Şimdi Ara

### Çokk OnemLi Herkes HeckLenebiLir..! Herkes Baksın ### (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
9.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence bu Konuyu acan arkın pcde trojan vardı yayıldıkca ko yada sıcradı
  • BAKIN BAKIN K2 NİN BU SÖZLERİ DEDİKLERİNİZİ DOĞRULUOR.AMA ÖNEMLİ BİŞİ VAR ADAM DİOKİ SADECE KNİGHT HESAPLARINIZ DEİL BİLGİSAYARINIZDAKİ HERŞEY TEHLİKE ALTINDA DİOR.YANİ KREDİ KARTLARI ŞİFRELERİ VS VS.YANİ İNTERNET BANKACILIĞI KULLANANLARI ÇOK İLGİLENDİRİO BU MESAJ

As many of you are aware, we have suffered instability and connectivity issues over the past several weeks. As promised, we have been working around the clock to resolve these issues.

One thing that has been made apparent is that our KOL Community as a whole is under serious attack, and we wanted to warn you now before your computers become compromised and/or damaged.

Hackers out there are doing everything possible to stop your gaming experience in hope that you will join their fake, pirated servers and download what they are advertising as "tools" to enhance your login and gaming status. What will really happen to you (trust me we just verified this) is you will download Virus and Trojan software that is very hard to detect, which will not only steal your password and other information on your computer, but will also fully compromise your computer so that it can be used to hack other computers and networks.

We are aware of these hack tools and pirate servers, so while we deal with them, (trust me they will be gone soon) we ask you to not be fooled into clicking on any phony links to any private KOL websites or download any "special" Knight online tools that are out there on hack sites or the internet in general.

Remember that K2 is a company that is striving to bring you the best Knight Online gaming experience possible. Anything else out there is just trying to steal your account information and anything else of value that is in your computer.

There are some great, free software applications out there that you can use to help detect and get rid of illegal programs that you may have downloaded onto your computer:

Anti-Virus solutions: (tested to be safe and work effectively)

Trend Micro Housecall
    http://housecall.trendmicro.com/

Avira AntiVir
    http://www.free-av.com/

AVG
    http://free.grisoft.com/doc/1

PandaSoft (free online scan)
    http://www.pandasoftware.com/activescan/activescan/ascan_2.asp

Thank you so much for your patience during this crazy time, and we will see you online soon!

Theodoric,
    Producer
    Knight Online

• Program Files deki Ko dosyasını tarattım Kaspersky internet security ile ve birşey bulamadı yani ilk yüklendiğinde dosyada pro agent yoktu

Bu arada içim rahatladı ohh
  • quote:

Orjinalden alıntı: LorDSero

Nod32 Yi esas alın derim bişey bulmuo

kanka o program tam bi sazan bi ara bendede vardı sildim kaspersky a devam ettim 52 tane trjan buldu bendede yeni kastığım 50 lvl asas vardı x te karus bi tek çok yyakın bir akrabam biliodu şifreyi oyunu uzun süre oynamamıştım 1471 1472 ve 1473 ü indirdim oyuna girdim(bu olay 1474 gelmeden önce idi)char ertesi gün soyuldu dual +8 cleaver rebirth chitin set +7+8 dex takılar 120 m para mage crimson rebirth set +1 elixir vardı çok fazla para etmezdi belki ama ginede üzüldüm

• kaspersky den nefret ediyorum ne zaman indirsem internet bağlantımı kesiyo telekomu ariyom bağlantınızda bi sorun yok dio format atmak zorunda kaliyorum..
  • KARSPERSKİNİN VİRÜS ALGILAMADIĞI YOKKİ
  • Ya şimdi KO dosyasını tarrattım kaspersky internet security ile hiç birşey bulmadı ve siteden de indirmemiştim patchi bi sorun olabilirmi içim rahat olsun mu hiç bir şey bulmadı...
  • kafayı yedi lem bu K2 ...
    A.... ben Onların..
  • BENDE DE AYNI SORUN
  • vALLAHA bENİM İCİN ÖNERMLİ DEĞİL BEN İNTERN ET BANKACILIĞI KULLANMIYORUM CHARIMDA PEK DEĞERLİ DEĞİL 32 LWL PRİEST İÇİNDE 400 K PARA +7 KALKAN BİDE HACKER VAR +1
  • Evet mevcut
    bizim orkun diye bi ark var knight ın FTp sine girmiş orda tüm üyelik ve şifreler varmış.
    nasıl girdiğini de söölemiorr....
    Duyurulur

• quote:

Orjinalden alıntı: thethriller

Evet mevcut
    bizim orkun diye bi ark var knight ın FTp sine girmiş orda tüm üyelik ve şifreler varmış.
    nasıl girdiğini de söölemiorr....
    Duyurulur

tüm üyelik ve şifreler varmıymış...

