Şimdi Ara

Çoklu GPU/CPU/Coprocessor hesaplama hızı için benchmark(Fiziksel modelleme) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
7
Favori
12.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi aklıma geldi ve kontrol ettim. Core hızını 1254 MHz'e almama rağmen, Titanlarda sıcaklık nedeniyle gpu boost'un hız düşürmesi olayı gerçekleşmiş. 1254'den 1130 MHz'lere düşmüş ve bu şekilde devam etmiş. İstersen test puanının karşısına 1130-1140 MHz olarak belirt.
  • @hack3rghost: Düzeltiyorum. Çift ekran kartı olanlar 3. testi yapmaktan çekinmesinler. Yük dağılımı 50-50, 48-52, 40-60 şeklinde kafanıza göre ayarlayabilirsiniz. hack3rghost, gpu kullanımı 2. testte %kaç idi ?
  • %92-98 arasında değişmişti yanlış hatırlamıyorsam
  • 7850 cf olanlar da deneyebilirler tüm testleri. 50-50 yük dağılımıyla.
  • GTX Titan için 102400 parçacık test sonucu eklendi.
  • Asus 7970 Top - 1180 Mhz - Parçack 102400 - Sonuç - 483
  • Gtx 780 gelsin sonuçları güncellerim.
  • @mur88: merakla bekliyorum. 3-4 hafta sonra yeni sürüm çıkartacağım, teması çarpışan gezegenler. Parçacıklar sadece çarpışmadan sonraki fırlayanları çizmek için kullanılacak. gezegenler pürüzsüz yüzey şeklinde çizilecek. Isınan kısımlar sarı ve beyaz, soğuk kısımlar kahverengi çizilecek. Parçalanma hesaplamaları gene aynı yöntemle opencl üzerinden yürütülecek. İki gezegenin çarpışması tabiki daha çok kastıracak ve ilk testte bile tam yüke girecek tüm gpular. CPU için minik bir test eklerim.

Örnek olarak şuna bakabilirsiniz:http://www.youtube.com/watch?v=vX-tsp1f3Qs

• quote:

Orijinalden alıntı: Abazzers

tugrul tebrikler, guzel bir benchmark uygulamasi olmus.musait oldugumda deneyip skorlari paylasacagim.bugun 18 yasina girdim guzel bir dogum gunu yapacagim da, pek musait degilim

İyi ki doğdun Alp'im
  • anil abim tesekkur ederim, beni onemseyen insanlarin oldugunu bilmek su anda cok iyi hissettiriyor.cunku taksimde barikatlarda en onde devriye gorevindeyim.moral moral :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Abazzers: Sağlık sıhhat yerindedir umarım. PProvvokasyonlara dikkat.
  • Yeni seri kartlar, işlemciler hatta xeon-phi benzeri hızlandırıcı sahiplerini sınamaya bekliyoruz.
  • işlemcim amdfx 8350 4512 ghz de çalışıyo ram lerim 16 gb 2400 mgz ekran kartım asus 7970 top 2 matrix bios yüklü

parçacık sayısı 256000 sonuç 5307 puan

Çoklu GPU/CPU/Coprocessor hesaplama hızı için benchmark(Fiziksel modelleme)

parçacık sayısı 51200 sonuç 1759 puan

parçacık sayısı 102400 sonuç 488 puan

• @apocinyo: Konu güncel. Catalyst sürümü nedir? İlk test biraz az puan almış gibi. Bios ile ilgili bir sorun olmasın? Az gibiden kastım 7950 nin biraz gerisinde kalmış. Antivirüs güncellemesinden şüpheleniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 8 Haziran 2013; 19:56:55 >
  • evt onu anlamadım bi türlü neden oldu diyerleri normal ama ilk koyduğum düşük çıktı antivirüs güncel 13.2 sürüm kullanıyorum ekran kartımın
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocinyo

evt onu anlamadım bi türlü neden oldu diyerleri normal ama ilk koyduğum düşük çıktı antivirüs güncel 13.2 sürüm kullanıyorum ekran kartımın

Windows.bat dosyasının içeriğinde ne yazıyor? Notepad ile açıp bakabilir misin? Bir de windows.bat ile kutleCekimi.jar aynı dizine mi çıkarıldı?
  • Bu program java olduğu için telefonlarda da çalışabilir. Deneyen var mı? En azından opencl destekli ARM gibi çekirdeklere sahip bir telefonu olan? Mesela windows/linux un telefon sürümünde .dll dosyaları gibi kütüphane işe yarıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 9 Haziran 2013; 2:11:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

program bende 50 saniyeden sonra donuyor ilk 10 saniye sayıyor ve donuyor

windows.bat ile mi çalıştırdın yoksa direk jar dosyasıyla mı? Nvidia sürücülerini silip yenisini kurarken opencl dosyaları yanlış yüklenmiş olabilir. Konuda nvidia sürücülerine ait 2 adet link var. HD4870 i olan bir arkadaşım da aynı şeyden şikayetçi. Sürücülerin tam yüklenmemiş olmasından şüpheleniyorum. Samsung Galaxy de çalıştırmış olamazsın heralde en fazla kasarak 3-5 puan alır herhalde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 9 Haziran 2013; 12:37:47 >
  • Şöyle bir değer nasıldır. Sadece işlemci kullanıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

Şöyle bir değer nasıldır. Sadece işlemci kullanıldı.

İşlemci ile yaptıysan çok hızlı olduğunu söyleyebilirim, özellikle 1600MHz çalışma frekansı için. Kaç çekirdek? 16 mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 9 Haziran 2013; 15:38:11 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.