Şimdi Ara

Çokkk Acil Ses Sorunum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows Xp işletim Sistemi kullanıyorum,Bilgisayarımdan yanlışlıkla capture.avi diye bir proğramı kaldırdım.Hoparlörlerimden ses geliyor,Tv kartım var televizyonun sesini alabiliyorum ama müzik cd.si taktığımda veya bilgisayardaki müzikleri,windows media player veya vinapta dinlemek istediğimde dinleyemiyorum,bu proğramları açtığımda çalıyor gösteriyor ama ses yok,belki videoyuda göstermiyor olabilir,denemedim. bilemiyorum.Ne yapmam gerekir,çok acil birisi bana yardım etsin.Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.

• sen en iyisimii kesin çözüm olarak bilgisayarındaki ses kartı driverini kaldır sora bilgisayarını yeniden başlatıp tekrar kur problem büyük olasılıkla çözülecektir..
  • dejavuu
  • ilginize teşekkürler,deneyeceğim.Ses kartı driverini kaldırdığımda,yeniden kurarken ayrıca kendi cd.sini falan istermi,yoksa bilgisayar açıldığında kendisi otomatik olarak tanıyıp kurabilirmi.Çünkü,ses kartının cd.sinin olup olmadığını bilemiyorum.
  • xp gorsede sen cdden yukle cunku xp standart bir driver yukleyecektır ses kartından saglıklı sekilde faydalanmak istıyorsan ya internetden indir yada cdsini bulup yukle eger onboard ise anakart cdsinde vardır ses kartı driverı....
  • Markası Ne Kartın. CD'si yOKSa Driver Konusunda yARDımcı oLaBiLiRim..
  • ilginize teşekkürler akşam deneyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğru söylüyorsunuz.Bilgisayar evde,şu anda tam hatırlayamıyorum ama, Anakart Aopen olması lazım,diğer donanımlar genelde generic diye birşey,ses kartı nedir tam bilemiyorum.akşam bakıp deneyeceğim.
  • +1
    aynen öyle xp ye pek güvenme cd den yukle veya cd yoksa netten indir...

quote:

Orjinalden alıntı: mastery

xp gorsede sen cdden yukle cunku xp standart bir driver yukleyecektır ses kartından saglıklı sekilde faydalanmak istıyorsan ya internetden indir yada cdsini bulup yukle eger onboard ise anakart cdsinde vardır ses kartı driverı....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.