< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çok zor durumdayım önerilerinize ihtiyacım var (2. sayfa)
-
-
Hocam martı tag araçta yıl istiyor o tutuyorsa hemen başla günde 3 4 bin kazanırsın günü kurtarırsın en azından birikim yapabilirsin. Bende kendime üzülüyordum ama senin durumunu okuyunca çok şükür dedim herkesin kendine göre derdi tasası var. Benim eşim çalışıyor ben çalışıyorum ek gelir olarak ticari çekicimiz var ama işler kötü kredilerimiz var gelen gideni karşılamıyor. her ay en az 60bin tl faiz ödüyorum ek hesaplara ve bugun tagı indirdim üye oldum oradan biraz bir şeyler gelsin bir yerleri kapatsın diye. Biz dişimizle tırnağımızla kazanıyoruz tabi ki sende öyle ama alkol işlerini felan bırak derim sağlıklı ol sağlıklı düşün. Hatta şuanda durma indir başla sıcak nakit para girsin cebine eşini cocuğunu cıkar dışarıda bi yemek yedir mutlu olun sonra gerisi gelir. Eğer tag kabul etmezse korsan taksiye yönel ev oturduğun sürece hiç birşey yapamazsın. yazdıklarımı yanlış anlama ama piyasa gerçekten kötü durumlar zor benim evime 2 memur maaşı bir ticari araç geliri giriyor ama giderleri karşılamıyor. Bu günleri bir şekilde atlatmak zorundayım sende atlatmak zorundasın.
-
özel mesaj yolladım bakın lütfen
-
model yılından kurtarmıyor maalesef :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X