Şimdi Ara

Çöken programı otomatik yeniden başlatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows'da çalıştırdığım program çöktüğünde kendiliğinden tekrar açılmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

Düzenleme: Bunun için biraz C# öğrendikten sonra küçük bir program yazdım. Basit ama iş görür.
    İndir
    Virustotal Sonuçları
    Not: Program çöküp hata verdiğinde yeniden başlamaz bu sorunu çözmek için programa eklediğim Hata Gösterimini Kapat ayarını açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mısırga -- 11 Haziran 2015; 3:24:20 >

• Yanlış bilmiyorsam manuel çalıştırman gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalgamı geçiyorsunuz?
  • Mısırga M kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla dalga denizde oluyor ama maalesef durum bu. Microsoft sadece kendi servisleri için bu özelliği yapmış ama normal programlarda yok. Zaten diğer işletim sistemlerinde de durum aynı. Çünkü sorun programın kilitlendiğini ya da çöktüğünü anlayabilmekte. Anlayamazsa tekrar başlatamaz da.

Benim bildiğim durum bu.

Zaten söylediğin mümkünse buraya 50 tane bile mesaj yazarlar. Yardımcı da olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Bildiğim kadarıyla dalga denizde oluyor ama maalesef durum bu. Microsoft sadece kendi servisleri için bu özelliği yapmış ama normal programlarda yok. Zaten diğer işletim sistemlerinde de durum aynı. Çünkü sorun programın kilitlendiğini ya da çöktüğünü anlayabilmekte. Anlayamazsa tekrar başlatamaz da.

Benim bildiğim durum bu.

Zaten söylediğin mümkünse buraya 50 tane bile mesaj yazarlar. Yardımcı da olurlar.

Tamam hocam sağ olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.