Şimdi Ara

ÇOK ZORLAMAYAN TIP FAKÜLTELERİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
5
Favori
54.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    inanılmaz kötü bir yerde derken?diğer üniversiteler gibi yaşam olmayan bir yerde değil.yanında uncubozköy yerleşkesi var orada evler(genelde evde kalmak isteyen öğrenciler buradaki evleri tercih ederler yürüme mesafesi çünkü.) cafeler ve avm de okuldan yürüyerek gidiliyor.izmirlisindir beğenmiyorsundur kardeş anlarız.ama buradakileri yazma,berbat vs diyerek yönlendiremezsin.hocalar iyi.prof sayısı fazla.hastane büyük.kocaeli kadar rahat değildir.ama zor olsun ki imtihan olsun kardeşlerim...
  • sakarya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zergalas

yazmadan once idealist dusunup zor olsun daha iyi doktor oluyum mantigiyla yaziliyo okurken de kufur ediyosun cok zor olunca puani ctf ye yeten birinin ankara tip yazmasi sacma bence su anki sistemde uzmanligini yaptigin yer her seyden onemli o yuzden ozellikle 6. sinifta rahat bi yer yazin

Anladim hocam rahat olmasi en onemli diyosun.

• Ksü

• izmirindağları kullanıcısına yanıt
    hı bu arada tıp fakültesi turgutluda değil merkezdedir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooollliiieee

Hocam hastanesi 15 katliymis her yil 180 kisi alan bir yer icin fazla buyuk bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle kolay tip yok onu aklindan çıkar.Başlıca zor fakulteler var ama

Hacettepe

Ege

Çukurova

Akdeniz

Bunlar gercekten zor bunlars dikkat et.Gidebilirsen Cerrahpasaya gidebilirsen git girmesi zor okumasi kolay

• az sallamissiniz biraz daha sallayın turkiyede bir elin parmaklarini gecmeyen kadavralar gaziye toplanmış heralde 3 kadavra gördüğümü biliyorum gazide bilmeden insanlari yönlendirmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: canislupusccc

quote:

Orijinalden alıntı: ooollliiieee

Hocam hastanesi 15 katliymis her yil 180 kisi alan bir yer icin fazla buyuk bence

Ben de çok tercih edeceğim dostum pm gel konuşalım bence ikçü den daha iyi,üstelik Küçükpalabıyık 30 km felan istediğin zaman ortamlara alabilirsin yani.Millet rakip eleme peşinde boşver onları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ooollliiieee O kullanıcısına yanıt
    genel olarak turgutluda takilacak diye dedim :)) neyse kendinizi kandırmada başarılar türkiyenin her yönden her bölümden en kötü üniversiteleri arasinda önemli bir yer barındırır cbü hayirli olsun size fikir sundum yargilamadim hocam
    izmirliyim sosyal ortam ve egitim olarak konuşuyorum berbat orada mühendisliktete tıptada 1-2 arkadaşım var yani tıp diye yazdik diyorlar sorun degil tabikide sıralama tutuyorsa yazarsın ama batıda diye yaziyorsan anadoludan farkli olmadigini daha kötü olabilecegini söylüyorum tabikide insanları yönlendiricem yönlendirilmek icin konu acilir siz trollsünüz sanırım madem yönlendirilmeye ihtiyaç yok burada işiniz ne hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirindağları

genel olarak turgutluda takilacak diye dedim :)) neyse kendinizi kandırmada başarılar türkiyenin her yönden her bölümden en kötü üniversiteleri arasinda önemli bir yer barındırır cbü hayirli olsun size fikir sundum yargilamadim hocam

en kötülerinden biri olsaydı emin ol ilk 10kda yer almazdı.herhalde senin gibi düşünmüyor ilk 10kdakiler :) turgutluyla alakasını çözemedim,manisayı iyi bilirim :) turgutluda öğretmenlikler var tıp fakültesi manisa merkezde.kyk yurtları da muradiyededir.ah şu yanlış bilgi kirliliği...
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    işinize gelmeyince troll damgası:) yönlendirilmeye ihtiyaç yok demiyorum.doğru bilgiye ihtiyaç var diyorum.kulaktan duyma değil:) iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirindağları

inanilmaz kötü bir yerde ve cbünün eğitim kalitesini tartişmaya gerek yok biraz ilgili olsan araştirabilirdin

bu adam elemeye çalışıyor herhalde

umarım manisada oturuyorsundur hocam ayrica neden işime gelmesin başlık bile troll zaten kolay tıp fakültesi ben arkadaş yeteri kadar hayatını karartmasın diye yardımcı olmak istedim
  • Son DH Bükücü kullanıcısına yanıt
    hocam ben tipa gitmeyecegimde seni elesemde cok bir şey değişmez hayatımda iyilik yapmak icin yazdım ama sizin ineklemekten fonksiyonlar işlevsiz olmuş sadece tıp gibi bir bölümü manisa gibi bir yerde okumaması icin tavsiye verdim arkadaşa ağlamayın lütfen bildirimde yollamayin kapatın konuyu lütfen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoideTemps

Hocam finalsiz olan yerler Benim bildiğim SDÜ(kendi okulum)=81,Antep=75,Erzurum=70 Medeniyet=85 Hatay=80 Sakarya=70 ya da 74tü

Hocam siz galiba ıspartada son sınıflardasınız. Ispartada finalsiz 3 senedir 74 tü bu sene de son defa uygulandı ve seneye kaldırılacak. Bu arada FETÖ den alınan çok hoca olduğu için Ispartada dersleri anlatanlar değişti haliyle zorluğu da değişti. Çıkmış soran hocalar yerine şuan değişik bir sürü hoca geldi. Diğer okulları bilmiyorum ama Isparta eskisi gibi değil şuan.

ah şu senin gibi komik adamlar olmasa :D 10 k da olmasının tek sebebi batıta ya da yok hocam haklisin ege halt yemiş cbü fakültelerinin yaninda haklsiniz bi sorum olursa kesinlikle sorarım size
  • kolay tıp yok sonuçta insan vücudundan sorumlusunuz bunun yükünü alarak o fakülteye giriyorsunuz
  • Çayolog kullanıcısına yanıt
    Hocam 3'e geçtim ama bize söylenen %99 ihtimalle finalsiz 81'e çıkacakmış.Isparta çok kafamı karıştırıyor bıktım artık 😌

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.