Şimdi Ara

ÇOK ZORLAMAYAN TIP FAKÜLTELERİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
5
Favori
53.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hmm yeni bir bilgi. Peki ortalama nasıl oluyor komite ortalamaları sonucu belli bir ortalamanın altındaysan direk kalıyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haken61

Hmm yeni bir bilgi. Peki ortalama nasıl oluyor komite ortalamaları sonucu belli bir ortalamanın altındaysan direk kalıyor musun?

Ege de de Final yok hocam. Entegre sistem var herkes kendi içinde değerlendirilip sınava giriyor. Çan eğrisi gibi bir şey de yok.
  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Her komitenin kendi finali olduğu sistem mi oluyor. Çapadaki gibi.
  • Isparta orta şeker.Seneye de finalsiz geçiş var 81 ortalamayla.Sonrası kesin değil kaldırırlar belki.Hocalar iyi sorun yaşamazsın.
  • Yorumları okuyorumda akdeniz(1/2) harici çoğu üniversitede kalma oranı 1/3 sanırım bizim de 1. sınıfta 1/3dü 2. sınıfta 1/4 civarı oldu tabi ben türkleri ve okulla ilgilenenleri söylüyorum 2004 2007 yılından beri kaydı olan adamlar var yabancılar felan her dönemde 15 kişi felan her sene bu yüzden kalıyor görünüyor okulda en azından bizde böyle yani, anlıycağın zorluğuyla ünlenmiş uludağ,ankara,akdeniz(bilmiyordum) gibi üniversiteleri tercih etmezsen diğer üniversiteler gördüğün gibi aşağı yukarı aynı ama tıp emek ister her türlü okursunuz bir şekilde doktor olursunuz kesinlikle ama daha başlamadan kolayı arıyorsanız yukarda bi arkadaşın dediği gibi üni bitincede aile hekimliği istersiniz aile hekimliği kötü bir meslek değil ama bence tıpı kazanıp aile hekimliği hedeflemek mantıksız çünku kolaylık ve para istiyorsunuz anladığım kadarıyla çok daha kolay ve para kazandırabilecek meslekler var bence yanlış sulardasınız tekrarlıyorum yukardaki yorumlardanda belli olduğu gibi kolay tıp yok olsa da ne işinize yarayacak?Tusu kazanamadınız pratisyen oldunuz gittiniz bi köye tek doktor sizsiniz eliniz ayağınıza dolaşınca ne hissedeceksiniz?Bunlar olmayacak şeyler değil yaşayan biri vardı yine forumda

Ege tıp klinikte nasıl acaba? nasipse oraya geçmeyi planlıyorum klinik için ben alırlarsa tabi @TekNoYDN

• quote:

Orijinalden alıntı: haken61

Her komitenin kendi finali olduğu sistem mi oluyor. Çapadaki gibi.

Komite sistemi eskiden varmış bu entegre sistem olarak geçiyor çok az yerde var bu sistem diye biliyorum. Baya farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Vagrant

Yorumları okuyorumda akdeniz(1/2) harici çoğu üniversitede kalma oranı 1/3 sanırım bizim de 1. sınıfta 1/3dü 2. sınıfta 1/4 civarı oldu tabi ben türkleri ve okulla ilgilenenleri söylüyorum 2004 2007 yılından beri kaydı olan adamlar var yabancılar felan her dönemde 15 kişi felan her sene bu yüzden kalıyor görünüyor okulda en azından bizde böyle yani, anlıycağın zorluğuyla ünlenmiş uludağ,ankara,akdeniz(bilmiyordum) gibi üniversiteleri tercih etmezsen diğer üniversiteler gördüğün gibi aşağı yukarı aynı ama tıp emek ister her türlü okursunuz bir şekilde doktor olursunuz kesinlikle ama daha başlamadan kolayı arıyorsanız yukarda bi arkadaşın dediği gibi üni bitincede aile hekimliği istersiniz aile hekimliği kötü bir meslek değil ama bence tıpı kazanıp aile hekimliği hedeflemek mantıksız çünku kolaylık ve para istiyorsunuz anladığım kadarıyla çok daha kolay ve para kazandırabilecek meslekler var bence yanlış sulardasınız tekrarlıyorum yukardaki yorumlardanda belli olduğu gibi kolay tıp yok olsa da ne işinize yarayacak?Tusu kazanamadınız pratisyen oldunuz gittiniz bi köye tek doktor sizsiniz eliniz ayağınıza dolaşınca ne hissedeceksiniz?Bunlar olmayacak şeyler değil yaşayan biri vardı yine forumda

Ege tıp klinikte nasıl acaba? nasipse oraya geçmeyi planlıyorum klinik için ben alırlarsa tabi @TekNoYDN

Ege tıp ın kliniği çok iyidir hocam. Mecburi hizmetteyim şu an. Okulun gerçekten bazı şeyleri iyi öğrettiğini burada çalışırken hissettim. Yatay geçiş mi yapacaksınız hocam? O konuda kesin bilgim yok ama ege tıp yatay geçiş alırken de verirken baya zorluyor diye duydum. Ve de okuduğum süre boyunca yatay geçiş ile ne gelen ne de giden oldu.

