Şimdi Ara

### Çokk OnemLi Herkes HeckLenebiLir..! Herkes Baksın ### (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
9.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1472 patchında trojan var diye?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TouchSee

^^ Kardeş Anlamıyosunuz Hala k2 nasıl boLe bişi yapar diyosunuz..! Yorum yazmadan Yorumları oKurmusunuz ? k2 iLe alakası yok bu olayın..! KO nun sitesini heckleyen watandaş KO nun Ftp Sine girmiş ve 1472 Patch ine Trojen enjekte etmiş oLay bu..! k2 iLe alakası yok oLayın..!

farketmez bu k2 nin sucu resmi sitesinde olan boyle birseyi bir an once duzeltmek zorunda hala o patch aktif durumda ,farkındalar cok buyuk bir zıcıstalar su an ve durumu duzeltemediler hala bu yuzden.......
  •  ### Çokk OnemLi Herkes HeckLenebiLir..! Herkes Baksın ###

Tarattım ve çıkan sonuçlar ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: stormshadow

quote:

Orjinalden alıntı: TouchSee

^^ Kardeş Anlamıyosunuz Hala k2 nasıl boLe bişi yapar diyosunuz..! Yorum yazmadan Yorumları oKurmusunuz ? k2 iLe alakası yok bu olayın..! KO nun sitesini heckleyen watandaş KO nun Ftp Sine girmiş ve 1472 Patch ine Trojen enjekte etmiş oLay bu..! k2 iLe alakası yok oLayın..!

farketmez bu k2 nin sucu resmi sitesinde olan boyle birseyi bir an once duzeltmek zorunda hala o patch aktif durumda ,farkındalar cok buyuk bir zıcıstalar su an ve durumu duzeltemediler hala bu yuzden.......

Doru diyorsun ama bazı arkadaşlar bu Trojeni K2 nin koydugunu soyluyorlar o yuzden ben k2 nin sucu yok dedim..! Tabi ki K2 bu sorunu duzeltmeleri gerekiyordu o acıdan haklısın..!

• iyi de K2 ana server a ulaşacak kadar iyi birisi neden böyle bir iş ile ugrassın gider daha ün yapacak şeyler ile ugrasır. Zaten o kadar iyi ise mükemmel bir char a sahip olmuştur veya istedikten sonra olur...

Bence bu yazılımdan kaynaklanan birşey olabilir.Sonuçta bazı anti virüs pro ları bunları yapıyor normal kaynagı belli, temiz olan yazılımları bile bu şekilde tanıyorlar zaten.

Ve bizden önce K2 bunun farkındadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @lexiS

iyi de K2 ana server a ulaşacak kadar iyi birisi neden böyle bir iş ile ugrassın gider daha ün yapacak şeyler ile ugrasır. Zaten o kadar iyi ise mükemmel bir char a sahip olmuştur veya istedikten sonra olur...

Bence bu yazılımdan kaynaklanan birşey olabilir.Sonuçta bazı anti virüs pro ları bunları yapıyor normal kaynagı belli, temiz olan yazılımları bile bu şekilde tanıyorlar zaten.

Ve bizden önce K2 bunun farkındadır.

evet k2 bunun farkinda ondan resmi sitesinde antivirüs sitelerinin adresini verdi ama hala kendi ftp sitesindeki proagentli zıp dosyasını kaldırmadı,bu ne celiski bu ne lahana tursusudur,birinin banka hesaplarına girilsede mahkemeye verse sunlari donlarına kadar alır tabii Turkıyede degil amerikada ,bizdeki yasalar super dandik .............

• quote:

Orjinalden alıntı: cefurkan

sunu da belirteyim bu proagent li olani yeni koyulmus yaklasik 2 3 hafta once indirdigim 1472 de yoktu ona gore

O zaman çoğu kişi 2 3 haftadır doğru dürüst giremediği için yine de pek bi zarar olmayacak gibime geliyor...

Hiç yoktan benim charlar kurtuldu 4 haftadır giremiyordum...
  • ben olsam 3-4 haftaya güvenmezdim sorunlar 2 ay a yaklasık bir suredir var her ihtimale karsı bilgisayarlarınızı taratın bende yoktur demek kendini riske atmaktır...................
  • Valla 1472 denmi dir bilmem ama dün wariorum hacklendi
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

tickket atsak k2 yi uyarsak?

O Trojen var dediginiz dosyada
    Oyunun acılmasını saglayan programlar olmasın yada onun gibi birşey
  • quote:

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

tickket atsak k2 yi uyarsak?

O Trojen var dediginiz dosyada
    Oyunun acılmasını saglayan programlar olmasın yada onun gibi birşey

tabii bu da baska bi yorum senin proagent tan ne anladıgına kalmıs .......biz solucan olarak biliyoruzda sen bunu ne olarak yorumluyorsun onu bilmiyorum tarattım sildim isteyen istedigi gibi kullanabilir ,knighttan daha onemli seyler yuklu bilg. hic riske atamam .......................
  • evet evet O bizim Trojen Dediyimiz Oyunun Calışması icn gereken Programlar..! zaten KO da oyuzden Resmi acıklama yapıyor Sitede 1472 Patch inde Trojen vardır Anti virus Kulanın diye dimi ? kardeş Sizden tek istediyim Yorum yazarken yorumları okuyun oLayı bi anlayın herkese aynı şeyi acaıklamaktan bıktım..!

• quote:

Orjinalden alıntı: ®ÇAGRI

ya virüs deildir ufak bir kodcuktur antivirüsler virüs olarak algılıyodur.önemli bişey değil

ya bende ztn kav bende ko yu calıstırmıyor ki.bencede kodcuk gibi bişeydir ama olsun genede dikkatli olmak lazım.bu arada charına gecmis olsun kardes.
  • benim pcdede 12356136213 tane trojan var ama bişe olmadı daha
  • bro keske benim gibi yapsaydınız knight ye baslarken şifreyi e ye koplayadim hep oradan yazıyorum.Gerci bi konuda var bu oyunu yapanlardan şifre gizleyemeyız :D yani bence korkmayın bu sadece bı oyun yarın bı gun sonucta bitecek kendinizi buna hazır edın bence
  • Bence derhal durum knight oyun yöneticisine bildirilmeli
    Ne umutlarla kastığımız charlar gidebilir
  • Bana geçenlerde biri antivirüs programı olan bilgisayarlarda knight çalışmıyor demişti bu sebeble olabilir mi

• ŞİMDİ NE OLCAK BEYLER YAV
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.