• Arkadaşlar BEnimde 15tatilde charım gitti eminimki bu yüzden char gittikden sonra virüs taraması yaptım KO nun içinde trojan buldu kimseden program felan almadım demekki patch içinde imiş trojan sizde dikkatli olun!!
  • Ben yaklaşık bir senedir Kaspersky kullanıyorum.Şimdiye kadar toplam 5-6 uyarı vermiştir en fazla.Yani Kaspersky öyle herşeyi virüs diye göstermez.1472 patch inde bulduğu doysa şüpheli falan birşey değil,adı bile belli olan bir trojan.O trojanın adını google a yazıp aratın.Belli başlı tüm antivirüs sitelerinin virüs arşivinde yer aldığını göreceksiniz.Yani şu anki 1472 patch inde virüs olduğu kesin.Bazı virüs programları bunu görmüyorsa ya güncel değildirler,ya da bu konuda başarılı değiller.Tekrar söylüyorum şüpheli bir dosya değil win32.ProAgent adlı trojan.
    Ama dediğim gibi patch ilk yayınlandığı tarihte virüs yok.Daha sonradan bir saldırı sonucu eklenmiş.Risk altında olanlar oyunu son zamanlarda bu patch gerisinden kuranlar.1466 patchinde de aynı virüs mevcutmuş,ben onu taratmadım ama.
  • Bence aramızdan ingilizceyi iyi bilen birinin bir metin hazırlayıp siteye yollaması gerekir bu trojenlerin kendileri taraflarından mı yoksa sonradan legal olayan yollarlamı bulaştığını bize söylemeleri gerekirki ona göre tedbirimizi alalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinsbf

Ben yaklaşık bir senedir Kaspersky kullanıyorum.Şimdiye kadar toplam 5-6 uyarı vermiştir en fazla.Yani Kaspersky öyle herşeyi virüs diye göstermez.1472 patch inde bulduğu doysa şüpheli falan birşey değil,adı bile belli olan bir trojan.O trojanın adını google a yazıp aratın.Belli başlı tüm antivirüs sitelerinin virüs arşivinde yer aldığını göreceksiniz.Yani şu anki 1472 patch inde virüs olduğu kesin.Bazı virüs programları bunu görmüyorsa ya güncel değildirler,ya da bu konuda başarılı değiller.Tekrar söylüyorum şüpheli bir dosya değil win32.ProAgent adlı trojan.
    Ama dediğim gibi patch ilk yayınlandığı tarihte virüs yok.Daha sonradan bir saldırı sonucu eklenmiş.Risk altında olanlar oyunu son zamanlarda bu patch gerisinden kuranlar.1466 patchinde de aynı virüs mevcutmuş,ben onu taratmadım ama.

Yani patch yeni çıktığında kuranlarda bi sorun çıkmaz dimi hem kaspersky ile tararttım birşey bulamadı içimi rahatlat lütfen

• Bnm De Arkım HacKLendi Durup Dururken Her gün Taratıyordu pc sini Çok Dikkat ediyordu ama gitti Bir sürü İtemi ... Bundan oLabiLir Demek ki ...
  • ArkadaşLar Charlarınız icin rahat oLun evet 1472 Patch'inde Trojen var..! yanlız bu oyunu sadece bizler oynamıyoruzz.. Milyonlarca kişi lLogin oLuyor bu oyuna..! Yani adamlar hangi ID de ne item oLdugunu bilmiyorlar ve butun ID ler ile login oLup charlara bakacak deyillerdir yani Char hecklenmesi biraz zor.. AdamLarın amacı Kredi Kartların şifrelerini orenmek KO'nun Ftp Sine gire bilen adam Char heck ile uraşmaz..! rahat oLun charlarınız başka neden ler iLe hecklenmiş oLabilir..!
  • knight onlinenin de artık cıvığı çıktı oyunu doğru dürüst oynayan kişi şurda%40 herkez hack peşinde geçende arklarım charı soyuldu üste üste nasıl oldu anlamadık ama önce birisi dc yedi girdi bakti itemler yok sonra da dieri dc yedi onunda itemler yok ve çocuğun +7 e bastığı 70 stafınıda +8 e basarak yakmışlar kısacası oyunun cıvığı çıktı K2 den daha ii korurdum ben knight online yi
  • Evet KO El deyiştirdiyi icin KO nun bazı calışanlarıda deyişmiş oLabilir..! bu yuzden de eskisi gibi oyunun tadı yok..! Herkes Dc yedimi acaba chara birimi girdi diye dusunuyor artık ^^
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.