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    yatay geçiş yapmayı düşünüyorum merkezi yerlesim puanim 200 300 siralamayla yetmiyor yazmıştım gelmemişti tercih zamanında, dokuz eylüle merkeziyle direkt yerleşebiliyorum puanim yetiyor, egeye ise tabiri caizse şansımı deneyeceğim teşekkür ederim nasip diyelim artık umarım olur

edit: 50 kişi bile yokmuş kendi tercih zamanimin siralamasinda yanlış hatırlamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 16 Temmuz 2017; 3:3:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canislupusccc

quote:

Orijinalden alıntı: Kazuro

Sıralama 13.3k benimde yatayla samsuna geçmek istiyorum şu kardeşinize kolay bir yer söyleyin çıldırıcam valla afam akıllı bilgi bulamıyorum

kolay bir yer bulup iyi ortalama yaparsan ctf'ye bile gecis yaparsin vandan karstan ctfye gecisler oluyor..

hocam şuna bur örnek göster hele Allah icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seaword

Hocam sıralamanıza yazık. Şu bir gerçekki kolay tıp = kötü veya 0 tus. Sonuçta ağlaya ağlaya da olsa ezberleyceğiniz her bilgi tusta çıkacak. Ben aile hekimi kalacağım ömrümün sonuna dek derseniz 6 bin kesin maaşlı daha güzel meslekler bulursunuz o sıralamaya... Streside az olur. Tıpta az bilgi tusta insanı köreltir.

6k kesin başka hangi bölüm var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordion_56

quote:

Orijinalden alıntı: canislupusccc

quote:

Orijinalden alıntı: Kazuro

Sıralama 13.3k benimde yatayla samsuna geçmek istiyorum şu kardeşinize kolay bir yer söyleyin çıldırıcam valla afam akıllı bilgi bulamıyorum

kolay bir yer bulup iyi ortalama yaparsan ctf'ye bile gecis yaparsin vandan karstan ctfye gecisler oluyor..

hocam şuna bur örnek göster hele Allah icin

İSTANBUL TIP
    http://istanbultip.istanbul.edu.tr/ogrenci/2016-2017-guz-donemi-yatay-gecis-sonuc-listesi/
    CERRAHPAŞA TIP

http://cerrahpasa.istanbul.edu.tr/ogrenci/2016-2017-egitim-ogretim-yili-guz-yariyili-yatay-gecis-sonuclari/

buralardan bakabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D8783DAC6 -- 16 Temmuz 2017; 11:16:52 >

• Arkadaşlar TUS'ta başarıyı veya kötü sonucu size okul sağlamaz. Tus bireyseldir. Türkiyede okuyabileceğin kolay TIP'ta CTF'dir.

Not: İTF 3. dönem öğrencisiyim.
  • Yanlis dostum. Sene ici ortalamanin 80 olmasi lazim finalsiz gecmek icin 60 sinif gecme notu. Final ve sene ici notlarinin ortalamasi 60 olursa eger sinifi gecersin. 60in olayi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

Yanlis dostum. Sene ici ortalamanin 80 olmasi lazim finalsiz gecmek icin 60 sinif gecme notu. Final ve sene ici notlarinin ortalamasi 60 olursa eger sinifi gecersin. 60in olayi bu

yani bazi derslerinin 80 altinda olmasa oluyor dogru mu yani sadece genel ortalama 80 üstü olursa temmuza kalmiyorsun?
  • gazi tıp hakkınnda kim ne biliyorsa dökebilir mi?
    diğer fakültelere göre kolay diyorlar kolay olması onun için kötü bir durum mu?
  • Aynen
  • o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekavut

gazi tıp hakkınnda kim ne biliyorsa dökebilir mi?
    diğer fakültelere göre kolay diyorlar kolay olması onun için kötü bir durum mu?

knk bu arkadas sana bilgi verir simdi..
  • Yok serkan reisle konuşuyorum zaten yardimci oluyor sağolsun başka fikir var mı diye soruyordum
  • Yuh be. Tıbbın da kolayını arayan var. Sonra nerden çıkıyor bu sallama doktorlar diye düşünüyoruz. Neyse ki bize çoğunlukla herkese örnek olacak muhteşem doktorlar denk geliyor ama senin gibilerini de görmüşlüğümüz oldu. Rica ediyorum canla uğraşmayan bir meslek seçiniz.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.