Şimdi Ara

### Çokk OnemLi Herkes HeckLenebiLir..! Herkes Baksın ### (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
9.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 1 hafta once knıghtı yuklerken patch yukleme sırasında uyarı wermişti kaspersky...proagent32 gibi
    bişeyler...daha once de yukledım knıghtı ama ole bı uyarı almamıştım ...ilk düşüncem knıght ne amaçla koydu bunu falan...burayı görünce anlamış oldum olayı...bikaç sorum olacak:

1.bu virus copy+paste olayını algılayabılıomu?

2.somut bir cozumu warmı?

3.sonumuz geldi mi?

ah şu aptal oyuna başlamakla hatta mı ettik diodum da pişman oldum be....nedir bu rezillik....

• Yaw Benim Bilgisayarda Zaten Trojan Ordusu Var Bir Tane Girse Ne Olacak Ama Hack Olayları Varsa O zaman
  • Şu anda Cozummu k2 nin Sitesini guvenilir bi şekilde , hic bir acık Kalmayacak şekilde duzenlenmesi gerek..!
    + 7/24 bu sorun ile ilgilenmeleri gerek..! Sistemi guvenilir hale getirmeden bu oyun oynanamaz..! ve son olarakta Butun Serverlerde hecklenen arkadaşlara rolback atmaları gerek..!
    Sonumuz geldimi diyerek deyilde Oyun burda bitermi diye sorsaydın..! Oyunu devam ettirirler. Ancak zaten Hacker Lerin ID GozLeri Id ve Pass da deyiL oyundan alınan Pre.lerin Kredi Kartlarında..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TouchSee -- 22 Nisan 2007; 21:31:11 >
  • Bİ SORUM DAHA OLACAK...HADİ DİYELİM KREDİ KARTININ NUMARA ŞİFRE FELAN ELDDE ETTİLER ...
    BİRİLERİ ŞUPHELENİP BU HARCAMA NERDEN YAPILMIŞ DİE BANKAYA TALİMAT WERIRSE YAKALAMAZLAR MI BUNU YAPANI?
  • Adam salak deyildir..! gider bir internet cafeden veya kendi pc sincen kartı heckler sonra tuyer adamın adımı var hadi diyelim İp den bakcaklar adam salakmı zaten modeme bi re-start da İp deyişiyor.. KO nun Ftp sine giren adam orda burda bilgilerini vermez yani şikayet etse mahkemeye verse bile mahkeme kimi mahkemeye cıkarıcak ? adamın adımı var adresimi var adamdan kalan tekbir iz bile yok ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyaksss

BEYLER DUA EDIN ŞİFRE DEĞİŞTİRME ACILANA KADAR SOYULMAYALIM.ŞİFRE DEĞİŞTİRME ACILDIGI ZAMAN HEMEN ŞİFRELERİMİZİ DEĞŞŞTİRMELİYİZ

arkadaşım bu adam siteyi hacklemiş.
    sen şifre değişince direkt ona yeni şifrede gidecek.

• Knight Team de bitane düzenbaz var
  • sacma sacma konusmayın yaa bende tarattım burada trojen buluyo ustelık butrojen sanalklavye kayıtlaırndan tutunda pc nin acık kalma suressını bıle aklında tutuyo aklınıza gelen gelmeyen ne varsa yapıyo bu program yane demek istediğim bu program la banka hesaplarınız tehlıke altında ıyı bı formatlamanız lazım sızde daha yok charım su lvl yok hacklenecek cıddılıgının farkında deılsınız heralde bu pronun yapabıldıklerını ınternettte genısce bı arastırın aklınızı kaybedeceksınız gorduklerınızden sonraa
  • benim carı soysa ne yapcak ki ezik itemler
  • quote:

Orjinalden alıntı: messi19

yaa knight oynıyan milyonlarca insan war yazık olcak bnce tek care rollback yada sonnnnnnnnnn!!!....

Ewet 1470 rollback bencede . Ama bu imkansız olur . Ayrıca önce şifre değiştirmeyi açıp resmi duyuru yapıp herkes şifresini değiştirsin şu sebeplerden dolayı rollback atılacak olduğunu belirtmeleri ve hesaplarınızın tehlikede olduğunuz düşündüğümüz için şifrenizi değiştirmelisiniz diye bir haber yayınlamaları gerekli ... Tabi bunlar hayal .

Ben sadece evde oynadığım halde 1 ay önce soyuldum . Hemde kuzenimle aynı gün . Ayrıca o gün birçok kişinin soyulduğunu öğrendim ve hepsine letterden mesaj atılmış . Bu Türk işi ... Benim letterime kimseye güwenme diyor . En yakınımdaki kişinin bile bilmediği şifreyi soyan kişinin bilmesini anlamıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 22 Nisan 2007; 23:52:24 >

• ee peki şimdi bu virüs bulaştı herkesin pcsine temizlemenin yolu sadece format mı?
  • Bu arada 2 hafta önce indirdiğim 1453.exe dosyasıyla ko'yu kurdum . Fakat adını şu an hatırlamadığım antivirüs programı sürekli xtrap yüklenirken virüs uyarısı yapıyordu . Nedeni sanırım ortaya çıktı .
  • hack inanılmaz derecede arttı.... sebebi bu mudur bilmiyorum ama önemli birşey
  • BENİM EZİGE BİŞE YAPMAZLAR HEPSİ GRV İTEMİ SATEN
  • haklisin
  • Teşekkürler sildim şu anda oyunu.
  • arkadaşlar biri şu 1472 patchi upload edebilirmi temiz olanı
  • karpersky buluyor proagentli k2 dosyasini ,temporaryınternet files ın altına atıyor k2 den gelen proagent i,taratın delete yapın siliyor boylece proagent makınadan gitmis oluyor ,herkes taratmayı yapıp silsin yoksa her bakımdan canı cok yanacak adam var gectim ben oyunu, chari ,millet bankacılık islemi yapıyor bi ton bilgisayarlarda onların durumu daha vahim.........
  • haydaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: stormshadow

karpersky buluyor proagentli k2 dosyasini ,temporaryınternet files ın altına atıyor k2 den gelen proagent i,taratın delete yapın siliyor boylece proagent makınadan gitmis oluyor ,herkes taratmayı yapıp silsin yoksa her bakımdan canı cok yanacak adam var gectim ben oyunu, chari ,millet bankacılık islemi yapıyor bi ton bilgisayarlarda onların durumu daha vahim.........

Kaspersky indirebileceğim bir adres verebilir misin?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.