Şimdi Ara

Çoklu GPU/CPU/Coprocessor hesaplama hızı için benchmark(Fiziksel modelleme) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
7
Favori
12.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kendi işlemcimi bildiğim için, stabilite problemim olmadığından yola çıkarak onu yazdım zaten. Prime95 ve ardından en çok önem verdiğim OCCT testlerinde 3 saat sorunsuz test ettim. Ve 3 saat hata vermeyince artık stress testlerini sonlandırdım.

Edit;

Soğutma çok çok önemli yüksek saat hızlarında fakat bence asıl önemli olan işlemcinin saat hızına en uygun ve en minimal voltaj değerini bulmaktır. Çünkü bir işlemciye istediği voltajdan fazlasını verip de uzun süre kullanırsanız, bir süre sonra işlemci yüksek o.c değerlerinde çok daha fazla voltaj istemeye başlıyor. Tecrübe ile sabit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hack3rghost -- 13 Haziran 2013; 14:57:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

@Kir$of: Kaç dereceye çıktı? Yani sıkıntı olmamıştır umarım.

Son testte 86 dereceye çıktı kart fakat geçmedi,öyle çok kritik bir durum yaratmadı aslında, 90 derece ve üstü olsa endişelendirdim neyseki 85-86 da kaldı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kir$of -- 13 Haziran 2013; 15:21:45 >
  • Neyse, çoklu kart denemeleri guru3d den geldi :) ama sadece ilk test için.
    http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=379276
  • quote:

Neyse, çoklu kart denemeleri guru3d den geldi :) ama sadece ilk test için.

uluslararası arenaya açılmışsın
    tebrikler başarılarının devamını dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

Neyse, çoklu kart denemeleri guru3d den geldi :) ama sadece ilk test için.

uluslararası arenaya açılmışsın
    tebrikler başarılarının devamını dilerim.

Teşekkür ederim, şu aralar biraz zamanım var, gezegenlerin çarpışması temasıyla yeni sürümü çıkarınca belki daha zevkli olur.

• Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Diğer testleri de denetebilirsen çok iyi olur dostum, titan sli'ın performansını üç aşağı beş yukarı görmüş oluruz.
  • @hack3rghost: Mesaj attım belki denerler. İnsan yeni çıkan bir programa güvenemiyor doğal olarak
    Farz-ı misal; adamın titanlara birşey olursa merak etme seni ay'a yollarız, can güvenliğin açısından..
  • @hack3rghost: Sağolasın, zaten adamın titanlara birşey olursa 320.18 sürücüsünden olur. Adam dedi "çalışmıyor ne yapmalıyım", dedim "sürücü tehlikeli", dedi "evet sorun ondan kaynaklanıyormuş". Bir bakıma adamın titanı kurtarmış da olabilirim. Nvidianın sürücü yazan programcıları opencl yi es geçmişler son sürümde. Sanırım sadece CUDA kullanmak üzere devrim yapacaklar. Intel de bir dayatma getirecek. AMD de başka şeyler çıkaracak. Milleti bölecekler.

Neyse, eleman sli ile test etmiş 51200 parçacıkta 3800 küsür puan, son testte 1089 puan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 16 Haziran 2013; 16:10:32 >

Saver of our Graphic Cards.. Adamın aldığı sonuçları Yabancı kullanıcı olarak listeye ekle istersen, forumumuzda bu konuyla ilgilenenlere yine kaynak olmuş olur.
  • @hack3rghost: SOS çağrısı gibi olmuş. .

GTX680 sli (ilk test) ve Titan-sli(tüm testler) sonuçları eklendi.

Birinciliği elimden aldılar, ah şu gavurlar yok mu..
  • @hack3rghost: Olsun, hep beterin beteri vardır. Biri gelir 8 titanla geçer onu. Sen yerli alanda birincisin işte.
    Tabi ki öyle dostum, işin şakasındayız zaten.

Guru3D'deki yorumları okudum da güzel tepkiler almışsın.
  • Konu güncel. Şu anda programın iki ya da daha fazla sayıda bilgisayarda çalıştırılabilmesi için değişiklik yapıyorum, çarpışan gezegenler konusu biraz uzayacak :() Mesela internet-kafede saniyede 300-400 MB aktarım hızı olan bir LAN bağlantısıyla 10milyon parçacık hesabını ekleyeceğim. Sonra 100 milyon sonra 1 milyar diye gidecek. Intel HD4600 ü olan varsa deneyebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 22 Haziran 2013; 18:34:04 >
  • @Tugrul_512bit

5450 ve OC'siz FX 6100 değerleri geliyor
  • ya bu meret çalışmıyor. java ile deniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

ya bu meret çalışmıyor. java ile deniyorum

Jar dosyasına çift tıklayarak çalışmıyor mu? Windows.bat dosyasının çalışabilmesi için rar dosyasını klasöre çıkartman lazım orada tıklaman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 26 Haziran 2013; 18:27:56 >
  • HD6850 ile yaptım.İşlemci yi yapmadım.0 fps veriyor çünkü
    Çoklu GPU/CPU/Coprocessor hesaplama hızı için benchmark(Fiziksel modelleme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha_mz -- 2 Temmuz 2013; 21:08:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taha_mz

Kayıt edildi. Konu güncel. GPU kaç dereceye çıktı? Unuttuysan boşver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 2 Temmuz 2013; 21:39:44 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.