusu yapacan eee birde bakacaksın tepecikli orada seni bekliyor . Sana diyecek oraya paspas at buraya paspas at , burayi iyi silmemissin birdaha sil sende koskoca universite mezunu adamsın gururuna yediremeyecen tabi sonra ne olacak .

• Henry Rollins kullanıcısına yanıt
    Malesef sınava bir daha hazırlanamam. Bıttim hocam ya benden bu kadar sokarım böyle düzenede şansada

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.