Şimdi Ara

Çoklu işletim sistemi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • XPden sonra win 7yi yüklemiştim hata verdi tekrar vistayı yükleyim dedim. Fakat bu eski sistemler pcde kaldı. En son format atarken de yanlışlıkla D diskine attım ve bütün müziklerim ve fotolarım gitti
    Şuan C diskinde
    Windows
    Windows.old
    Windows.old.000
    Windows.old.001 var....

D diskinde ise bi tane windows var

Silmeyi denedim fakat Başlangıç ve Kurtarma da Düzenle butonu yoktu

c:\boot.ini yaptım sildim fakat kaydedemedim. Dosya Salt okur dedi...

ŞİMDİ BENİM NE YAPMAM GEREK?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duncan_fb -- 9 Temmuz 2009; 21:47:42 >

• hahahahahahahaahaha şakamı bu sen kamera şakasımısın
  • formatı xp üzerindenmi attın verilerini gerikurtara bilirsin aslında ben yanlışlıkla 3 kere sildigim hdd deki bilgileri kurtardım yapman gereken easyrecovery programnı kullanmak ama vistada calşmıyor xp kullanman lazım arkadaşının bilgisayrında deneyebilirsin hdd bçimlendir ama çabuk biçimlendir sonra easyrecovery ile bilgilerini geri cıkart ama xp üzerinden formatladıysan olmayabilir windows old klasörlerini iyi kontrole et çünkü windows bilgileri yedekler nette biraz araştırarak bilgilere ulaşabilirsin klay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: raptor28

formatı xp üzerindenmi attın verilerini gerikurtara bilirsin aslında ben yanlışlıkla 3 kere sildigim hdd deki bilgileri kurtardım yapman gereken easyrecovery programnı kullanmak ama vistada calşmıyor xp kullanman lazım arkadaşının bilgisayrında deneyebilirsin hdd bçimlendir ama çabuk biçimlendir sonra easyrecovery ile bilgilerini geri cıkart ama xp üzerinden formatladıysan olmayabilir windows old klasörlerini iyi kontrole et çünkü windows bilgileri yedekler nette biraz araştırarak bilgilere ulaşabilirsin klay gelsin

Vista var şuan malesef. Xp atmayı denedim ama hata verdi. Bazı klasörleri bulamama hatası
  • cvp verecek olan yokmu?
  • senin hikayen brezilya dizilerindeki aşk üçgenlerini entrikaları geçmiş
    windows acıkken disk bölümlerini biçimlendirdikden sonra kurmayı deneyebilirsin
  • Nasıl yapcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biri tam olarak ne yapmam gerektiğini anlatırmı?
  • Biri tam olarak ne yapmam gerektiğini anlatırmı?
  • şimdi c ve d sürücülerinde bilgi kalmadığına göre tak xp cd sini iki bölümdeki dosya sistemini de biçimlendir. c ye xp ni kur kurtarma programlarıyla d sürücündeki bilgileri almaya çalış
    xp kurarken sürücüleri biçimlendirdikten sonra hata verirse söyle yine.
  • bilgisayarımda vista ultimate yüklüydü...bikaç güncelleştirme yaptım bide bikaç program yükledim...programlardan biri hatırladığım kadarıyla disk birleştirme diğeri de dosyaları .iso ya çevirme kalıp programı falandı...kapatıp açıldığında bilgisayar GRUB4DOS 0.4.2 (2007-01-07),Memory:631 K/3068M , CodeEnd:0x3C6FC gibi bi dos ekranında takıldı kaldı bilgisayar...bilgisayarıma daha önceden xp yüklüydü,vista kurdum,daha sonra windows.old klasörünüde sildim...arastırdım bu program çift işletim sistminde boot programı falanmış...fakat ben böle bi program yülemedim...nerden geldi anlayamadım...yardımcı olursanız sevinirim...çok acil laptop kalıyo sürekli o ekranda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.