Şimdi Ara

ÇOK ZORLAMAYAN TIP FAKÜLTELERİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
5
Favori
53.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlara baktım da türkiyede kadavranin az olduğunu biliyordum ama bu kadar az olduğunu düşünmüyordum. Bizde pratik salonuna girdiğinde en az 10 kadavra masalarda olur onların da 3-4 tanesinin başı dolu olur. Bir o kadar kadavra da saklama odasında olur. Hatta bir kere girdim görevli kadavraları üst uste koymuş başında sigara içiyordu. :d

Bu arada maket>kadavra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graviton G

Yorumlara baktım da türkiyede kadavranin az olduğunu biliyordum ama bu kadar az olduğunu düşünmüyordum. Bizde pratik salonuna girdiğinde en az 10 kadavra masalarda olur onların da 3-4 tanesinin başı dolu olur. Bir o kadar kadavra da saklama odasında olur. Hatta bir kere girdim görevli kadavraları üst uste koymuş başında sigara içiyordu. :d

Bu arada maket>kadavra

hocam hangi üniversite daha önce hiç bu kadar kadavranin oldugu bir yer duymadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canislupusccc

quote:

Orijinalden alıntı: Graviton G

Yorumlara baktım da türkiyede kadavranin az olduğunu biliyordum ama bu kadar az olduğunu düşünmüyordum. Bizde pratik salonuna girdiğinde en az 10 kadavra masalarda olur onların da 3-4 tanesinin başı dolu olur. Bir o kadar kadavra da saklama odasında olur. Hatta bir kere girdim görevli kadavraları üst uste koymuş başında sigara içiyordu. :d

Bu arada maket>kadavra

hocam hangi üniversite daha önce hiç bu kadar kadavranin oldugu bir yer duymadim

akdeniz. bir de parçalar var kafa, yarım kafa, çeyrek kafa, bacak, kol falan onları saymadım

• bence tıpta biraz zorlanmalısın, geleceğin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

bence tıpta biraz zorlanmalısın, geleceğin için.

hocam zaten çapa ve cerrahpasa disinda kolay diyen yok Allah'a şükür oralara da puanım yetmiyor

• sen yinede kendine yatırım yap öğrenmenin, gelişmenin sonu yok, meyvelerini kısa sürede toplarsın inşallah.

• Galiba cerrahpasa yazacam ilk yil cuma günü okul da yokmus

• quote:

Orijinalden alıntı: Damn nigga

Galiba cerrahpasa yazacam ilk yil cuma günü okul da yokmus

aslinda Türk dili ve Atatürk inkilaplari dersleri oluyormus her tıpta da cuma öğleden sonraymis 1. sinifta sabahtan da İngilizce oluyormus..

• Celal bayar zor dostum aklında kolay seçmek varsa yazma derim.Baya canını çıkarırlar.Özellikle ilk 3 sene canın çıkar.Şöyle söyleyeyim geçen sene 3.sınıfta 60 kişi kaldı.Ki sınıf mevcudu 210 kişiydi.Yani nerdeyse 1/3 üne tekabül ediyor ki çok ciddi rakam.İtirazlar sonucu kurullara ayrı bütünlemeler getirildi ama okulun zorlugu değişmedi diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

Celal bayar zor dostum aklında kolay seçmek varsa yazma derim.Baya canını çıkarırlar.Özellikle ilk 3 sene canın çıkar.Şöyle söyleyeyim geçen sene 3.sınıfta 60 kişi kaldı.Ki sınıf mevcudu 210 kişiydi.Yani nerdeyse 1/3 üne tekabül ediyor ki çok ciddi rakam.İtirazlar sonucu kurullara ayrı bütünlemeler getirildi ama okulun zorlugu değişmedi diyebilirim

hocam orada mı okuyorsun?

• kolay istiyorsan akdenizi yazma. 500 kişiden 225 kişi büte kaldık. Bütünlemede ise finale göre 3-4 kat zor sordular. Baya kişi kalcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kitty

kolay istiyorsan akdenizi yazma. 500 kişiden 225 kişi büte kaldık. Bütünlemede ise finale göre 3-4 kat zor sordular. Baya kişi kalcak

abi dertleri ne ya bu kadar insan birakilir mi hiç??

• niye düşünmüyorsun hocam kötü bir yorum mu duydun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamtariö

niye düşünmüyorsun hocam kötü bir yorum mu duydun

ya izmirde okursam konakta okumak isterim orasi taaa çeşmede nerdeyse.. arastirdigim kadariyla durum böyle..

• Hazırlık falan yok daha cerrahpaşa da

• quote:

Hazırlık falan yok daha cerrahpaşa da

yok hocam onu demiyorum haftalik 4 ders İngilizce dersi de varmis..

• quote:

quote:

Anladim hocam. Cerrahpasa

2015 te 1700 kusurle 2016 da da 1700 kusurle kapatmis benim siralama da 1571. gelir diye dusunuyorum sizce nolur

• Kalabalığız ya onun için. Üçüncü sınıf 1 amfi, ikinci sınıf 2 amfi.
  • quote:

quote:

quote:

Anladim hocam. Cerrahpasa

2015 te 1700 kusurle 2016 da da 1700 kusurle kapatmis benim siralama da 1571. gelir diye dusunuyorum sizce nolur

bence rahat gelir..

• İzmir olsun nefes alsın yeter hocam :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.