GTA San Andreas ya da Call of Duty gibi bir çok cdden oluşan oyunları bir programla bir dvdye kopylamak mümkün mü?
Eğer öyle bir program ya da yöntem biliyorsanız ya da forumlarda daha önceden bu konu yayınlandıysa bana yazar mısınız?
(program önerebilecek arkadaş varsa link te verebilrise sevinirim...)
aslında bu olay çok basit ama senin istedigin gibi olurmu bilemem şimdi oyunların imajlarını alıp dvd yazdırıp o şekilde kullanabilirsin böylece call of duty ve devamındaki ara oyunlarının tamamını bir dvd yazıp kullanabilirsin
Alcool 120% - Magic iso - Deamon tools - nero gibi programların birinden yararlanarak bu işlemi yapabilirsin
teşekkürler sword deniyorum şimdi rewriteable bir dvd ye..sonucu yazacağım...
aman ha sakın ola nero dan imege yazdırma sonra onları tekrar cd ye yazmak zorunda kalıyon ona göre. Ve Virtual Drive var bunuda kullana bilirsin. Veya hepsini bilgisayara alır (tabi yapabilirsen) sonrada bunları bir güzel tek DVD ye yazdırırsın hiç bir işleme tabii tutmadan böylelikle kurulumu çok daha kolay olur..
en sağlam yol tektek bilgisayarına al (hatta bir kaç oyunu bile birleştirebilirsin mesela hitmen serisi yada prince,nfs filan çok tatlı oluyo tek dvd bi sürü oyun ) ondan sonra yazdır en güzeli böle şahsen ben öle yapıyon hadi kolay gele
yav böyle yap winrarda ise bir yere çıkar sihirbazla sonra onu dvd ye kaydet böyle olmuyormu
Bence de en iyisi iso,mdf gibi dosyaları dvd ye yazmak.Yeni çıkan oyunlara harddisk dayanmıyor.
yav böyle yap winrarda ise bir yere çıkar sihirbazla sonra onu dvd ye kaydet böyle olmuyormu
bende san andreas ı öyle yapmıştım adamlar setup ını rar layıp parça parça cdlere koymuşlar....hdd ye açtım..tek dvd ye yazdım...hemen dvd den setuptan kurulabilir şekilde...
www.gamecopyworld burda cd oyunlarını dvd ye çeviren dosyalar var Ben şu ana kadar sadece age of empires 3 ü çevirdim
öyle daha kolay
quote:
Orjinalden alıntı: BaHaDıR[tRs]
www.gamecopyworld burda cd oyunlarını dvd ye çeviren dosyalar var Ben şu ana kadar sadece age of empires 3 ü çevirdim
o programın ismi nedir acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme