Şimdi Ara

### Çokk OnemLi Herkes HeckLenebiLir..! Herkes Baksın ### (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
9.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewt biliyorum zatenko ya basladıklarındsan beri pre alan arkdadaslar için söledim bunun çözümü nedir suana kadar 1 kere bile pre almadım önemli degil de pre alanlar için dedim
  • K2 işi iyice azıttı bı sıtelerıne hakım olamıyolar mılyon dolarlık sırketın dustugu hale bak uyardıgın için tesekkurler
  • Önemli deyiL ama K2 de fazla suc yok Trojeni araştırıyorum bende hangi mail e ayit olduguu bulmaya calışıyorum adam bunu yapan adam gercekten cok akıllı..!
  • benim anlamadığım oraya k2 koymuş olamaz heralde çok usta hackermiş adam dikkatli olun
  • Bİzde onu diyoruz zaten..! zaten oyunda bize itemleri sunan k2 adam lar bizi neden hecklesin..!
    k2 yemek yediyi canaga tukurmez..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbgurhan

Yha gerçek ten bu oyun kadar rezillik yok abi bu oyundanben herşeyi beklerim valla adamlar bu oyun için her türlüğü piç liği yapalrlar ark lar da doğru dıo oyunda çoğu kişininhaberi olmadan hiç bir şeyinfarkında olmadan heack lendi ler benim charım da heacklendi ares de 66 lwl BELALI_COCUK ben de evden bağlanıyorum her türlü önmelialdım ama heack yedim ark lar böyle bi konuyu açınca bende araştırdım ve bu patcg tam benmim charımın heaclendiği patc zamanı size bu kadarını söylüyorum !!!!

sana yüzde yüz katılıyorum kardeş aynen bende senin gibi önlemler aldım hicbir zaman evden başka biryerde bağlanmadım ve msn yi dahi acmadım ama 69 lvl de hacklendim milyarlaarca itemim gitti ama bundan sonra kesinlikle bu oyuna para yatırmam k2 ye hiç bir güvebcem kalmadı bu kadar insanı soydular veya seyirci kaldılar haram olsun verdğim paralar 500 dolar harcamışım ben bu oyuna emeğim hariçç

• bence charlar iin endişelenmeyin.
    bu oyunu oynayan 7milyon insan var hepsinde 1472 patch mevcut.
    charların hepsine girmeyi denemek bikere çok saçma onla uğraşçağıma db yi çökertir. başak birşeyler yapar işte.
    siz internet bankacılığndan yararlanıyorsanız lütfen format atın ve knight onlinede yüklemeyin.
  • uyarı için sağol
  • wow turks know english good
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4BiddeN

wow turks know english good

sure ofcourse =)
  • Aklıma 2 şey geliyor;

1. Knight'ın resmi Sitesini Hackliyenler Dosyanın İçine trojen koymuştur Kötü amaçlar için ?
    2.Anti-virüs programı kafayı Yemiş

edit:yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellLord_gs -- 23 Nisan 2007; 15:47:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4BiddeN

HEllo Knight online players ı dont understand they ım canadian

Gerçek Ad mustafa coskun

walla mustafa küçük kardeşim ingilizcede ı yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: TouchSee

quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

beyler bende şuan için avast 4.7 var acaba bu iş görür mü?

Avast Guzel Bir Antivir. DeyiL..! Bir kere Kullandım hoşuma gitmedi. Ama bu konuda işiyararmı bilmiyorum İşe yarıyacagını da sanmam..!

tmm saol bende zaten birazdan "panda" yı indirecem ancak hangisini indireceğimi karar veremedim bilenler banahttp://www.pandasoftware.com/download/Software/ buradakilerden hangisinin iyi olduğunu söyleyebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 22 Nisan 2007; 17:17:47 >

• quote:

quote:

quote:

beyler bende şuan için avast 4.7 var acaba bu iş görür mü?

Avast Guzel Bir Antivir. DeyiL..! Bir kere Kullandım hoşuma gitmedi. Ama bu konuda işiyararmı bilmiyorum İşe yarıyacagını da sanmam..!

tmm saol bende zaten birazdan "panda" yı indirecem ancak hangisini indireceğimi karar veremedim bilenler banahttp://www.pandasoftware.com/download/Software/ buradakilerden hangisinin iyi olduğunu söyleyebilir mi?

Pc'in iyi ise kaspersky I kur derim kasper Trojen keylogger gibi viruslere karşı cok hassas..!

• http://forum.donanimhaber.com/m_13599356/tm.htm

ciddiye almayan arkadaşlar olmuştu ...
  • Kardeş Topick'i ciddi acmamişsın milletin onune guzel bir araştırma ve idda koysaydın gercekten de tutulurdu.
    1472 pacth inde trojen var herkese gecmiş oLsun :S Sence millet bi hurafenin peşine koşarmı sallamaz bile milleti iyicene bilgilendiriceksin + iddalarını koyucaksınki millet cidiye aLsın..!
  • quote:

Kardeş Topick'i ciddi acmamişsın milletin onune guzel bir araştırma ve idda koysaydın gercekten de tutulurdu.
    1472 pacth inde trojen var herkese gecmiş oLsun :S Sence millet bi hurafenin peşine koşarmı sallamaz bile milleti iyicene bilgilendiriceksin + iddalarını koyucaksınki millet cidiye aLsın..!

basitçe yazdım ...
  • of işimiz sakat bizim.ben bankacılık işlerimi pc den yapmıyorum ama yapan arklarım var.inş. onlar bu durumdan fazla zarar görmez.knightın yüzünden başımıza gelmeyen bi bu kalmıstı oda geldi.
  • iyi itemim yok ama yapıyorum ticaret ile hemen bi gold alayım 100 ytl lik item. azda olsa
  • SİTE HACKLENDİYSE EĞER AMAÇ SADECE CHARLARIMIZIN SİFRELERİ OLMAYABİLİR DİMİ KREDİ KARTMIZIN BİLGİLERİDE TEHLİKEDE OLUYOR OZMAN
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.