Şimdi Ara

ÇOK ZORLAMAYAN TIP FAKÜLTELERİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
5
Favori
53.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oibizak

ANKARA ybu tıp orta şekerli

hocam orayla ilgili

-ne zaman akredite olacak
    -ingilizcesi nasil hazirlik falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uludağ'da okuyorum, kesinlikle kolay değil. Sistem yeni değişti hic bir şey düzenli değil Bursa da yasamiyorsan yazmanı tavsiye etmem. Daha fazla bilgi istersen yada kafana takılan bir şey varsa sorabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a17

Uludağ'da okuyorum, kesinlikle kolay değil. Sistem yeni değişti hic bir şey düzenli değil Bursa da yasamiyorsan yazmanı tavsiye etmem. Daha fazla bilgi istersen yada kafana takılan bir şey varsa sorabilirsiniz.

bursada yasiyorum nedense herkes ora için leş diyor..

• Hocam akreditasyon komisyonu var ve aktif çalışıyor. Kalite calsitaylari yapılıyor. Ne zaman akredite olur bilemem çok sürmese gerek..

Ingilizce için hazırlık var türkçe tıpta hazırlık yok.hazirligi çalışırsan temelin yerindeyse muafiyet sınavıyla atlardın.

Türkçe tipi tercih edersen ana dilde okumanın rahatlığını yaşarsın. Zaten sıralaman da türkçeyi tutar

• quote:

Hocam akreditasyon komisyonu var ve aktif çalışıyor. Kalite calsitaylari yapılıyor. Ne zaman akredite olur bilemem çok sürmese gerek..

Ingilizce için hazırlık var türkçe tıpta hazırlık yok.hazirligi çalışırsan temelin yerindeyse muafiyet sınavıyla atlardın.

Türkçe tipi tercih edersen ana dilde okumanın rahatlığını yaşarsın. Zaten sıralaman da türkçeyi tutar

hocam biraz bakmistim hastane bilkentte peki ilk üç yilki egitim nerede ?

• Ilk 3 yılki eğitim de bilkentteki fakülte binasında. Hastaneler ve okul yan yana zaten

• Kendim Çanakkaleliyim ÇOMÜ Kampüs olarak dünyanın en güzel kampüsüne sahip ilk 10da

Eğitimi gayet iyi bursadaki adamlar ÇOMÜ araştırma hastanesine geliyorsa uludağın yazilmaması gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KRALTRİCKY

Kendim Çanakkaleliyim ÇOMÜ Kampüs olarak dünyanın en güzel kampüsüne sahip ilk 10da

Eğitimi gayet iyi bursadaki adamlar ÇOMÜ araştırma hastanesine geliyorsa uludağın yazilmaması gerekir.

ahahahah bursada da guney marmaradaki hastalar bursaya geliyor diyorlar ne iş anlamadim hocam..

• quote:

Ilk 3 yılki eğitim de bilkentteki fakülte binasında. Hastaneler ve okul yan yana zaten

hocam peki bilkent nasil bir yer ankaraya hayatimda sadece iki kez okul gezisiyle gitmistim onun disinda hicbir fikrim yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: canislupusccc

quote:

Orijinalden alıntı: KRALTRİCKY

Kendim Çanakkaleliyim ÇOMÜ Kampüs olarak dünyanın en güzel kampüsüne sahip ilk 10da

ahahahah bursada da guney marmaradaki hastalar bursaya geliyor diyorlar ne iş anlamadim hocam..

Bursalı Balıkesirli arkadaşların veya tanıdığın varsa sor hepsi ÇOMÜye gelir

• Hocam sizin para için tıp istediğiniz belli gelecekte çok fazla ezileceksiniz şu mesleği adam gibi birilerine yardımcı olmak için seçin tıp okuyacaksan katlanıcaksın

• Okula yurume mesafesinde 2 tane avm var.

Okul metro durağına 10 dk yürüme mesafesinde

Ayrıca şu an okulun yanına bilkent entegre sağlık kampüsü kuruluyor Içinde sosyal donatıları olan .

Ankaranin merkezi kızılaya 15 20 dk mesafede.

Milli kütüphaneye metroyla 10 dk

Kisaca Bilkent ulaşımı kolay (metro otobus dolmus vb) bakanlıkların bulunduğu bölgelerde.odtu ve hacettepe üniversitesi beytepe kampüslerinin arasında bulunan bir yer

• Leş kardeşim leş.. sana şu kadarını söyleyeyim 200 küsür kişi bute kaldı bütten de geçse geçse 30-40 kişi falan anca geçer

• En kolay Tıp Hacettepedir. Hatta ortamlarda en kolay fakülte olarak bile geçer. Genelde her tıp fakültesi Hacettepeden daha zor bir eğitim verir. Inanmıyorsan başka tıp fakültelerinde okuyanlara sor.

• quote:

Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

En kolay Tıp Hacettepedir. Hatta ortamlarda en kolay fakülte olarak bile geçer. Genelde her tıp fakültesi Hacettepeden daha zor bir eğitim verir. Inanmıyorsan başka tıp fakültelerinde okuyanlara sor.

hocam en kolayi çapa degil miydi

• Hangi şehirdeki Tus dershanesi iyiyse o şehre git bence, okul hallolur bir şekilde, önemli olan düzgün bir branşta uzmanlık kazanmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen

• tomthejeer kullanıcısına yanıt
    Akdenizde eğitim nasıl pek bir bilgim yok. Belki dediğini gibi zordur. Ama ülkemizde anatomi denilen şeyin a bölgesinde kaç organ olduğunu o bölgedeki organların damarlarının neler olduğunu damarların alt dallarının neler olduğunu ezberletmeye çalışıyorlar. TUS dediğimiz sınavdada malesef böyle soruluyor.Siz azimli bir öğrenci olabilirsiniz takdir ettim. Ama ülkedeki genel durumun böyle olduğu bir gerçektir.
  • şırnak tıp yaz hocam çok kolay ve sadece molotof yapmayı öğretiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

Aynen

Hocam 60ın altinda notumuz olmadan temmuzdaki finale kalmayarak geçiş olduğu dogru mu?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.