Şimdi Ara

Çokça okul birazda oyun icin laptop onerir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptopa ihtiyacim var ama pek bilgim yok yardimci olabilir misiniz ?
    Genelde office, autocad, solid, lol, pubg acariz.
    Sessiz bisey istiyorum fan gürültüsünden bezdik.
    Onerebileceginiz marka model var mi ?
    Butce 3000 - 3500 ama avantajli bi urun denk gelirse cok az daha arttirabilirim.
    Arkadasim bunu onerdi kendi 8 ramli modelini 1 yildir kullaniyor memnunmus.

Internette magazadan daha ucuz, internettende ufak tefek seyler aliyoruz ama bunu internetten almaya korkuyorum hasarli gelirde siz yapmissinizdir falan olursa yanariz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• umarım yardımcı olacak bir arkadas buraya bakar :) katkı sağlayayım uplayarak
  • abim acerin laptopunu almisti 2015-2016 da, yurtta kaldigim bir donem yanimdaydi, film vs. izlemek ve internette gezinmek icin kullaniyordum. Bazen donma-takilma yapiyordu ozellikle youtube de ve bir sorunu yoktu ama bence internet vs. icin ideal cunku ucuz oluyorlar. Ben oneririm.

urun geldiginde kargocunun yaninda kargoyu acip kontrol etme hakkiniz var. 2-3dk bekler misiniz? kontrol edecegim dersiniz zaten gidemez bir yere siz imza atmadan. Hasar varsa urun hasarli geldi diye isaretlettirir geri yollarsiniz bundan korkulacak bir sey yok. Bazen urun de fiziksel hasar olmamasina ragmen urun bozuk oluyor ve hb kabul etmiyor o zaman da garantiye yollarsiniz yaparlar zaten.

saticinin hb olmasi her zaman daha iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 6 Haziran 2019; 19:12:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum eğer amd ye karşı bir ön yargın yoksa bi bu bilgisayara bakabilirisin

Bir de buna bakabilirsin

İyi forumlar

• arkadaşınızı attığı özellikte bulabilirseniz hemen alın. i5 8250 ve mx 150 kombinasyonu yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.